DUPLA CSOMAG - Neodímium mágneses golyók 5mm

Kód: DA65522242
10 575 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető
A tétel elfogyott…

 

Ismerje meg az egyedülálló mágneses golyókat, amelyek fejlesztik a kreativitást, a gondolkodást, a finommotoros készségeket, és ugyanakkor rendkívül szórakoztatóak. Szó szerint kreatív órákat fogsz velük tölteni.

A mágneses golyók a legjobb minőségű neodímium mágnesekből készülnek, amelyek tökéletesen vonzzák és tartják. Ezért használhatod őket különböző formájú tárgyak létrehozására.

A gyönyörű csomagolásnak köszönhetően ideális ajándék.

Ez a fejtörő játék milliók szívét nyerte el tökéletességével, egyszerűségével és egyediségével. Tökéletesen fejleszti a kreativitást, az alkotóképességet és az intelligenciát. Csatlakozzon a neocube szerelmeseihez, és garantáltan szeretni fogja.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A MÁGNESES GOLYÓK LEGFONTOSABB JELLEMZŐI

  • Egyedi és izgalmas szórakozás
  • Háromdimenziós játékélmény
  • A finommotoros készségek fejlesztése
  • A térbeli képzelet természetes fejlődése
  • Több készlet is csatlakoztatható


neodimium magneses golyok

 

KREATIVITÁSRA ÖSZTÖNZŐ EGYEDI FEJTÖRŐ

Ez az egyedülálló fejtörő új módon ösztönzi a kreativitást, a türelmet és a térbeli gondolkodást. Ezzel a kirakós játékkal számos egyedi élményben lesz része. A neocube golyókkal való játék mindkét agyféltekét edzi, kreatív és térbeli képzelőerőt igényel, és fejleszti a struktúrák létrehozásának képességét. Az erős mágneses mező hihetetlen geometriai és térbeli formák létrehozását teszi lehetővé. Így tökéletesen fejleszti a kreativitást, a képzelőerőt és az alkotóképességet.

 

MIT LEHET LÉTREHOZNI A MÁGNESES GOLYÓKKAL?

A mágneses golyókból bármilyen, különböző formájú tárgyat létrehozhat kreativitása szerint. Különböző formájú és méretű tárgyakat hozhat létre. Létrehozhat több különálló alkatrészt, amelyeket később egy nagyobb objektum létrehozásához egyesíthet. Több készletet is kombinálhat. Csak adjon teret a kreativitásának.

 

ALKALMAS FELNŐTTEK SZÁMÁRA

A nagyszerű golyós építőkészlet ideális ajándék, segít fejleszteni a térbeli gondolkodást, fejleszteni a kreatív és művészi készségeket. Felnőttek számára nagyszerű stresszoldó segédeszköz.


szivarvanyos neodimium magneses golyok

 

A TÖKÉLETES AJÁNDÉK

Felnőttek is szeretik a rejtvényeket. Imádnak új feladatokat és kihívásokat megoldani. Ez a rejtvényjáték egy legenda. Rajongók millióinak nyerte el a szívét. Csatlakozzon hozzájuk! Emellett népszerű ajándék karácsonyra, születésnapra, de kollégáknak, az irodába és más alkalmakra is. A termék gyönyörű és stabil csomagolást tartalmaz.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉG

A mágneses golyók gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott gyártási technológiát használták fel, hogy a lehető legnagyobb szórakozást és élményt nyújtsák Önnek. A készlet nagy és praktikus golyók sokaságát tartalmazza, amelyek erős, 5 mm átmérőjű neodímium mágnesekből készültek, és órákig tartó, nagyszerű szellemi szórakozást nyújtanak. Az erősen vonzó mágnesek elképesztő és érdekes rejtvényeket hoznak létre.


fejtoro neodimium magneses golyok

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • szín: szivárvány
  • átmérő: 5mm
  • csomagméretek (hosszúság/szélesség/magasság): 7/7/4.5cm
  • súly: 0,14 kg
  • darab: 438

Figyelmeztetés: Lenyelés után két vagy több mágnes beakadhat a belekben. A mágnesgolyók nem alkalmasak olyan gyermekek számára, akik lenyelhetik őket. A mágneseket biztonságos helyen tárolja, ahol kisgyermekek nem férhetnek hozzá. Ne tegyél mágnest a szádba piercing utánzatként.


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: