Elektromos olló- és késélező gép

Kód: DS53177215
9 040 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Vessen véget a tompa kések és ollók használatának. Ez a kiváló minőségű elektromos késélező gép minden kést, ollót, kerti ollót és steak kést, csavarhúzót és még sok mást megélesít.

Hatékony, gyors és egyszerű módja szinte bármilyen eszköz megélezésének.

Hozza vissza kései régi dicsőségét. Mostantól nem fogja elveszíteni a fejét főzés vagy szeletelés közben. Ez az elektromos élező a megfelelő segítő minden otthonban. Az Ön biztonságáról is gondoskodik. A tompa pengék veszélyesebbek, mint az élesek.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Itt talál egy csomagot, amely tartalmaz egy elektromos késélezőt, és egy hagyma- és zöldségszeletelőt,és amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

A mágneses késtartó sínek dupla csomagjának megvásárlása esetén szintén ingyenes szállítás jár.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

AZ ÉLEZÉS MÉG SOSEM VOLT ILYEN EGYSZERŰ - AZ ELEKTROMOS KÉSÉLEZŐNEK KÖSZÖNHETŐEN

Az elektromos köszörűbe hornyokat építettek be, amelyek lehetővé teszik, hogy szinte bármit alaposan és gondosan, szó szerint másodpercek alatt megélezzen. Egyszerűen helyezze a szerszámot a horonyba, és néhányszor húzza meg. Bárki képes rá.

  • Hatékony élezés
  • Könnyű használat
  • Helyes élezési szög
  • Nem csinál rendetlenséget - a tartály felfogja az összes fémreszeléket
  • Bármit megélesít
  • Több élezőgépet helyettesít
  • Az élezés másodpercekig tart
  • Biztonságos használat

Deminas elektromos ollo es keselezo

 

SWIFT SHARP MULTIFUNKCIONÁLIS ELEKTROMOS KÉSÉLEZŐ GÉP TÖBB ÉLEZŐS IS HELYETTESÍT

Egyedi kialakításának és különböző funkcióinak köszönhetően élezheti a szakácskéseket, szeletelő késeket, kenyérvágó késeket, steak késeket, desszertkéseket, halvágó késeket, sajtkéseket, metszőollókat, csavarhúzókat és még sok mást.

 

MINDEN KÉS HATÉKONY ÉLEZÉSE

A késélező kiváló minőségű köszörűköveket használ, amelyek pontosan, de kíméletesen élesítik a különböző késeket és ollókat. Kerámia, acél, rozsdamentes acél és még sok mást. A szabadalmaztatott rendszer megújítja a pengék élét, így biztosítva a magas és tartós élességet.

 

KÉSÉLEZÉS, AMI NEM CSINÁL RENDETLENSÉGET

A köszörű tartalmaz egy műanyag tartályt, amely felfogja a fémreszeléket. Élezés után csak ürítse ki a tartályt, és mindenhol rend marad, és biztos lehet benne, hogy nem teszi tönkre a bútorokat, szőnyegeket, és nem veszélyezteti a háziállatokat és a gyerekeket.

praktikus elektromos keselezo keszulek

VIGYE MAGÁVAL A KÉSÉLEZŐ GÉPET BÁRHOVÁ

A késélező kompakt, elegáns kialakításának köszönhetően egyetlen otthon sem fog szégyenkezni, és tökéletesen illeszkedik mindenhova. A késélező elemre működik, így bármikor és bárhol használhatja, akár otthon a házban, a nyaralóban, vagy a kertben.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI AZ ELEKTROMOS KÉSÉLEZŐ GÉPET  

Kapcsolja be a csiszológépet az oldalán lévő gombbal. Helyezze a kést, ollót vagy a kívánt eszközt a horonyba, és lassan húzza meg. Csiszolja könnyedén, de ne nyomja. A többit a késélező elintézi. Bárki használni tudja.


 

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: