DUPLA CSOMAG - Vadriasztó - vaddisznó, szarvas, róka és más vadállat

Kód: DA61015027
36 155 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt az erőteljes vadriasztót, amely tökéletesen taszítja az olyan vadon élő állatokat, mint a szarvasok, vaddisznók, rókák, nyestek, mókusok és más vadon élő állatok.

A modern technológia segítségével egy speciális, változtatható frekvenciájú kék fény hangtalanul és nem mérgezően taszítja az állatokat.

Most már nem kell elviselnie a közelben élő vadállatokat, mint a szarvasok, rókák és vaddisznók. A kék fényvisszaverő LED lámpával ellátott mobilis vadriasztó távol tartja az állatokat a mezőktől, erdőktől, házaktól, garázsoktól, istállóktól vagy kertektől.

A jelek hatással vannak az idegrendszerükre. Félelmet, szorongást és a terepen való dezorientációt okozzák, ami a terület elhagyásához vezet.

Az egyedi, szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy a riasztó tökéletesen biztonságos, nem mérgező és ártalmatlan az emberek, gyermekek számára, és semmilyen módon nem károsítja az állatokat. Csak arra kényszeríti őket, hogy elhagyják a védett területeket.

Ez egy hatékony, humánus, gyors, egyszerű és kényelmes megoldás a nem kívánatos látogatók problémájára. A riasztószert erdőkbe, mezőkbe, parkokba, gyümölcsösökbe, szőlőkbe, nyaralókba, táborokba és egyéb külső területekre tervezték.

Ismerje meg ezt a hatékony megoldást a vadon élő állatok elriasztására. A speciális kék fény az egyik leghatékonyabb és teljesen biztonságos módja annak, hogy megszabaduljon a nem kívánatos állatoktól a telken.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 ISMERJE MEG A HATÉKONY VADRIASZTÓT

Megoldást keres a vaddisznó, őz vagy más állatok elűzésére? Meg akarja védeni a termést? Aggódik szerettei biztonsága miatt a nyaralóban vagy a kertben? Olyan megoldást kínálunk Önnek, amely segít a vaddisznó, szarvas, róka, mókus, ragadozók és egyéb állatok elriasztásában.

Ez az egyedi riasztó rendkívül hatékony, de ugyanakkor teljesen biztonságos.

  • Speciális világítástechnika
  • Varázsolja kertjét olyan erőtérré, amely visszaszorítja a nem kívánt látogatókat
  • Karbantartást nem igénylő elemes berendezés
  • Nem toxikus, vegyszermentes, méregmentes
  • A legerősebb készülék nagy hatótávval

 

specialis kekfenyes vadriaszto

 

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ÁLLATOK ELRIASZTÁSA

Ez az egyedi vadriasztó a legmodernebb kékfény-technológiát használja, amely csendesen és nem mérgező módon védi a területet. A kék reflektorok elrettentő hatását az állatok elriasztásában széles körben alkalmazzák. A készülék automatikus fénysorozatot bocsát ki (3x kék a vadon élő állatok ellen) éjszaka és alkonyatkor, természetes és állandó akadályként szolgálva. A kék szín nagyon ritka a természetben (flóra és fauna), és veszélyként érzékelik az állatok. A legtöbb éjszakai állat kerüli ezt a fényt. Félelmet és szorongást éreznek, ezért kerülik a védett területet.

Hatékonyan megakadályozhatja, hogy az állatok bejussanak a földjére, egy nyaraló, vagy ház közelébe, károsítsák azt és a járműveket, valamint megóvja a kerteket, a szántókat és a termést. Készülékünk folyamatos elrettentésül szolgál, mert önállóan villog.

A jelek hatással vannak az állatok idegrendszerére. Félelmet, szorongást és a terepen való dezorientációt okozzák. Az állatok inkább elhagyják el ezt a területet.

 

MAXIMÁLIS ÖKOLOGIKUS ÉS HUMÁNUS MEGOLDÁS

Ismerje meg a nemkívánatos állatok elriasztásának legökologikusabb módját. Mostantól nincs szükség mérgező spray-kre vagy egyéb módszerekre. A modern fényjelző technológia segítségével hangtalanul és méregmentesen tudja megvédeni földjét. Ez 24 órás védelmet biztosít kertjének.


professzionalis vadriaszto kekfeny technologiaval

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A RIASZTÓT

A készülék karbantartást nem igénylő vezeték nélküli eszköz, ellenáll az időjárási körülmények változásainak és a víznek. Egyszerűen akassza fel a vadriasztót a kívánt helyre, kapcsolja be, és nézze meg, ahogy kiűzi a bosszantó látogatókat a kertből!

 

HOL HELYEZZE EL A RIASZTÓT

Helyezze el a vadriasztót bárhol a kertben vagy olyan kültéri területeken, amelyeket meg szeretne védeni, például gyümölcsösökben, réteken, tanyákon, valamint a kempingbe való utazás során, olyan kempingben, ahol nagy az állatveszély. Helyezze jól látható helyre.

 

BÁRMILYEN ÁLLATHOZ

Ennek a riasztószernek a felhasználási területe rendkívül széles. Használja vaddisznók, rókák, szarvasok, madarak, medvék és más vadon élő állatok elleni küzdelemben.

 riaszto vadon elo allatok ellen

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI TERVEZÉS

Ennek az segítőnek állatok ellen a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott kialakítást használtak, amely biztosítja a termék maximális funkcionalitását és élettartamát. Biztos lehet benne, hogy a riasztó kitart.

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: