Kutyaágyak és kutyaházak

KUTYAÁGYAK ÉS KENNELEK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol a kutyaágyak és kutyafuttatók legjobb választékát találja szőrös barátja számára. Megértjük, hogy kutyája a legnagyobb kényelmet és biztonságot érdemli, ezért kézzel válogattuk össze a legjobb termékeket az Ön számára.

Kutyafekhely-kollekciónk különböző formákban, méretekben és színekben kapható, hogy megfeleljen kedvence igényeinek. Az ortopéd ágyaktól a plüss párnákig, kutyafekhelyeinket úgy terveztük, hogy kutyájának kényelmes pihenőhelyet biztosítsunk egy hosszú játékkal töltött nap után. Vannak emelt ágyaink és kiságy alakú ágyaink is, amelyek hűsítő hatást biztosítanak a forró nyáron, és elősegítik a levegő keringését az egészségesebb alvás érdekében.

Ha kennelekről van szó, széles választékból választhat. A hagyományos fából készült kutyafuttatóktól a modern műanyag kennelekig minden megtalálható nálunk. Kenneleinket úgy terveztük, hogy kutyája biztonságban legyen, miközben rengeteg helyet biztosítunk neki a szabad mozgáshoz.


 

Legnépszerűbb termékek

egyedi hőszigetelő betét kutyáknak - fűtés
 
9 580 Ft
Elhúzható biztonsági korlát
Elhúzható biztonsági korlát
Raktáron (>5 db)
DS31534643
 
24 395 Ft
Praktikus fűtött fekhely állatoknak
Praktikus fűtött fekhely állatoknak
Pillanatnyilag nem elérhető
DS19526282
 
27 110 Ft
összesen 4 termék
Hatékony nedvszívó betét kutyák számára - újrafelhasználható
9 180 Ft

Egy megbízható nedvszívó betét a kutyák számára lesz hűséges társa kedvence gondozása során. Megbízhatóan megvédheti a padlót, a kanapét és minden olyan helyet,...

DS29632163
egyedi hőszigetelő betét kutyáknak - fűtés
9 580 Ft

Adja meg legjobb négylábú barátjának a legmelegebb és legkényelmesebb alvást egy speciális, kutyáknak szánt hőszigetelő szőnyeggel. Soha többé nem kell kedvencének a hideg...

DS63554194
Elhúzható biztonsági korlát
24 395 Ft

Ismerje meg a kutya és más háziállatok számára kialakítoott biztonsági korlátot, amely az Ön igényei szerint korlátozza a szabad mozgást. Nagyobb biztonságot érhet el...

DS31534643
Praktikus fűtött fekhely állatoknak
Praktikus fűtött fekhely állatoknak
Pillanatnyilag nem elérhető
27 110 Ft

Ismerje meg ezt a praktikus, fűtött állatszőnyeget, és javítsa kutyái és macskái pihenőhelyét. Ennek az egyedülálló szőnyegnek köszönhetően soha többé nem fognak fázni, sőt,...

DS19526282

Webáruházunkban megértjük, hogy minden kutyának egyedi igényei vannak, ezért termékeinket testreszabási lehetőségekkel kínáljuk. Kiválaszthatja a méretet, a színt, és akár személyre szabottan is kiegészítheti kutyája fekhelyét vagy kennelét.

Minden termékünk kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartósak és hosszú élettartamúak. Versenyképes árakat és gyors szállítást kínálunk, így a lehető leghamarabb hozzájuthat a kutyaágyhoz vagy kennelhez.

Ha a kutyaágyak és kutyakennelek legjobb választékát keresi, ne keressen tovább. Webáruházunkban mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy szőrös barátjának megadhassa a megérdemelt kényelmet és biztonságot. Vásároljon most, és ajándékozza meg kutyáját a jó alvással.