Ultrahangos riasztó kutyák, macskák és egyéb állatok ellen

Kód: DS13984586
11 880 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt riasztót, amely hatékonyan elűzi a macskákat, kutyákat, egereket, rókákat, mókusokat, szarvasokat, egereket és más állatokat.

A változó frekvenciájú hangtartományban lévő ultrahangos jelek modern technológiájának segítségével csendesen és nem mérgező módon taszítja az állatokat.

Az infravörös érzékelő a mozgást érzékeli, és egy ultrahangos hangszórót aktivál, amely nagyfrekvenciás hanghullámokat bocsát ki, amelyek nagyon kellemetlenek az állatok számára.

A jelek befolyásolják az idegrendszerüket. Félelmet, szorongást és dezorientációt okoznak a területen, ami a helyszín elhagyásához vezet.

Az egyedülálló szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy az állatriasztó tökéletesen biztonságos, nem mérgező és ártalmatlan a gyermekek számára, és semmilyen módon nem ártalmas az állatoknak sem.

Csak arra kényszeríti őket, hogy elhagyják a védett területet.

Ez egy olyan hatékony, humánus, gyors, egyszerű és kényelmes megoldás, amely megoldja a nem kívánatos látogatókkal való problémákat.

A riasztó használható kertekben, parkokban, ültetvényeken, szántóföldeken, szőlőterületeken, nyaralókban, kempingekben és egyéb kültereken.

Fedezze fel a leghatékonyabb megoldást kertje védelmére. Az ultrahangtechnika az egyik leghatékonyabb és legbiztonságosabb módja annak, hogy megszabaduljon a nemkívánatos állatoktól.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Ajánljuk a kedvezményes egérriasztó dupla csomagot, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁST jár.

Hatékony védelem a madarak ellen: kedvező dupla csomagos madárriasztó, amellyel spórolhat.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ISMERJE MEG A HATÉKONY MACSKA- ÉS KUTYARIASZTÓT

Megoldást keres a betolakodó látogatókra? A szomszéd macskája bejár a kertjébe? Vagy a kutyák WC –nek használják a háza előtti gyepet? Olyan megoldást kínálunk, amely segít macskák, kutyák, egerek, rókák, mókusok, szarvasok és más állatok ellen.

Ez az egyedi riasztó rendkívül hatékony, és ugyanakkor teljesen biztonságos.

 • Ultrahangos hangtechnika
 • Változtassa meg a kertjét egy erőtérre, hogy elűzze a nem kívánatos látogatókat
 • Karbantartásmentes, napenergiával működő berendezés
 • Nem mérgező, vegyszerek, méreg nélkül
 • A legerősebb eszköz nagy hatótávolsággal

 

 Ultrahangos-riasztó-kutyák,-macskák-és-egyéb-állatok-ellen

 

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ÁLLATRIASZTÓ

Ez az egyedi állatriasztó a legmodernebb ultrahangos frekvenciajel-technológiát használja, amely csendesen és nem mérgező módon védi a kertjét. A földhöz csatlakoztatva a riasztó változó frekvenciájú hangot bocsát ki. A jelek befolyásolják az állatok idegrendszerét. Félelmet, szorongást és dezorientációt okoznak a területen. Az állatok ezért inkább elhagyják ezt a területet.

 

MAXIMÁLISAN TERMÉSZETBARÁT ÉS EMBERI MEGOLDÁS

Ismerje meg a legtermészetbarátabb állatriasztás módját. Mostantól már nincs szüksége mérgező permetekre vagy más módszerekre. Egyszerűen nyomja az állatriasztót a földbe, vagy akassza fel a kívánt helyre, és figyelje, hogyan segít kiűzni a bosszantó látogatókat a kertből! Az ultrahangos frekvenciajelek modern technológiájának segítségével csendesen és nem mérgező módon védheti földjét.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI AZ ÁLLATRIASZTÓT?

A készülék karbantartásmentes, vezeték nélküli eszköz, ellenáll az időjárási viszonyoknak és a víznek. Mindössze annyit kell tennie, hogy a kívánt helyre a talajba illeszti, vagy például a falra akasztja, és bekapcsolja, amivel automatikusan aktiválja. Ezután a tetején található napelem segítségével töltődik. Ez 24 órás védelmet nyújt kertjének.

 

 Ultrahangos-riasztó-kutyák,-macskák-és-egyéb-állatok-ellen2

 

HOL HELYEZZE EL A RIASZTÓT?

Helyezze az állatriasztót bárhová a kertbe vagy a szabadban lévő területekre, amelyeket meg akar védeni, például gyümölcsösökben, réteken, farmokon, valamint a kempingbe való utazás során, olyan kempingben, ahol nagy az állatok veszélye.

 

BÁRMILYEN ÁLLATFAJRA

Ennek a napelemes riasztónak a használata rendkívül széleskörű. Használhatja a macskák, kutyák, egerek, patkányok, rókák, szarvasok, madarak és más vadállat elleni küzdelemben.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI TERVEZÉS

Ennek az állati segítőnek a gyártásakor a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott kialakítást használták, amelyek biztosítják a termék maximális funkcionalitását és tartósságát. Biztos lehet benne, hogy a riasztó tartós lesz. Ezen kívül a riasztó egy minőségi akkumulátorral van felszerelve, amely napelemmel működik. Így 24 órán keresztül védi Önt a zöld energia felhasználásával.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Tanúsítvány: CE
 • Infravörös érzékelő szöge: 110 fok
 • Mozgásérzékelő: igen - hatótávolság 5-8 m
 • Alvó mód: 15 mp után
 • Tápellátás: napelem
 • Méretek 14,5 x 9,5 x 37 cm

 

A MI TIPPÜNK

VÍZSUGARAS MADÁR-, KUTYA-, MACSKA- ÉS VADÁLLAT RIASZTÓ

 

vízsugaras madár-, kutya-, macska- és vadállat riasztó

 

Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű vízsugaras riasztót, amely tökéletesen elriasztja a madarakat, macskákat, kutyákat, egereket, rókákat és bármilyen vadon élő állatot, például őzeket, vaddisznókat, nyesteket, mókusokat és más vadállatokat.

 

 

ULTRAHANGOS KUTYA-MACSKA RIASZTÓ

 

ultrahangos kutya-macska riasztó

 

Ismerje meg ezt riasztót, amely hatékonyan elűzi a macskákat, kutyákat, egereket, rókákat, mókusokat, szarvasokat, egereket és más állatokat.

 

 

ULTRAHANGOS RIASZTÓ KUTYÁK, MACSKÁK ÉS EGYÉB ÁLLATOK ELLEN

ultrahangos riasztó kutyák, macskák és egyéb állatok ellen

Megoldást keres a betolakodó látogatókra? Olyan megoldást kínálunk, amely segít macskák, kutyák, egerek, rókák, mókusok, szarvasok és más állatok ellen. Ez az egyedi riasztó rendkívül hatékony, és ugyanakkor teljesen biztonságos.

 

 

ELEMES ULTRAHANGOS NYEST - ÉS EGÉRRIASZTÓ

 

elemes ultrahangos nyest - és egérriasztó

 

Ismerje meg ezt riasztót, amely hatékonyan elűzi a nyestet, nyusztot, menyétet, egereket, patkányokat, mókusokat, és más mezei állatokat.

 

 

VADRIASZTÓ - VADDISZNÓ, SZARVAS, RÓKA ÉS MÁS VADÁLLAT

 

vadriasztó - vaddisznó, szarvas, róka és más vadállat

 

Ismerje meg ezt az erőteljes vadriasztót, amely tökéletesen taszítja az olyan vadon élő állatokat, mint a szarvasok, vaddisznók, rókák, nyestek, mókusok és más vadon élő állatok.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: