Elektromos dugóhúzó – borospalack nyitó

Kód: DS25283493
Akció Tipp
14 570 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Exkluzív elektromos borosüvegnyitó vágóval, amely 7 másodperc alatt gyorsan, kényelmesen és egyszerűen kinyit bármilyen palackot.

A nagyszerű borokhoz valami különleges jár - az eredeti bornyitó, amellyel elkerülhető az a kínos helyzet is, amikor a palackot nem lehet kinyitni, a dugó kettétörik, vagy a dugó belenyomódik az italba.

Imádni fogja a könnyű használatot, csak tegye a palack nyakára, tartsa lenyomva a gombot, és a palack egy mozdulattal kinyílik. További előnyei a karcsú kialakítás, a hosszú élettartam és a csendes működés.

Az elektromos dugóhúzóval bármilyen üveg bort könnyedén kinyithat. A borbontás mostantól különleges élménnyé válik. A csomag tartalmaz egy vágót is, amellyel a fólia eltávolítható a palack nyakáról a palack könnyebb kezelése érdekében.


 

A MI TIPPÜNK

A borkedvelők tudják, hogy a bor ízének maximalizálása érdekében a bort először oxidálni kell. Hogy segítsen elérni ezt a hatást, ajánljuk a stílusos diVinto Deluxe levegőztetőnket.

Tekintse meg a borkedvelőknek szánt egyéb termékünket is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYSZERŰ, PRAKTIKUS ÉS EREDETI BORNYITÁS ELEKTROMOS DUGÓHÚZÓVAL

7 másodperc. Ennyi kell egy automata dugóhúzónak egy finom bor kinyitásához. Az ideális megoldás. Megkönnyíti abor kinyitását, ugyanakkor megakadályozza, hogy a dugó belemorzsolódjon kedvenc borába. Egyetlen töltéssel akár 30 palack is kinyitható. A készülék működése rendkívül egyszerű - csak tegye a palack nyakára, tartsa lenyomva a gombot, és a palack egy mozdulattal kinyílik.

 

HOSSZÚ ÉLETTARTAM ÉS KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A beépített akkumulátorok hosszú élettartama akár 9000 palack kinyitását is lehetővé teszi. Ezért éttermekben és borospincékben történő professzionális nyitáshoz is alkalmas. A gyártási folyamat során a legjobb minőségű anyagokat használták fel a termék hosszú élettartamának és funkcionalitásának biztosítása érdekében.

 

 elektromos dugohuzo

 

AZ IDŐSEBBEK ÉS A NŐK IS ÜGYESEN KINYISSÁK A BORT

A nők és az idősek gyakran nehezen tudják kinyitni a bort a klasszikus dugóhúzóval. Mostantól azonban ez nem jelent többé problémát. Ezzel az elektromos dugóhúzóval még egy gyermek is könnyedén meg tudja csinálni.

 

PROFESSZIONÁLIS BOROZÓK ÉS ÉTTERMEK SZÁMÁRA IS

Az akkumulátor hosszú, akár 300 töltési ciklusig tartó élettartamának köszönhetően ez a termék éttermek, kávézók és borozók számára is alkalmas. Ergonomikus kialakításának és puha markolatának köszönhetően, amely kényelmesen illeszkedik a tenyérbe, lehetővé téve a biztos fogást, ezt az elektromos palacknyitót könnyű tartani és használni.

 
borospalack nyito kezsulek

 

ERGONOMIKUS ÉS BIZTONSÁGOS PALACKNYITÁS

Ez az elektromos borosüvegnyitó nemcsak szép, de a boros dugóhúzók között is az osztályelső. Egyedülálló rendszerének köszönhetően abszolút könnyedén nyitja ki a palackot, így nem terheli vagy bántja a kezét.

Az ergonomikus, puha markolatú fogantyúnak köszönhetően kényelmesen kézben tartható, míg az egyszerű, egyérintéses működtetés a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja.

 

EGYEDI DIZÁJN-KIEGÉSZÍTŐ

A stílusos szín, az esztétikus megjelenés és az ergonomikus ívek ezt a bornyitót egyszerűen nagyszerű dizájn-kiegészítővé teszik. Kitűnik a konyhapulton, a bárpulton, bárhol, ahol vendégei megcsodálják.


 

A MI TIPPÜNK

BORLEVEGŐZTETŐ DIVINTO DELUXE

 

obr. 75

 

A borkedvelők tudják, hogy a bor ízének maximalizálásához először oxidálni kell a bort. Ahhoz, hogy ezt a hatást elérje, nem elég, ha csak egy nyitott üveg bort hagy az asztalon, hanem szükség van egy stílusos borszellőztetőre is - a diVinto Deluxe borszellőztetőnkre.

 

DIGITÁLIS BORHŐMÉRŐ, A BOR HŐMÉRSÉKLETÉNEK GYORS ÉS PONTOS MEGHATÁROZÁSÁHOZ

 

borhomero

 

A bort csak megfelelő hőmérsékleten lehet igazán élvezni. Ezzel az egyedülálló borhőmérővel pillanatok alatt megmérheti bora hőmérsékletét. Ezen kívül tanácsot ad, hogy milyen hőmérsékletre kell hűteni a bort.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: