Kutyatálak és adagolók

A TÖKÉLETES TÁLAK ÉS TÁLCÁK KUTYÁKNAK

Ha Ön állattartó, és tökéletes kutyatálakat és etetőtálcákat keresi szőrös barátja számára, akkor a legjobb helyen jár! Webáruházunk kutyatálak és tálcák széles választékát kínálja, így megtalálhatja azt, ami tökéletesen megfelel kutyusa igényeinek és preferenciáinak.

A tálak és tálcák választékában többféle méret, forma és anyag is megtalálható, hogy megfeleljen kutyája étkezési szokásainak és otthona dekorációjának. A klasszikus kerámiatálaktól a modern szilikon tálakig minden megtalálható nálunk, amire szüksége van ahhoz, hogy kutyája jóllakott és boldog legyen.

Miért is várna? Böngésszen kutyatálak és tálcák kínálatában még ma, és találja meg a megfelelőt szőrös barátja számára! Kiváló minőségű anyagaink, stílusos formatervezésünk és széles méretválasztékunk révén biztosan talál olyat, amit Ön és kedvence is szeretni fog.


 

Legnépszerűbb termékek

egyedi automata kutya szökőkút
21 765 Ft –16 %
Praktikus automata kutya szökőkút
Raktáron (>5 db)
DS56533007
Korábbi: 21 765 Ft  (–16 %)
18 175 Ft
Zseniális automata szökőkút háziállatok számára
14 125 Ft –25 %
Korábbi: 14 125 Ft  (–25 %)
10 530 Ft
Megbízható automata állateledel adagoló
Megbízható automata állateledel adagoló
Raktáron (>5 db)
DS63573447
 
20 815 Ft
összesen 4 termék
egyedi automata kutya szökőkút
21 765 Ft –16 %
18 175 Ft

  Adja meg kedvencének a legjobb ellátást. Az automata szökőkút a kutya számára garancia arra, hogy betartja az ivási rendet, és ráadásul jól is fogja érezni magát közben....

DS56533007
Zseniális automata szökőkút háziállatok számára
14 125 Ft –25 %
10 530 Ft

  Kényeztesse kedvencét a legjobb gondoskodással. Az automata szökőkút garantálja, hogy kedvence betartja az ivási rendet, és ráadásul jól is fog szórakozni közben. Fedezze...

DS50682056
Megbízható automata állateledel adagoló
20 815 Ft

  Adja meg kedvencének a megérdemelt gondoskodást. Az automata ételadagolóval ez gyerekjáték lesz. Nem kell többé aggódnia amiatt, hogy kedvence éhezik otthon, amíg Ön...

DS63573447
nyelésgátló tál kutyák és macskák számára
6 185 Ft

Próbálja ki ezt a praktikus nyelésgátló tálat kutyáknak és macskának egyaránt, hogy négylábú kedvencének jobb és egészségesebb táplálkozási módot biztosítson. Azonnal...

DS40688881

A tálak és tálcák egyik legfontosabb jellemzője a tartósságuk. Tudjuk, hogy a háziállatok igényesek tudnak lenni az edényeikkel szemben, ezért olyan kiváló minőségű anyagokat választottunk, amelyek ellenállnak a mindennapi igénybevételnek. Akár olyat keres, ami könnyen tisztítható, akár olyat, ami gyakorlatilag elpusztíthatatlan, nálunk megtalálhatja a megfelelő megoldást.

Egy másik fontos tényező, amelyet figyelembe kell vennie, amikor kutyája számára tálakat és tálcákat választ, a kialakításuk. Számos színt és dizájnt kínálunk, hogy illeszkedjen otthona dekorációjához és kedvence személyiségéhez. Akár valami élénk és merész, akár valami visszafogottabb dizájnt keres, biztosan talál az igényeinek megfelelőt.

Végül, megértjük, hogy minden háziállat egyedi, ezért különböző méreteket kínálunk, hogy mindenféle formájú és méretű kutyának megfeleljen. Akár egy kis Chihuahua, akár egy nagy dán dogja van, nálunk megtalálhatók a tökéletesen megfelelő kutyatálak és etetőtálcák.