Éjszakai égbolt projektor

Kód: DS57430157
Akció Tipp
5 930 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Imádni fogja az eredeti világító éjszakai égbolt kivetítőt, és soha többé nem akar majd más lámpát. Gyönyörű színek, lenyűgöző dizájn, mindez egy kis kiegészítője privát terének partnerével.

Az éjszakai égbolt projektor számos nagyon jó automatikus funkcióval rendelkezik, amelyek kombinálhatók, és ráadásul a megfelelő pillanatban jól is használhatók. Például három színt váltogat, nevezetesen a zöldet, a pirosat és a kéket. Képzelje csak el, hogy Ön és barátnője vagy felesége egyedül vannak otthon, és kellemes pillanatokat szeretnének átélni.

Természetesen nem kell, hogy csak a hálószobában legyen, hanem a fürdőszobában is elhelyezheti, egyszerűen mindenhol, a fantáziának nincsenek határai. Ideális ajándék, a kedvesének, aki különösen értékelni fogja, de a gyerekek is el lesznek ragadtatva ettől az ajándéktól.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Gyermeke arról álmodik, hogy egyszer űrhajós lesz? Tegyen minden estét látványossá számára. Ezzel az éjszakai égbolt kivetítővel a világegyetemet vetíti a körülötte lévő falakra. És ez aztán a csodálatos élmény egy kisembernek! Tökéletes ajándék a kicsiknek.

Méretek: alap átmérője 11 x 12 cm Súlya 195 g, 3 ceruzaelemmel működik, 3 színben váltakozik: zöld, kék és piros. A sárga LED is bekapcsolható. A hálózatra is csatlakoztatható.

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: