DUPLA CSOMAG - Professzionális riasztó darazsak, molyok és repülő rovarok ellen

Kód: DA29694607
27 265 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt az erős riasztót, amely tökéletesen elriasztja a molyokat, dongókat, darazsakat, méheket és más repülő rovarokat.

A modern ultrahangos frekvenciajel-technológiát alkalmazva zajmentesen és nem toxikusan védi a nagy területet. A rovarok, különösen a lepkék, darazsak és egyebek idegrendszerére speciális jelek hatnak. Félelmet, szorongást és dezorientációt idéznek elő a terepen, ami alultápláltsághoz, elhulláshoz és a telephelyek elhagyásához vezet.

Az egyedülálló szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy a riasztó tökéletesen biztonságos, nem mérgező és ártalmatlan a gyermekek, felnőttek, macskák és kutyák számára. Ez egy ilyen hatékony, gyors, egyszerű és kényelmes megoldás a nem kívánt látogatók ellen. Alkalmas lakásokhoz, házakhoz, kollégiumokhoz, szállodákhoz. A készülék elemmel működik, így bárhol elhelyezhető.

Ismerje meg a leghatékonyabb megoldást otthona védelmére. A nagyfrekvenciás ultrahangos hangtechnológia az egyik leghatékonyabb és teljesen biztonságos megoldás a nemkívánatos rovaroktól való megszabadulásra.


 

A MI TIPPÜNK

Itt kínálunk egy akciós hármas csomag repülőrovar riasztót kedvezményes áron.

Tekintse meg a többi hatékony rovar és állatriasztónkat is az otthona és családja védelmének érdekében.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ISMERJE MEG A HATÉKONY MOLY- ÉS DARÁZSRIASZTÓT

Megoldást keres a tolakodó darazsak ellen egyszer és mindenkorra? Szeretne megszabadulni a molyoktól a szekrényekben vagy az élelmiszerkamrában? Van egy megoldásunk, amely segíthet Önnek. Ez az egyedülálló riasztó rendkívül hatékony, mégis teljesen biztonságos. Megbízhatóan működik megelőző intézkedésként is.

 • Elektromágneses hangtechnika
 • Tegye otthonát kártevő-elhárító erőtérré
 • Nem mérgező, vegyszermentes, méregmentes
 • Különböző lepkefajok, darazsak, dongók, lódarazsak, méhek és egyéb fajok ellen
 • Hatékony, kiváló minőségű berendezések Németországból

 
professzionalis darazsriaszto

 

HOGYAN MŰKÖDIK A MOLY- ÉS DARÁZSRIASZTÓ

Ez az egyedülálló riasztó a legmodernebb ultrahangos frekvenciajel-technológiát használja, amely nagy területet képes zajmentesen és nem toxikus módon megvédeni.

A jelek a rovarok idegrendszerére hatnak. Félelmet, szorongást és tájékozatlanságot váltanak ki a terepen. Néhány nap múlva a kártevők elhagyják a területet. Ugyanakkor a készülék hatására a kártevők kevesebbet táplálkoznak, és a pusztulás bekövetkezik.

A frekvenciajelek az emberek, kutyák és macskák számára hallhatatlanok, és bizonyítottan nincs rájuk negatív hatásuk. Nem okoz olyan ismert interferenciát, amely veszélyes lenne a közeli elektromos készülékekre.

 

MOLYOK ELRIASZTÁSA

A lepkék nagyon kitartó rovarok. A teljes molyirtáshoz türelemre és más elvek betartására is szükség van, mivel a molyok gyorsan szaporodnak és elhagyhatják a berendezés sugarát. A következő további intézkedések erősen ajánlottak:

 • Porszívózzon ki minden területet.
 • A szekrényekben lévő ágyneműt 60° felett mossa és szárítsa ki.
 • Dobja ki a szennyezett élelmiszert
 • Alaposan takarítsa ki az egész házat. Figyeljen az illesztésekre, sarkokra, repedésekre is.
 • A készüléket a klasszikus molyirtási módszerek kiegészítéseként használhatja. Megelőző intézkedésként is nagyon hatékony.

 

DARAZSAK ÉS REPÜLŐ ROVAROK ELRIASZTÁSA

Bár a darazsak a hasznos rovarok kategóriájába tartoznak, mégis kellemetlen társak a lakásban. Ez a riasztó segít elriasztani a darazsakat, molyokat, lódarazsakat, méheket, szúnyogokat és más repülő rovarokat, és megszabadítja Önt ezektől a bosszantó látogatóktól.


professzionalis molyriaszto

 

MAXIMÁLIS ÖKOLOGIKUS

Fedezze fel a leghumánusabb módját otthona védelmének. A modern ultrahangos frekvenciajel-technológia segítségével nagy területet képes zajmentesen és nem toxikus módon megvédeni. Megelőző intézkedésként alkalmas olyan társasházakban, ahol a molyok jelen vannak, hogy ne jelenjenek meg a tiédben.

 

HOGYAN HASZNÁLJÁK A REPELLERT?

Helyezze be az elemeket a készülékbe, és kapcsolja be. Helyezze el az riasztót bárhol a védendő belső terekben. Kapcsolja be a készüléket, hogy automatikusan elinduljon. Szekrényekbe vagy ablakok közelébe telepítheti.

Felhívjuk figyelmét, hogy az olyan akadályok, mint a szekrények, kanapék, puha felületek, mint a függönyök, szőnyegek és egyebek csökkenthetik a frekvenciahullámok terjedését és hatékonyságát, ami lassabb kártevőriasztást eredményezhet. Ezért a berendezéseket úgy kell telepíteni, hogy a hang szabadon terjedhessen.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI DESIGN

Ennek a rovarriasztónak a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott formatervezést használták fel a maximális funkcionalitás és a termék tartósságának biztosítása érdekében. Biztos lehet benne, hogy a riasztótartós lesz.


riaszto rovarok ellen

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Elemek: 6 x AAA (nem tartozék)
 • Kimeneti frekvencia: periodikus (2 másodperc bekapcsolás és 4 másodperc kikapcsolás)
 • Kijelzők: LED kijelzés (időszakos)
 • Hatótávolság - kb. 50m2

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: