Elektromos késélező + Hagymaszeletelő

Kód: DS99964645
Akció Tipp
INGYENESINGYENES
keselezo es hagymaszeletelo
13 690 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A csomag tartalmaz egy kiváló minőségű elektromos késélezőt + egy hagyma- és zöldségszeletelőt, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

A minőségi elektromos késélező megélesít minden kést, kerti ollót és steak kést, csavarhúzót és egyebeket. Hatékony, gyors és egyszerű módja szinte bármilyen tárgy megélezéséhez.

A hagymaszeletelő és konyhai aprító egy többfunkciós eszköz, amelyet a hagyma, zöldségek, diófélék és egyéb élelmiszerek egyszerű és gyors szeletelésére terveztek.

Egyedi kialakításának köszönhetően az aprító kompakt, könnyen használható, egyszerűen összerakható és szétszedhető, de mindenekelőtt hatékony és gyors.


 

A MI TIPPÜNK 

A zöldségek reszelése és szeletelése mostantól gyerekjáték lesz ezzel a speciális reszelővel és szeletelővel.

Eredeti és praktikus termékeket kínálunk a borkedvelők számára is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

AZ ÉLEZÉS MÉG SOSEM VOLT ILYEN EGYSZERŰ - AZ ELEKTROMOS KÉSÉLEZŐNEK KÖSZÖNHETŐEN

Az elektromos köszörűbe hornyokat építettek be, amelyek lehetővé teszik, hogy szinte bármit alaposan és gondosan, szó szerint másodpercek alatt megélezzen. Egyszerűen helyezze a szerszámot a horonyba, és néhányszor húzza meg. Bárki képes rá.

 • Hatékony élezés
 • Könnyű használat
 • Helyes élezési szög
 • Nem csinál rendetlenséget - a tartály felfogja az összes fémreszeléket
 • Bármit megélesít
 • Több élezőgépet helyettesít
 • Az élezés másodpercekig tart
 • Biztonságos használat

Deminas elektromos ollo es keselezo

 

SWIFT SHARP MULTIFUNKCIONÁLIS ELEKTROMOS KÉSÉLEZŐ GÉP TÖBB ÉLEZŐS IS HELYETTESÍT

Egyedi kialakításának és különböző funkcióinak köszönhetően élezheti a szakácskéseket, szeletelő késeket, kenyérvágó késeket, steak késeket, desszertkéseket, halvágó késeket, sajtkéseket, metszőollókat, csavarhúzókat és még sok mást.

 

MINDEN KÉS HATÉKONY ÉLEZÉSE

A késélező kiváló minőségű köszörűköveket használ, amelyek pontosan, de kíméletesen élesítik a különböző késeket és ollókat. Kerámia, acél, rozsdamentes acél és még sok mást. A szabadalmaztatott rendszer megújítja a pengék élét, így biztosítva a magas és tartós élességet.


 

MULTIFUNKCIONÁLIS SZELETELŐ HAGYMÁHOZ, ZÖLDSÉGEKHEZ, GYÜMÖLCSÖKHÖZ, DIÓFÉLÉKHEZ ÉS EGYÉB ÉLELMISZEREKHEZ 

Felejtse el azokat az időket, amikor késsel szeletelve készítette az ételt. Gyakorlatilag bármit felszeletelhet, és csökkentheti az ételkészítés idejét.  Nincs szükség áramra. Egyszerűen helyezze bele, amit szeletelni szeretne, zárja le a fedelet, fogja meg az egyik kezével, és húzza meg a másikkal. Ilyen egyszerű. Figyelje meg, hogy az étel gyorsan feldarabolódik. Bármit felszeletelhet, legyen az gyümölcs, zöldség vagy akár hús.

 • Szeleteljen fel bármit, beleértve a gyümölcsöket, zöldségeket és húsokat is
 • Könnyen tisztítható
 • A könnyű karbantartás és tárolás érdekében szétszerelhető
 • A fedél megakadályozza a szagokat és a szennyeződéseket
 • Nincs szükség áramra
 • Csak húzza meg, és nézze, ahogy az ételt feldarabolódik

 kezi hagyma es zoldseg szeletelo

 

A SZELETELŐ HASZNÁLATA

Ezt a többfunkciós kézi szeletelőt az ételek könnyed, tökéletes és gyors szeleteléséhez tervezték. Nem kell aggódnia, hogy szeletelés közben megvágja magát. A szeletelés mostantól biztonságosabb és gyorsabb lesz, mint valaha.

Tegyen bele egy negyedekre vágott hagymát (vagy más, kisebb darabokra vágott zöldséget), húzza meg néhányszor a zsinórt, és kész.

 

NAGY KOCKÁK, KIS KOCKÁK ÉS PÜRÉ 

Az aprított kockák mérete könnyen szabályozható a zsinór meghúzásának számával. Ha kisebb darabokra szeretné aprítani az ételt, csak többször húzza meg. Az aprítóval pestót vagy más zöldségpürét is készíthet.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A gyártáshoz a legjobb minőségű anyagokat használták fel, amelyek garantálják a termék hosszú élettartamát, és mindenkor nagyszerű funkcionalitást biztosítanak. A felhasznált anyagok biztonságosak az egészségre.

Éles rozsdamentes acél pengékkel a gyors és egyenletes aprításhoz/őrléshez, kényelmes fedéllel, puha markolattal és csúszásmentes talppal.

A kézi aprító kompakt, könnyű és hordozható, így bárhol használható - nyaralóban, kempingben, piknikeken, tábortűznél, bárhol és bármilyen konyhában.


 

A MI TIPPÜNK

Próbálja ki a multifunkcionális reszelőt, amellyel bármilyen zöldséget lereszelhet - most remek kedvezménnyel.

Az ananászszeletelő segítségével mindössze 30 másodperc alatt felszeletelhet és meghámozhat egy ananászt. 

A többfunkciós konyhai olló nagyszerű segítség a zöldségek, húsok, csirke és egyéb hozzávalók összevágásához és szeleteléséhez.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: