Farokfűrészek

FŰRÉSZEK FÁK VÁGÁSÁHOZ

Nagy teljesítményű és hatékony fűrészre van szüksége fakivágáshoz? Böngésszen fűrészválasztékunkban, amelyet úgy terveztünk, hogy minden eddiginél könnyebbé és pontosabbá tegye a munkáját.

Farokfűrészeink kiváló minőségű pengékkel rendelkeznek, amelyeket úgy terveztek, hogy még a legnehezebb fákat is gyorsan kezeljék. Tartós felépítésüknek és ergonomikus kialakításuknak köszönhetően könnyedén átvághatja az ágakat és a törzseket anélkül, hogy kezét vagy karját megerőltetné.


 

Legnépszerűbb termékek

Kiváló akkus dugattyús fűrész
Kiváló akkus dugattyús fűrész
Raktáron (>5 db)
DS79454012
 
22 665 Ft
orrfuresz
 
35 265 Ft
összesen 2 termék
Kiváló akkus dugattyús fűrész
22 665 Ft

Próbálja ki a praktikus, csúszásmentes fogantyúval ellátott akkumulátoros fűrészt. Kiváló segítője a fák, bokrok, szőlőtőkék és indák vágásának még a nehezen hozzáférhető...

DS79454012
orrfuresz
35 265 Ft

Próbálja ki a praktikus, csúszásmentes fogantyúval ellátott akkumulátoros orrfűrészt. Kiváló segítője a fák, bokrok, szőlőtőkék és indák vágásának még a nehezen hozzáférhető...

DS76071684

Megértjük, hogy a munkájához megfelelő szerszám megtalálása kihívást jelenthet, ezért nagy gondot fordítottunk arra, hogy fűrészeink megfizethetőek is legyenek. Ez azt jelenti, hogy amikor keres, könnyen megtalálhatja azokat a termékeket kiváló áron, amelyekre most szüksége van.

Ha tehát megbízható és hatékony fűrészgépet keres a munka elvégzéséhez, mindenképpen nézze meg kínálatunkat. A minőség iránti elkötelezettségünknek köszönhetően biztosan megtalálja a tökéletes szerszámot az Ön igényeihez.