Elektromos vonat - nagy vonatpálya

Kód: DS11640704
25 315 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerd meg ezt az egyedülálló elektromos vonatot, amelyet minden gyermek imádni fog.

A nagyméretű pálya akár 9 méter hosszú is lehet, és tartalmaz síneket, váltókat, hidat, elektromos vonatot, kocsikat és egyéb tartozékokat.

Fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas egyedi ajándékként, amellyel órákig tartó szórakozásban lesz részük. Az egyedülálló nagy vonat készlet kreatív ajándék, amellyel gyermekei megmozgathatják képzeletüket és kreativitásukat.

A vonatpálya kiváló minőségű és tartós anyagokból készült, szétszedhető és könnyen hordozható.


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy akciós csomagot, amely 2 darab világító autópályát tartalmaz, és amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

NAGY VASÚTI PÁLYA

Ez az egyedülálló vonatpálya 86 darab precízen és tökéletesen megmunkált alkatrészből áll, amelyeket tetszés szerint állíthat össze. A készlet többek között tartalmaz egy vágányt, egy vonatot, kocsikat, egy emelőkaros hidat, fákat és táblákat.

A mozdony és a kocsik speciális kampókkal vannak összekötve, amelyeket a mozdony és az egyes kocsik végén helyeznek el. A pálya váltókat is tartalmaz, ezeknek köszönhetően bármikor megváltoztathatja a gép útvonalát. Az elektromos vonatot elemek hajtják.


elektromos jatek vonatpalya

 

9 MÉTERES SZÓRAKOZÁS

A pálya teljes hossza akár 9 m is lehet! Ez lehetővé teszi, hogy tetszés szerint alakítsa a síneket. Minden alkalommal más pályát építhet, így a szórakozás nem lesz monoton.

A pálya darabjai könnyen és gyorsan kombinálhatók egymással, és a speciális illesztéseknek köszönhetően a szerkezet stabil marad a játék során.

 

SZÁMOS TARTOZÉK

A pálya nagyszerű extrákat is tartalmaz, például autókat, fákat és táblákat, hogy a móka még valósághűbb legyen, és a gyermek megtervezhesse a pálya körüli tájat. Ezen kívül ez a pálya kombinálható egy másik pályával ugyanabból a sorozatból.


nagy vonatpalya gyerekeknek

 

FELÉBRESZTI A KÉPZELETET

Ez az egyedülálló vonatpálya serkenti a képzeletet, és kreatív gondolkodásra készteti a gyermeket. Mindenki számára nagyszerű szórakozást jelent, hogy saját maga készítheti el a pályákat és azok felépítését, majd tervezhet és hozhat létre tájat körülöttük. A mozdonnyal való játék fejleszti a motoros és kézügyességet. A gyermek a játékon keresztül tanulja meg a logikus gondolkodást, a tárgyak használatát és összekapcsolását.

 

EGY VALÓDI VONAT UTÁNZATA

A kisvonatot úgy tervezték, hogy a legapróbb részletekig egy valódi mozdonyt reprodukáljon. Bekapcsoláskor a vonat önmagát mozgatja a pályán, és magával húzza a csatlakoztatott kocsikat. A készlet tartalmaz egy alagúttal ellátott hidat is, amelyet a gyermek egy gombbal irányíthat. A vonatútvonal megnyitása vagy bezárása.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Ez a vonatpálya erős és kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek még a kevésbé kíméletes bánásmódot is kibírják. Ugyanakkor könnyen hordozható és összerakható.


vonatpalya elektromos

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • kor: 3+
  • pálya hossza: 9 m
  • elemek száma: 86
  • A mozdony méretei a kocsikkal (hossz / szélesség / magasság): 60 / 2,5 / 3 cm
  • mozdony + 4 személykocsi
  • 5 épület
  • alagutas híd
  • tartozékok: 19
  • 43 darab sín

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: