DUPLA CSOMAG - Ultrahangos riasztó poloskák és atkák ellen

Kód: DA86872302
26 815 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A csomagolás 2 darab poloska- és atkariasztót tartalmaz. 

Ismerje meg ezt az erőteljes riasztót, amely tökéletesen taszítja a poloskákat és atkákat.

Az ultrahangos frekvenciajelek modern technológiájának segítségével hangtalanul és nem mérgező módon nagy területet véd. A jelek hatnak a rovarok idegrendszerére, különösen a poloskákra és atkákra.

Félelmet, szorongást és a terepen való dezorientációt okoznak, ami elégtelen táplálkozáshoz, halálhoz és a terület elhagyásához vezet.

Az egyedi, szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy a riasztó tökéletesen biztonságos, nem mérgező és ártalmatlan gyermekek, felnőttek, macskák és kutyák számára.

Ez egy hatékony, gyors, egyszerű és kényelmes megoldás a nem kívánatos látogatók ellen. Alkalmas lakások, házak, kollégiumok, szállodák számára. A készülék elemre működik, így bárhol elhelyezheti.

Fedezze fel a leghatékonyabb megoldást otthona védelmére. A nagyfrekvenciás ultrahangos technológia az egyik leghatékonyabb és teljesen biztonságos módja a nem kívánatos rovarok elűzésére.


 

A MI TIPPÜNK

Egy kedvezményes csomag, amelyben 3 darab poloska- és atkariasztót kínálunk kedvezményes áron.

Tekintse meg a különböző állat- és rovarfajtákra használható egyéb hatékony riasztószert is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ISMERJE MEG A POLOSKA- ÉS ATKARIASZTÓT

Megoldást keres arra, hogy egyszer s mindenkorra megszabaduljon a poloskáktól? Szeretne megszabadulni az atkaallergiától? Olyan megoldást kínálunk, amely segíthet Önnek. Ez az egyedülálló riasztó rendkívül hatékony, ugyanakkor teljesen biztonságos. Megbízhatóan működik megelőző eszközként is.

 • Elektromágneses hangtechnika
 • Varázsolja otthonát kártevő-riasztó erőtérré
 • Nem toxikus, vegyszermentes, méregmentes
 • Különféle poloskák és atkák ellen
 • Hatékony, kiváló minőségű, Németországban gyártott berendezés

 egyedi atkariaszto

 

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ATKA- ÉS POLOSKARIASZTÓ

Ez az egyedi riasztó az ultrahang frekvenciajelek legújabb technológiáját használja, amely csendesen és nem mérgező módon képes nagy területet megvédeni.

A jelek hatással vannak a rovarok idegrendszerére. Félelmet, szorongást és terepen való dezorientációt okoznak. Néhány napon belül a kártevők elhagyják a területet. Ugyanakkor a készülék megakadályozza az emberek és állatok azonosítását, a kártevők kevesebbet esznek és elpusztulnak.

A frekvenciajelek nem hallhatók az emberek, a kutyák és a macskák számára, és nem mutatták ki negatív hatásukat. Nem kelt olyan ismert interferenciát, amely veszélyes lenne a környező elektromos eszközökre.

 

ÁGYI POLOSKA ELTÁVOLÍTÁSA

A poloskák nagyon szívós rovarok. Türelem szükségesek a teljes eltávolításukhoz, mivel nagyon gyorsan szaporodnak.

Erősen javasoljuk a következő intézkedéseket:

 • Porszívózza fel az egész területet.
 • Rendszeresen kezelje a teljes területet gőzsugárral 65 °C-on. Ezután hagyjon mindent alaposan megszáradni
 • Mossa ki és szárítsa meg az összes ágyneműt 60° felett
 • Védje a matracot még egy huzattal
 • Szórjon szét a "kovaföldet" repedésekbe és lyukakba. Kiszárítja a bogarakat.
 • Távolítsa el az ágyat a faltól.
 • Kenje be olajjal az ágy lábait.

* Poloskafertőzés esetén erősen javasolt az alapos és szakszerű rovartalanítás. Ennek hiányában előfordulhat, hogy a társasházakban más szomszédos lakások fertőződhetnek meg, és ismétlődő poloska járvány léphet fel. A készüléket a hagyományos fertőtlenítőszerek kiegészítéseként használhatja. Nagyon hatékony megelőző intézkedésként.

 
egyedi atka es poloskariaszto

 

ATKA ELTÁVOLÍTÁS

Általában kb. 1500 atka található az ágyakban 1g porban. Az atkaallergia tünetei megegyeznek a megfázás, a fejfájás, a tüsszögés és a köhögés tüneteivel, és akár dermatitishez is vezethetnek. Az atkák többnyire az emberi elhalt bőrön élnek, de nem tudnak inni, ezért függenek a páratartalomtól. Szeretik az ágyakat, lepedőket, kárpitozott bútorokat, párnákat, függönyöket és a nedvességet.

Az atkariasztó bárhol elhelyezhető. Megállítja az atkák táplálkozását, és így elpusztulnak. Rendszeresen távolítsa el az elhalt atkákat és váladékukat porszívózással. Hosszú távú használat esetén az allergiás érzékenység jelentősen csökken. A Milánói Egyetem (Olaszország) kimutatta, hogy az eszköz hatékony az atkák ellen.

Egyéb intézkedések:

 • Maximum 45% páratartalom a nappaliban és a hálószobában
 • Nyissa ki az ablakokat gyakrabban rövidebb ideig, mint hosszabb ideig
 • Az ágyneműt 60°C-on mossuk
 • A kárpitozott bútorokat, szőnyegeket és függönyöket rendszeresen fel kell porszívózni
 • Kisebb vagy semmilyen szobanövények

 

MAXIMÁLIS ÖKOLOGIKUS

Ismerje meg otthona védelmének legökologikusabb módját. Az ultrahang frekvenciajelek modern technológiájának segítségével hangtalanul és nem mérgező módon képes nagy területet megvédeni. Megelőző intézkedésként alkalmas olyan lakóházakban, ahol poloskák fordultak elő, és szeretné, hogy Önt elkerüljék.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A RIASZTÓT

Helyezze be az elemeket a készülékbe, és kapcsolja be. Helyezze a riasztót bárhová a belső térben, amelyet meg szeretne védeni. Kapcsolja be a készüléket, ezzel automatikusan elindítja. Olyan helyre tegye, hogy a poloskák és atkák ki tudjanak szabadulni – például a szobák sarkaiba.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az akadályok, például a szekrények, kanapék, puha felületek, például függönyök, szőnyegek és mások csökkenthetik a frekvenciahullámok terjedését és a hatékonyságot, ami lassabb kártevő- elriasztást eredményezhet. Ezért a készüléket úgy kell elhelyezni, hogy a hang szabadon terjedhessen.

 professzionalis poloskariaszto

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI TERVEZÉS

Ennek a rovarriasztónak a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott kialakítást használtak, amely biztosítja a termék maximális funkcionalitását és élettartamát. Biztos lehet benne, hogy a riasztó kitart.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Elemek: 4 x AAA
 • Kimeneti frekvencia: periodikus (2 másodperc be és 10 másodperc kikapcsolva)
 • Kijelzők: LED jelzés (időszakos)
 • Kapcsoló: BE / KI

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: