DUPLA CSOMAG - Világító dekoratív kavicsok 200 db

Kód: DA58689904
9 035 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezeket az egyedi világító kavicsokat, amelyek speciális anyagból készülnek, mely nappal elnyeli a fényt, éjszaka pedig világít. Élük enyhén polírozott, maximálisan biztonságos és kockázatmentes. Nem mérgezőek, így akváriumban is használhatóak.

Használhatja őket a kert rendkívüli élénkítésére, a sziklakert díszítésére, a járda kivilágítására, virágcserepek díszítésére stb. A lehetőségek végtelenek.

Az világító kövek igazán misztikusan néznek ki a sötétben, és biztosan tetszeni fognak. Ugyanakkor meglepnek hosszan kitartó fényerejükkel, amely könnyedén meghaladja a 8 órát. Díszítse fel kertjét, és tegye egyedivé.


 

A MI TIPPÜNK

Egy kedvezményes dupla csomag, amely 2 csomag világító követ (200 db) tartalmaz  kedvezményes áron, vagy egy 4-es csomag világító kavics (400 db), amely mellé INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

 

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

GYÖNYÖRŰ VILÁGÍTÓKÖVEK

Ezek a különleges kövek napközben elnyelik a fényenergiát, este pedig gyönyörűen ragyognak. Fluoreszcens tulajdonságaiknak köszönhetően a kövek gyönyörű fényt bocsájtanak ki, ami csodálatos benyomást kelt. A megvilágítási idő arányos lesz az expozíciós idővel a fluoreszcencia jelenségnek megfelelően. A kövek ellenállnak az időjárási viszonyoknak.

 vilagito kavicsdekoracio

 

EGYEDI DÍSZÍTÉS

Ezeknek a köveknek a felhasználási lehetőségei végtelenek. Élénkebbé teheti velük kertjét, kihelyezheti őket az ösvényre, virágok közé, szebbé varázsolhatja a sziklakertet, és egyéb módon különlegessé teheti környezetét. Adjon hozzá egy kis éjszakai varázslatot bármely japán sziklakertbe, virágágyásokba, tavakba vagy tereprendezési tárgyakba. Beltérben, virágcserépben, vázában is használható, de akár az akváriumba is tehetjük.

 

HOSSZÚTÁVÚ VILÁGÍTÓ HATÁS

Ezek a sötétben világító kavicsok bármilyen fényben feltölthetők, így 1,5 órányi színes és intenzív sugárzást biztosítanak, amely idővel finoman elalszik. Folyamatos lágy fény akár 8 órán keresztül.

 

NAGYSZERŰ AJÁNDÉK GYERMEKEKNEK

A gyerekek imádni fogják a világító köveket a gyermekszoba szépítésére vagy különféle fényes minták létrehozására. Szórakoztató és tanulságos módja annak, hogy megismertessük a gyerekekkel a fotolumineszcencia fogalmát.

 dekorativ vilagito kavicsok

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI TERVEZÉS

A kövek gyártása során a legjobb minőségű anyagokat használtuk fel, ami garantálja azok kivételes funkcionalitását és élettartamát. A széleik a biztonság érdekében csiszoltak. Nem mérgezőek, ezért akváriumban is használhatod.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Kiváló minőségű anyagokból készült
  • Kültéri és beltéri használatra
  • Világítanak a sötétben
  • Nem igényelnek áramot
  • 100 db-os kiszerelés
  • A kövek mérete körülbelül 2-3 cm
  • Szín: fehér, zöld vagy kék.

A készlet erejéig szállítjuk.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: