Oximéterek

A VÉR OXIGÉNSZINTJÉNEK ELLENŐRZÉSE

Ha olyan oximétert keres, amely segít a vér oxigénszintjének ellenőrzésében, akkor a legjobb helyen jár. Webáruházunkban könnyen kezelhető és pontos mérési eredményeket biztosító oximéterek széles választékát kínáljuk.

Akár személyes használatra, akár orvosi célokra van szüksége oximéterre, nálunk megtalálhatja az igényeinek megfelelő lehetőségeket. Oximétereink kompaktak, könnyűek és hordozhatók, így kényelmesen használhatja őket otthon vagy útközben.


 

Legnépszerűbb termékek

pulzoximeter
Minőségi pulzoximéter
Raktáron (>5 db)
DS65457405
 
10 375 Ft
összesen 1 termék
pulzoximeter
Minőségi pulzoximéter
Raktáron (>5 db)
10 375 Ft

Ismerje meg ezt a kiváló minőségű és megbízható pulzoximétert. Egyszerűen, megbízhatóan és nem invazív módon méri a vér oxigéntelítettségét és pulzusszámát felnőtteknél és...

DS65457405

A világ minden táján az egészségügyi szakemberek által megbízhatónak tartott, vezető márkájú oximétereket kínálunk. A különböző funkciók és árak között biztosan talál olyan oximétert, amely megfelel az Ön költségvetéséhez és igényeihez.

Az oximéter vásárlása még soha nem volt ilyen egyszerű. Online áruházunk problémamentes vásárlást kínál biztonságos fizetési lehetőségekkel és gyors szállítással. Emellett hozzáértő ügyfélszolgálati csapatunk mindig rendelkezésre áll, hogy válaszoljon az esetleges kérdéseire.