Neveld fel - Bonsai

Kód: DS81570649
10 930 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető
A tétel elfogyott…

 

Neveljen saját bonsait. Ezzel a készlettel könnyen és játékosan megteheti. Ez a doboz mindent tartalmaz, amire szüksége lehet egy saját bonsai neveléséhez. Mindössze annyit kell tennie, hogy elülteti a magokat a mellékelt cserepekbe, megöntözi és gondosan ápolja őket.

Ha türelmes és kitartó, négyféle bonsait nevelhetsz. Ezzel az ajándékkal biztosan örömet szerez minden termesztőnek.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

MINDEN, AMI A BONASAI TERMESZTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES 

Minden, ami a bonsai termesztéséhez szükséges, megtalálható egy dobozban, semmit sem hagytunk ki. Ez a készlet ideális kezdőknek, haladó termesztőknek és gyerekeknek. Mindössze annyit kell tennie, hogy elülteti a magokat a mellékelt cserepekbe, öntözi és gondosan ápolja őket. A Grow it készlet 5 kókuszrostos cserepet, tápoldatokat, magokat, növénytámaszokat és termesztési útmutatót tartalmaz.

 

 Neveld fel - Bonsai

 

AKÁR 4 FAJTA BONSAI

Ezzel a készlettel akár 4 féle bonsait is nevelhet. Az Ön által termesztett bonsai tökéletes ajándék mindenkinek.

 

EZZEL A KÉSZLETTEL SPÓROL

A termesztett bonsai semmiképpen sem olcsó mulatság. Ezzel a készlettel megtapasztalható a büszkeség érzése az alkotással kapcsolatban, amit már néhány forintért is megkaphat.

 

A RÉGI MŰVÉSZET - AMELYET JÁTSZVA ELSAJÁTÍTHAT


A bonsai a fák miniatürizálásának és tálakban való termesztésének ősi művészete. A bonsai szó szó szerinti fordításban azt jelenti, hogy fa egy tálban, ahol a bon tálat, a sai pedig fát jelent. Ezzel a termesztőkészlettel játékos és egyszerű módon sajátíthatja el ezt az ősi művészetet.

 

 Neveld fel - Bonsai

 

 TERMESZTÉSI UTASÍTÁSOK:   

 A bonsai egész évben ültethető. A magokat kb. 3 mm mélyen vesse a komposztba. Az ültetés után célszerű a cserepeket műanyag zacskóval letakarni, és 2-3 hétig közvetlen fényben, kb. 13-16 °C-os hőmérsékleten tartani. 

Jó ötlet, ha a magokat egymástól elég messze helyezzük el a jobb megvilágítás érdekében. A durva magokat egyenként, az apró magvakat egyenletesen elszórva, előzetesen dupla adag sekély, száraz homokkal keverve ültessük el. A vetés után óvatosan nyomkodjuk le a magokat egy vágódeszkával, és fedjük be puha földdel.

Azonban nem ássuk el a magokat, amelyek szeretik és igénylik a fényt. Fedjük le a magokat tartalmazó edényt üveggel vagy átlátszó fedővel, amely lehetővé teszi a nedvesség megtartását, és biztosítja, hogy a fény elérje a magokat. A tárolóedényt úgy kell elhelyezni, hogy a leghidegebb időszakban is elegendő meleg legyen benne, például egy központi fűtés radiátorának közelében. A talajnak nem szabad kiszáradnia vagy túlságosan átnedvesednie. A nedvesség hiánya és a túl sok nedvesség árt a magvaknak.

 

A CSOMAG TARTALMA:

  • 4x Vetőmag csomag
  • 5x Kókuszrost virágcserép
  • 5x Tápláló trágya
  • 5x Növényjelölő
  • 1x használati utasítás

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: