DUPLA CSOMAG - Professzionális vadriasztó - vaddisznó, szarvas, róka és egyéb vadállatok ellen

Kód: DA72061816
26 815 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A csomagolás 2 db professzionális vadriasztót tartalmaz kedvezményes áron és INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

Ismerje meg ezt az erőteljes vadriasztót, amely tökéletesen taszítja az olyan vadon élő állatokat, mint a szarvasok, vaddisznók, rókák, nyestek, mókusok és más vadon élő állatok.

A speciális kék fény és a speciális ultrahangos technológiaváltozó frekvenciája segítségével zajmentesen és nem mérgezően taszítja az állatokat a modern technológia kihasználásával.

Mostantól nem kell elviselnie a vadon élő állatok, például őzek, rókák és vaddisznók nemkívánatos látogatásait a környéken. A kék fényvisszaverő LED fénnyel és ultrahanggal ellátott mobil vadriasztó távol tartja az állatokat a mezőktől, erdőtől, háztól, garázstól, pajtától vagy kerttől. A kék fény az ultrahangjelekkel együtt hatással van az állatok idegrendszerére. Félelmet, szorongást és tájékozatlanságot idéznek elő a terepen, ami a helyszín elhagyásához vezet.

Az egyedi, szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy a riasztó tökéletesen biztonságos, nem mérgező és ártalmatlan az emberek, gyermekek számára, és semmilyen módon nem károsítja az állatokat. Csak arra kényszeríti őket, hogy elhagyják a védett területeket.

Ez egy hatékony, humánus, gyors, egyszerű és kényelmes megoldás a nem kívánatos látogatók problémájára. A riasztószert erdőkbe, mezőkbe, parkokba, gyümölcsösökbe, szőlőkbe, nyaralókba, táborokba és egyéb külső területekre tervezték.

Ismerje meg ezt a hatékony megoldást a vadon élő állatok elriasztására. A speciális kék fény az ultrahanggal kombinálva az egyik leghatékonyabb, és legbiztonságosabb módja annak, hogy megszabaduljon a nem kívánatos állatoktól a telken.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ISMERJE MEG A HATÉKONY VADRIASZTÓT

Megoldást keres a vaddisznó, őz vagy más állatok elűzésére? Meg akarja védeni a termést? Aggódik szerettei biztonsága miatt a nyaralóban vagy a kertben? Olyan megoldást kínálunk Önnek, amely segít a vaddisznó, szarvas, róka, mókus, ragadozók és egyéb állatok elriasztásában.

Ez az egyedi riasztó rendkívül hatékony, de ugyanakkor teljesen biztonságos.

  • Speciális világítástechnika
  • Ultrahang technológia
  • Varázsolja kertjét olyan erőtérré, amely visszaszorítja a nem kívánt látogatókat
  • Karbantartást nem igénylő elemes berendezés
  • Nem toxikus, vegyszermentes, méregmentes
  • A legerősebb készülék nagy hatótávval

 
professzionalis vadriaszto keszulek

 

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ÁLLATOK ELRIASZTÁSA

Ez az egyedi vadriasztó a legmodernebb kékfény-technológiát használja, amely csendesen és nem mérgező módon védi a területet. A kék reflektorok elrettentő hatását az állatok elriasztásában széles körben alkalmazzák. A készülék automatikus fénysorozatot bocsát ki (3x kék a vadon élő állatok ellen) éjszaka és alkonyatkor, természetes és állandó akadályként szolgálva. A kék szín nagyon ritka a természetben (flóra és fauna), és veszélyként érzékelik az állatok. A legtöbb éjszakai állat kerüli ezt a fényt. Félelmet és szorongást éreznek, ezért kerülik a védett területet.

A kék fényt tökéletesen kiegészíti a speciális ultrahangos technológia. Az ultrahangos jelek hatással vannak az állatok idegrendszerére. Félelmet, szorongást és tájékozatlanságot váltanak ki a terepen. Az állatok inkább elhagyják a területet.

Így hatékonyan megakadályozhatja, hogy az állatok bejussanak a földjére, egy nyaraló, vagy ház közelébe, károsítsák azt és a járműveket, valamint megóvja a kerteket, a szántókat és a termést. Készülékünk folyamatos elrettentésül szolgál.

 

MAXIMÁLIS ÖKOLOGIKUS ÉS HUMÁNUS MEGOLDÁS

Ismerje meg a nemkívánatos állatok elriasztásának legökologikusabb módját. Mostantól nincs szüksége mérgező spray-kre vagy egyéb módszerekre. A modern fényjelző technológia és ultrahang technológia segítségével hangtalanul és méregmentesen tudja megvédeni földjét. Ez 24 órás védelmet biztosít kertjének.


vadriaszto keszulek

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A RIASZTÓT

A készülék karbantartást nem igénylő vezeték nélküli eszköz, ellenáll az időjárási körülmények változásainak és a víznek. Egyszerűen akassza fel a vadriasztót a kívánt helyre, kapcsolja be, és nézze meg, ahogy kiűzi a bosszantó látogatókat a kertből!

 

HOL HELYEZZE EL A RIASZTÓT

Helyezze el a vadriasztót bárhol a kertben vagy olyan kültéri területeken, amelyeket meg szeretne védeni, például gyümölcsösökben, réteken, tanyákon, valamint a kempingbe való utazás során, olyan kempingben, ahol nagy az állatveszély. Helyezze jól látható helyre.

 

BÁRMILYEN ÁLLATHOZ

Ennek a riasztószernek a felhasználási területe rendkívül széles. Használja vaddisznók, rókák, szarvasok, madarak, medvék és más vadon élő állatok elleni küzdelemben.


ultrahangos vadriaszto

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI TERVEZÉS

Ennek a riasztónak a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott kialakítást használtak, amely biztosítja a termék maximális funkcionalitását és élettartamát. Biztos lehet benne, hogy a riasztó kitart.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Elemek: 6 x AAA
  • Hatótávolság: kb. 30-40 m²
  • Frekvencia: 12 - 24 kHz +/- 10%, kb. 80 dB
  • Vízálló kivitel IP54

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: