Borkiöntő és levegőztető

Kód: DS12287834
Akció Tipp
8 150 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Hagyja, hogy a bor finom íze és lenyűgöző aromája kiemelkedjen ezzel a dekantáló segédeszközzel - a borlevegőztetővel. Pillanatok alatt tökéletesen átlevegőzteti borát, így az ízletesebb, finomabb, kevésbé savas, kellemes illatú és telt ízű lesz.

A borkedvelők tudják, hogy a maximális ízhatás érdekében a bort először oxidálni kell. Ezt a hatást pillanatok alatt elérheti ezzel az egyedülálló borlevegőztetővel. Ennek köszönhetően a bornak már az első korty után csodálatos íze lesz. Még a tapasztalt borszakértők is használják a levegőztetési folyamatot.

A kiváló minőségű dekantáló tartós anyagból készült, hosszú élettartamú és időtlen stílusú. A speciális ergonomikus forma megakadályozza a csöpögést és az esetleges kiömlést.

Ismerje meg ezt a kategóriájában legjobb borszellőztetőt, amely segít a bornak "lélegezni", így utánozva az érlelési folyamatot, és pillanatok alatt finom, ízletes bort készít. A bora pillanatok alatt egy osztállyal jobb lesz.

  • Jelentősen javítja a bor illatát, textúráját és ízét egyszerűen a pohárba öntéssel
  • Megakadályozza a csöpögést és a foltokat a bor kiöntése közben és után
  • Elegáns, modern és stílusos
  • Ergonomikus kialakítás, könnyen használható és még könnyebben tisztítható
  • Ideális otthoni használatra, de borászatba és éttermekbe is
  • Egy osztállyal jobb bor másodpercek alatt

 

A MI TIPPÜNK

Próbálja ki az exkluzív elektromos bornyitót is, amely 7 másodperc alatt gyorsan, kényelmesen és könnyedén kinyit bármilyen palackot.

Tekintse meg a borkedvelőknek szánt egyéb termékeket is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

OXIDÁCIÓ - A HOSSZÚ ÉRLELÉSŰ FINOM BOROK TITKOS ÖSSZETEVŐJE

A hosszú ideig fahordóban tárolt borok szabályozott módon levegőztetve vannak, és oxidáció következik be. Az így érlelt bor kivételes minőségű, telt ízű és gazdag aromájú. Ez teszi a legfinomabb itallá. Az oxidációt a tapasztalt sommelier-ek is használják.

Ezzel a segédeszközzel tökéletesen utánozhatja az oxidációs folyamatot egy pillanat alatt, és lehetővé teszi a bor számára, hogy kifejlessze nagyszerű ízét és aromáját.

 

AZONNAL TÖKÉLETESRE LEVEGŐZTETI A BORT

A levegőztetőnk segít a bornak "lélegezni". A bor levegőztetése ezzel a dekantálóval az érlelési folyamatot utánozza, ami pillanatok alatt sima, ízletes bort eredményez. Duplázza meg a bor értékét azzal, hogy egyszerűen egy pohárba tölti.

 

HOGYAN MŰKÖDIK A BORLEVEGŐZTETŐ

Ez a dekantálást segítő eszköz nagy légző kamrával és levegőszállító rendszerrel rendelkezik, amely a Bernoulli-hatást használja fel a bor optimális mennyiségű oxigénnel való ellátásához.

A bor egy speciálisan kialakított tölcséren keresztül folyik át. Ahogy a bor átfolyik, vákuum keletkezik, amely a levegőt beszívja. A levegő ezután a tölcséren keresztül történő teljes átfolyás során keveredik a borral. A bor megfelelően levegőztetve kerül a pohárba, ami hozzájárul az oxidációhoz.

 

ILLESZKEDIK MINDEN PALACKHOZ

A szilikon dugó speciálisan úgy van kialakítva, hogy biztonságosan illeszkedjen bármilyen palackba. A keskeny vagy szélesebb nyakak nem jelentenek problémát.

 

BOR KITÖLTÉSE RENDETLENSÉG NÉLKÜL

A gumidugó kúpos és bordázott, hogy szivárgásmentes tömítést képezzen bármely boros palackon. A kiöntő hornyolt és ergonomikusan szögletes a könnyű, kiömlésmentes kiöntés érdekében. A levegőztető így megvédi az asztalterítőt, a bútorokat és a szőnyegeket a foltoktól.


Aerator

 

A LEVEGŐZTETŐ HASZNÁLATA

Egyszerűen csatlakoztassa a levegőztetőt a nyitott palackhoz, és kezdje el kitölteni a bort. A bor azonnal levegőztetésre kerül. Használat után egyszerűen mossa el a levegőztetőt meleg víz alatt. A tisztítás rendkívül egyszerű és gyors.

 

MÉG AZ OLCSÓ BOR IS JOBB ÍZŰ

A levegőztetett és oxidált bor az íz- és illatpotenciál 100%-át tárja fel. A savasság csökken, a teltsége hangsúlyozódik. Az így kezelt bornak egy osztállyal jobb az íze. Még egy olcsó bor is hirtelen minőségi Chardonnay-vá válik.

 Aerator a borhoz Deminas

TÖKÉLETES AJÁNDÉK A BOR SZERELMESEINEK

Elegáns kialakításának köszönhetően kifinomultabbá teszi a borfogyasztást, és tökéletes ajándék a borok szerelmeseinek. A borlevegőztetők minden borkedvelő számára elengedhetetlenek.


 

A MI TIPPÜNK

ELEKTROMOS BORNYITÓ - BOR DUGÓHÚZÓ

elektromos bornyito

 

Próbálja ki az exkluzív elektromos bornyitót vágóval, amellyel gyorsan, kényelmesen és egyszerűen, 7 másodperc alatt kinyithat bármilyen palackot.

 

DIGITÁLIS BORHŐMÉRŐ GYŰRŰ, A BOR HŐMÉRSÉKLETÉNEK GYORS ÉS PONTOS MEGHATÁROZÁSÁHOZ

digitalis homero borhoz

 

Csak megfelelő hőmérsékleten élvezheti igazán a bort. Ezzel az egyedülálló borhőmérő gyűrűvel pillanatok alatt megmérheti bora hőmérsékletét. Ezen kívül segít, hogy milyen hőmérsékletre kell hűteni a bort. 


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: