DUPLA CSOMAG - Egyedi világító karkötők – Light Stick 200db

Kód: DA80161009
9 060 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezeket az egyedi világító pálcikákat, amelyekkel minden partin ragyogni fog. Alkalmasak diszkókhoz, koncertekhez, fesztiválokhoz, esküvőkhöz, karneválokhoz, de horgászathoz, vadászathoz, kempingezéshez és egyéb szabadtéri tevékenységekhez is.

A világító pálcikákat úgy aktiválhatja, hogy megtöri őket. Ezután akár 8 órán át megbízhatóan ragyognak. Vízállóak és még a víz alatt is világítanak. Rugalmasak, és összekapcsolhatók, így karkötőket, nyakláncokat vagy különböző formákat hozhat létre.

A gyártási folyamat során kiváló minőségű, biztonságos és nem mérgező anyagokat használtak. Ezek a pálcikák szó szerint feldobnak minden eseményt.


 

A MI TIPPÜNK

Itt kedvező áron talál egy hármas csomag világító karkötő kedvezményes áron.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

VILÁGÍTÓ PÁLCIKÁK LIGHTSTICK

Ha diszkóba, koncertre vagy fesztiválra készül, semmiképpen ne feledkezzen meg a LightStick világító pálcikákról. Ezek a pálcikák szó szerint feldobnak bármilyen eseményt. Nemcsak remek hangulatot teremthetnek, de van egy másik nagy előnyük is, mégpedig, hogy nem lehet nem észrevenni őket!


egyedi vilagito karkotok

 

HOGYAN MŰKÖDNEK A VILÁGÍTÓ PÁLCIKÁK?

A pálca belsejében egy keverék van, amely a pálca eltörésével aktiválódik. Ezután kémiai reakció megy végbe, amely fényt hoz létre, és a pálcikák fényesen világítanak. Ha egyszer eltörtek,  8 órán át is világíthatnak, és a következő 18 órában is világítanak, csak kevésbe intenzíven.

 

HOL LEHET HASZNÁLNI A VILÁGÍTÓ PÁLCIKÁKAT?

Ezek a pálcikák többfunkciósan használhatók. Használhatja őket minden olyan diszkóban és partin, ahol ragyogni szeretne. Elviheti őket horgászni, vadászni, csónakázni és más éjszakai tevékenységekre is.

 

KÉSZÍTSEN KARKÖTŐT A PÁLCIKÁKBÓL

Ezek a nagyszerű pálcikák tartalmaznak egy csatlakozót, amelyből karkötőket vagy nyakláncokat lehet készíteni, amelyeket aztán össze lehet kapcsolni.

 
figyelemfelkelto vilagito palcikak

 

MINŐSÉGI ANYAGOK

Ezek a világító pálcikák tartós, rugalmas és vízálló műanyagból készülnek. A gyártási folyamat során kiváló minőségű, biztonságos és nem mérgező anyagokat használnak.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Megfelelő légkört teremt
  • Partikhoz, kempingezéshez vagy csak egy hátizsák megvilágításhoz
  • Karkötők vagy láncok készítése
  • Világítási idő kb.: 8 óra
  • Nem lehet nem észrevenni
  • Hossz: 20cm, átmérő: 5mm
  • Vízálló (esőben és víz alatt is működik)
  • Különböző színkeverék (kb. 100db), összekötő csatlakozókat tartalmaznak

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: