Praktikus szélvédőjavító készlet

Kód: DS11592813
5 930 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Néha elég egy apró kavics, hogy repedést vagy karcolást okozzon az autó szélvédőjén. Bemutatunk egy praktikus autós szélvédőjavító készletet, amellyel a javítás gyors és egyszerű lesz.

Megakadályozza a repedés továbbterjedését, és mindössze néhány perc alatt, minimális erőfeszítéssel elvégezheti. Autója szélvédője ismét szilárd lesz, látható hibák nélkül, és semmi sem fogja többé korlátozni a vezetésben.

Érje el a lehető legjobb eredményt, és takarítson meg időt és pénzt. Az üvegjavítást gyakorlatilag bárhol elvégezheti, mert a készlet mindig a rendelkezésére áll.

A szélvédőjavító készlet mindent tartalmaz, ami a hibátlan eredményhez szükséges. Mostantól a kisebb repedéseket és szakadásokat maga is kezelheti. A javítási költségek így összehasonlíthatatlanul alacsonyabbak lesznek, mint az autójavító műhelyekben.


 

A MI TIPPÜNK

Próbálja ki a sofőröknek szánt éjjellátó szemüvegeket, amelyek megakadályozzák a szembejövő autók vakítását, ellenállnak az éjszakai látásnak, a ködnek és aktívan védik a látását.

A párásodásgátló mikroszálas autóablak-tisztító a speciális mikroszálas kendőnek köszönhetően segít megelőzni az autó ablakainak bepárásodását.

Nincs többé a csomagtartóban heverő tárgy. Vegyen egy praktikus csomagtartó-szervezőt, és a dolgok a helyükön maradnak.

Nézze meg a járművezetők számára készült egyéb kütyüket is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

KOMPLETT AUTÓ SZÉLVÉDŐ JAVÍTÓ KÉSZLET

Az apró kavicsok kárt tehetnek az autó szélvédőjében. Nem kell, hogy nagyok legyenek, de a probléma a világban van. Akadályozhatják a vezetést, de a teljes szélvédőjavító készletnek köszönhetően ez a probléma a múlté lesz.

Praktikus szélvédőjavító készlet

 

JAVÍTJA A REPEDÉSEKET ÉS A KARCOLÁSOKAT

Az autó szélvédőjavító készlettel játékosan kezelheti a felületi karcolásokat, a 2,5 cm átmérőjű kis repedéseket vagy a 15 cm-t meg nem haladó kis repedéseket. Ez megakadályozza, hogy a kár tovább terjedjen, és a lehető legkevésbé legyen látható.

 

GYORS ÉS FÁRADSÁGMENTES

Nem kell tapasztalt szerelőnek lennie ahhoz, hogy a javítást saját maga végezze el. Az egész eljárás mindössze néhány percet vesz igénybe, és az üveg olyan lesz, mintha új lenne. Ez időt takarít meg Önnek, és csökkenti az autójavító műhelyekkel kapcsolatos költségeket.


RENDKÍVÜL KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

A felhordó eszköz az üvegre tapad, és lehetővé teszi, hogy a ragasztót könnyedén felhordja a sérült területre. A ragasztó vagy az úgynevezett gyanta kitölti a repedést, és hatékonyan kitölti azt. Hosszirányú repedés esetén a ragasztó felhordható applikátor használata nélkül is.

 

szélvédőjavító készlet

 

A RAGASZTÓ HATÉKONYSÁGA

A terméket a ragasztó jobb megszilárdulása érdekében ajánlott napos időben, szabadban használni. Néhány perc alatt megszárad, és a mellékelt kaparóval eltávolíthatja a felesleges maradékot anélkül, hogy aggódnia kellene az üveg megkarcolása miatt.  A leghatékonyabb és leggyorsabb eredményt UV-lámpa használatával érhetjük el, ahol a kikeményedési folyamat kizárólag UV-sugárzás hatására történik.


HORDOZHATÓ ÉS ÚJRAFELHASZNÁLHATÓ

Vigye magával a szélvédőjavító készletet mindenhová, és nem fogják meglepni az apró szépséghibák. Minden üvegtípushoz alkalmas. A bőséges mennyiségű ragasztó biztosítja, hogy a készlet szükség esetén újra felhasználható legyen.


MINDEN, AMIRE SZÜKSÉGE VAN EGY CSOMAGBAN

Elképesztő, hogy egy ilyen kis csomagban minden benne van, ami egy teljes javításhoz szükséges. Professzionális minőség a teljes üveg cseréjének töredékéért. Hosszabbítsa meg üvegének tartósságát és élettartamát egyetlen gyors és hatékony módon.

 

Ideális szélvédőjavító készlet

 

MŰSZAKI ELŐÍRÁSOK

 • Repedések, karcolások és szakadások javítása
 • A kár szinte láthatatlan lesz
 • Időt és pénzt takarít meg
 • Minden típusú szélvédőhöz
 • A leggyorsabb módja az autó szélvédőjének javításának
 • Újrafelhasználható
 • Kiváló minőségű gyanta ragasztó

 

A KÉSZLET TARTALMAZZA

 • Ragasztó adagoló
 • Fóliacsíkok keményítése
 • Alkalmazó tapadókorongokkal
 • Gyanta ragasztó
 • Kaparó

 

A MI TIPPÜNK

EREDETI VÉDŐ KERÉKTÁRCSÁK

 

stílusos felnivédő tárcsaszegély

 

Fedezze fel autója kerekeinek szenzációs védelmét. A védőrétegek egyszerre védik és adnak egyedi stílust kerekeinek. Fogadjon a kiválóságra és legyen eredeti.

 

 

A TÖKÉLETES AUTÓFEDÉL

 

kiváló minőségű vízálló autóponyva

 

Ismerje meg ezt a nagyszerű autós ponyvát, amely segít megvédeni autóját az esőtől, portól, fagytól, káros UV-sugaraktól és egyéb károktól.

 

 

EGYEDI SZÉLVÉDŐTAKARÓ A FAGY ÉS A NAP ELLEN

 

téli-nyári okos szélvédőtakaró

Fedezze fel ezt az egyedülálló szélvédőtakarót, amely tökéletesen véd a fagy, a szennyeződés, a nap és az UV-sugarak ellen. Mostantól nincs többé forró ülés vagy percekig tartó szélvédőkaparás. Ezzel a takaróval könnyebb lesz az élete.

 

 

INNOVATÍV HŰSÍTŐ ÜLÉSHUZAT

 

erőteljes hűsítő autósülés huzat

 

Fedezze fel az autóvezetés egyedülálló érzését. A hűsítő üléshuzat felbecsülhetetlen társ az úton a nyári kalandok során.

 

 

ÜLÉSVÉDELEM RUGDOSÁS ELLEN 

ülésvédő huzat rugdosás ellen

A prémium kategóriás, vízálló védőhuzatunk pontosan az, amire szüksége van autója védelméhez. Megvédi az ülést a szennyeződésektől, a sártól, a hótól és az esőtől, ráadásul stílusos is.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: