Hatalmas lombgyűjtő zsák

Kód: DS32798620
8 900 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető
A tétel elfogyott…

 

Próbálja ki ezt a hatalmas, praktikus kerti kosarat a leveleknek. Egyszerre nagy mennyiségű levél fér bele, ami sokkal gyorsabbá és könnyebbé teszi a kerti munkát.

Az oldalsó praktikus fogantyúknak köszönhetően kényelmesen megfoghatja a zsákot, és a leveleket a kívánt helyre viheti.

Az egyedi kerti kosár – lombgyűjtő zsák kiváló minőségű anyagokból készült. Ezek az anyagok a nagyobb súlyú terheléseknek is ellenállnak.

A szokatlanul nagy, 90 x 90 x 90 cm-es méretű, praktikus lombzsák használatával megtakaríthatja azt az időt, amelyet a levelek vagy a fű szállítására fordított volna, például egy talicskával vagy egy kis zsákkal.

A levélzsák összecsukható, így könnyen magával viheti bárhová a kertben, szőlőben vagy gyümölcsösben. Könnyen tárolható.

A nagy kerti kosár a kedvenc kerti eszköze lesz.


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy akciós 2 darabos lombgyűjtő zsák csomagot kedvezményes áron.

A levelek és a fű hatékonyabb összegyűjtése érdekében nem szabad kihagynia a praktikus levélgyűjtőket.

Tekintse meg egyéb praktikus kerti kiegészítőinket és segédeszközeinket.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

PRAKTIKUS KERTI KOSÁR LOMBGYŰJTŐ ZSÁK

Ön is szereti a szépen igazított kertet? Most van egy egyedülálló segítőnk az Ön számára - a kerti kosár – lombgyűjtő zsák. Könnyedén, gyorsan és ezáltal hatékonyabban távolíthatja el a fűkupacokat vagy a lehullott leveleket a kertből.

A leveleket például a praktikus levélszedővel szedheti fel - ITT TALÁLJA -, és beledobhatja őket ebbe a remek levélzsákba. Sokkal több fér bele, mint amennyit megszokott. A kerti kosarat biztosan értékelni fogja.

 

lombgyujto zsak

 

A TÁSKA HATALMAS MÉRETEI

Ez az egyedi táska különösen népszerű a méretei miatt. Nagyobb, mint a legtöbb közönséges kerti zsák. A 90 x 90 x 90 cm-es méretekkel sokkal több kerti növényzet fér el benne könnyedén. Így egyszerre több levelet vagy füvet távolíthat el.

 

MINŐSÉGI ANYAG

A csodálatos levélzsák kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a nagyobb súlynak. A táska méretei miatt ez valóban nagyon fontos.

 

FOGYANTYÚKKAL

A könnyebb kezelhetőség érdekében a kerti kosár oldalán praktikus, erős fogantyúk találhatók. A zsákot kényelmesen megragadhatja, így aztán el tudja vinni a komposzthalomra vagy a biohulladékgyűjtőbe.

 

nagy lombgyujto zsak

 

IDEÁLIS MINDEN ÉVSZAKHOZ

Ezt a lenyűgöző lombgyűjtő zsákot az év minden évszakában ki tudja használni. Segít például tavasszal a száraz fűnyesedék eltávolításában a gyepről, nyáron a fűnyesedék vagy a gyomok eltávolításában a kertből, ősszel pedig a lehullott levelek eltávolításában. Praktikus és kiváló minőségű kerti segédeszköz.

 

IDŐT TAKARÍT MEG

Többé nem kell egy kis talicskával mászkálnia, hogy összeszedje a leveleket. A praktikus óriás kerti zsákkal sokkal több levelet vagy füvet távolíthat el egyszerre. Ezzel időt takaríthat meg.

 

KÖNNYEN TÁROLHATÓ

A kiváló lombgyűjtő zsák összehajtható. Könnyen összecsukható és tárolható.

 

praktikus lombgyujto zsak

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Méret: 90 x 90 x 90 cm
  • Szín: sötétzöld

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: