Air hockey - léghoki

Kód: DS10575927
Akció Tipp
14 165 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt a minőségi léghokit, amely sok akciós szórakozást és izgalmat hoz sok felejthetetlen élménnyel. A léghoki a gyors reflexek, az intelligens villámlépések és az azonnali visszavágások játéka, ami az egyik legszórakoztatóbb társasjáték.

A léghoki az asztali hokiból fejlődött ki. A játékfelületen számos kis lyuk található, amelyeken keresztül egy ventilátor fújja a levegőt. Ezen a légpárnán a korong súrlódás nélkül, nagy sebességgel tud siklani.

Hordozható és könnyen tárolható. Játszhat a barátaival és a családdal. Kompakt méretének köszönhetően kényelmesen tárolhatja a szekrényben vagy a polcon. Biztonságos és szórakoztató játék felnőtteknek és gyerekeknek.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

MI AZ AIR HOCKEY?

A léghoki vagy Air hockey egy társasjáték, amely az asztali hokiból fejlődött ki. Két játékos számára készült, a cél a korongot egy speciális "ütő" segítségével az ellenfél kapujába juttatni. Az asztali hoki egy villámjáték két játékos számára, amely fejleszti a reakciót és a megfigyelést.

A játékfelület egy táblából áll, amely számos kis lyukkal van ellátva. Ezeken keresztül áramlik a levegő a palánk alatt elhelyezett ventilátorból, amely olyan párnát hoz létre, amelyen a korong lassú súrlódás nélkül siklik. A tábla rövidebbik végén kapuként szolgáló lyukak vannak, az asztal szélei pedig palástokkal vannak ellátva.

 

ERŐS ELEKTROMOS VENTILÁTOR

Az elektromos ventilátor a léghoki lelke. Ezért használunk kiváló minőségű ventilátort, amely egyenletesen fújja a levegőt a teljes játékfelületre, hogy a lehető legkényelmesebb és legigazságosabb játékot biztosítsa. Az asztal aljára van szerelve, és 8 db AA elemre van szüksége. A léghoki pontozási rendszer úgy lett kialakítva, hogy egyáltalán ne akadályozza a játékot.

Ez a berendezés kiváló minőségű anyagokból készült, optimális kettős légáramlással az elegáns játékkörülmények érdekében.

 

BÁRHOL, BÁRMIKOR JÁTSZHAT

Nem kell, hogy legyen játékszobája vagy pincéje ahhoz, hogy birtokba vehesse a mindannyiunk által kedvelt játéknak ezt a menő, asztali változatát. Ez a kompakt léghoki játék könnyű, hordozható és elég nagy ahhoz a nagyszerű akcióhoz, amit csak a léghokival élhet át. Így bárhol, bármikor élvezheti az egyedülálló szórakozást.

 

AIR HOCKEY SZABÁLYOK

A szabadidős léghokiban a szabályok a játékosok közti megegyezéstől függnek, így különböző variációk léteznek. Például egy gól csak akkor lehet érvényes, ha a peremről lepattan, vagy fordítva, egy ilyen gól nem érvényes. A játékos nem adhatja át az ütőt az ellenfél térfelére. A játékot addig játsszák, amíg a játékos el nem éri a megadott számú gólt. A szabályokat azonban tetszés szerint módosíthatja.

 leghoki

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Egy 50 cm hosszú mini hokiasztal, amelyet úgy terveztek, hogy biztonságos legyen a gyermekek számára - a sarkai nem élesek, és egyik tartozék sem nyelhető le
  • A jégkorong a gyors reflexek, az intelligens villámlépések és az azonnali visszatérések játéka, ami az egyik legszórakoztatóbb társasjáték
  • Biztonságos és szórakoztató játék gyerekeknek
  • Kiváló minőségű és nem mérgező anyag
  • Az elemeket nem tartozék
  • 8 x AA elemmel működik

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: