Kutya fogápolás

SZUPER TERMÉKEK KUTYÁKNAK

Üdvözöljük kisállat kategóriánkban, ahol mindent kínálunk, amire szüksége van szőrös barátja gondozásához. Ebben a kategóriában a kutya fogainak ápolásának fontosságára és annak módjára összpontosítunk.

Tudta, hogy a fogbetegségek az egyik leggyakoribb kutyák egészségügyi problémái közé tartoznak? Csakúgy, mint nekünk, embereknek, a kutyáknak is rendszeresen fogat kell mosniuk, hogy megelőzzék a fogászati problémákat, például a rossz leheletet, a fogszuvasodást és az ínybetegségeket.

Üzletünkben számos olyan terméket talál, amelyek segítenek Önnek gondoskodni kutyája fogairól, többek között fogkeféket, fogkrémeket, fográgó tablettákat és vízadalékokat. Termékeinket kifejezetten az egészséges fogak és íny elősegítésére terveztük, és többféle ízesítésben kaphatók, hogy megfeleljenek kutyája ízlésének.


 

Legnépszerűbb termékek

Praktikus eszköz - fogkefe kutyáknak
Praktikus eszköz - fogkefe kutyáknak
Raktáron (>5 db)
DS85189865
 
8 075 Ft
összesen 1 termék
Praktikus eszköz - fogkefe kutyáknak
8 075 Ft

  Kombinálja a szórakozást a praktikummal. A szilikon fogkefe segít kedvencének a fogak tisztításában, miközben órákig szórakoztatja. Megkönnyíti a kutya fogainak ápolását....

DS85189865

Megértjük, hogy kutyája fogmosása nehéz lehet, különösen, ha nem szokott hozzá. Ezért kínálunk olyan fogkeféket, amelyeket kifejezetten kutyák számára terveztünk, puha sörtékkel, amelyek kíméletesek a fogakhoz és az ínyhez. Olyan fogkrémet is kínálunk, amelyet a kutyák biztonságosan lenyelhetnek, és olyan ízekben kapható, amelyeket a kutyák szeretnek, például csirke és marhahús.

Ha kutyája nem rajong a fogmosásért, a rágófogkrémek remek alternatívát jelentenek. Ezeket a rágó fogkrémeket úgy tervezték, hogy rágás közben tisztítsák kutyája fogait, segítve a lepedék és a fogkő eltávolítását. Kínálunk továbbá vízadalékokat is, amelyeket hozzáadhat kutyája vizes táljához, és amelyek segíthetnek felfrissíteni a leheletét, valamint elősegíthetik a fogak és az íny egészségét.

Összefoglalva, kutyája fogainak ápolása elengedhetetlen a kutya általános egészségéhez és jólétéhez. Üzletünkben minden olyan terméket kínálunk, amelyre szüksége van ahhoz, hogy kutyája fogai egészségesek és tiszták maradjanak. Böngésszen kínálatunkban még ma, és ajándékozza meg szőrös barátját a jó fogazat egészségével!