3D toll kellékanyag - 30 színből álló keverék (150m) 150m

Kód: DS17194550
7 395 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A praktikus csomag 30 színből álló utántölthető anyagot tartalmaz.

A 3D toll egy egyedülálló technológia 3D modellek, játékok, ékszerek, szobrok és bármi más elkészítésében, amit csak el tud képzelni.

A 3D toll kompatibilis az 1,75 mm-es PLA olvadó szálakkal. A PLA-t tartják a legökologikusabb anyagnak, amelyet a 3D nyomtatásban is használnak. A titok a kukoricaalapú olvadó műanyag különleges előállításában rejlik. Az olvadék nem mérgező, szagtalan, biztonságos az Ön, a gyermekek és a környezet számára.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 3D toll egy egyedülálló művészeti eszköz, amellyel nagyon jól szórakozhat, és gyönyörű háromdimenziós tárgyakat hozhat létre. A toll egy speciális, a toll belsejében megolvadó töltőanyagnak köszönhetően rajzol. Vásárolja meg ezeket az utántölthető kellékanyagokat a 3D tollához, és szórakozzon még jobban.

 

MI AZ A PLA FILAMENT?

A PLA egy hőre lágyuló poliészter, amelyet nagyon jó szilárdság és színtartóság jellemez. Ez az az anyag, amelyből ez a 3D toll töltőanyag készül. Ennek az anyagnak az előállítása megújuló erőforrásokon alapul, mint például a kukoricakeményítő. A PLA anyag olvadáspontja 180 °C körül van.

 

A csomag tartalma:

  • 30x színes töltőanyag 3D tollhoz

 

Műszaki leírás:

  • Anyag: PLA - termoplasztikus alifás poliészter

 

A MI TIPPÜNK

 

PROFESSZIONÁLIS 3D TOLL LCD KIJELZŐVEL

 

3D nyomtató toll LCD kijelzővel

Fedezze fel a 3D nyomtatás varázsát egy professzionális 3D tollal. Ezzel az egyedülálló 3D tollal szó szerint mindenki nagyon jól fog szórakozni.

 

 

EGYEDI GRAVÍROZÓ TOLL

 

gravírozó toll

 

Ismerje meg a gravírozás varázsát egy professzionális gravírozó tollal. Szó szerint mindenki nagyon jól fog szórakozni ezzel a különleges tollal. Hozzon létre egyedi tárgyakat vagy egyedi ajándékokat, amilyenek senki másnak nincsenek.

 

 

NAGY KÉSZLET VASALÓGYÖNGYÖK

 

vasalható gyöngyök

 

Fedezze fel a végtelen fantázia varázsát. A vasalható gyöngyök megnyitják az ajtót egy kreatív világba. Ébressze fel a magában rejlő művészt, és alkosson egyedi műalkotásokat, amelyek abszolút mindenkit elvarázsolnak.

 

 

KREATÍV GYÉMÁNT FESTÉS

gyémánt festmény – fa

Próbálja ki a varázslatos gyémántfestést, élvezze a pihentető tevékenység óráit, és készítse el saját műalkotását apró kövekből.

 

 

KÜLÖNLEGES KÉTOLDALAS SŐNYEG VÁGÁSHOZ ÉS MODELLEZÉSRE A3

 

kétoldalas szőnyeg vágáshoz és modellezéshez A3

 

A praktikus A3-as kétoldalas vágó- és modellező szőnyeggel megbízható és praktikus szerszámot kap, amellyel tökéletes vágási eredményeket érhet el művészeti és kézműves projektjei során.

 

 

PRAKTIKUS RAGASZTÓPISZTOLY

 

ragasztópisztoly

 

Forró ragasztópisztoly a kreatív munkához. Művészetek, kézműves termékek, játékok, mű- és szalmavirágok, karácsonyfák, fém, fa, papír stb. modellezéséhez való felhasználásra tervezték.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: