Kertészkesztyű ásókarmokkal

Kód: DS12589066
Akció Tipp
5 485 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg a professzionális karmos kertészkesztyűt, amely maximális védelmet biztosít kezének munka közben, és megkönnyíti a kerti munkát. A speciális anyagoknak és a szabadalmaztatott gyártási módszernek köszönhetően ezek a kesztyűk rendkívül tartósak, kényelmes viseletűek és praktikusak.

Virágok ültetéséhez, zöldségek ültetéséhez, gyomláláshoz, kapáláshoz, ásáshoz és ültetéshez a kertben vagy egyéb tevékenységekhez tervezték. Rendkívül praktikusak és jelentős időmegtakarítást jelentenek.

Munka közben tökéletesen védik Önt, megelőzve a vágásokat, horzsolásokat, hólyagokat és egyéb sérüléseket. A vízálló anyagoknak köszönhetően még a nedves talajon végzett munka sem okoz gondot. Ezekkel a kerti kesztyűkkel még nagyobb élmény lesz a kerti munka.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Itt talál egy 3 kertészkesztyűből álló akciós csomagot, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Tekintse meg többi nagyszerű csináld magad termékünket is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI KERTI KESZTYŰ

Az egyedülálló kertészkesztyű lehetővé teszi a kényelmes munkavégzést, miközben maximális védelmet nyújt. Alkalmasak professzionális használatra, de otthoni kertészek számára is. A szabadalmaztatott kialakításnak és a maximális minőségnek köszönhetően ez egy prémium termék.

 • Vízálló és praktikus
 • Egyedi design
 • A legjobb minőségű anyagok
 • Férfiak és nők számára egyaránt alkalmas
 • Univerzális méret

 
egyedi kerteszkesztyu asokarmokkal

 

TÖKÉLETESEN VÉD ÉS MEGKÖNNYÍTI AZ ÉLETET

A maximálisan erős anyagoknak köszönhetően tökéletesen védi a kezét munka közben. A kesztyűk tartósabbak, mint a hagyományos kesztyűk. A beépített karmok semmilyen módon nem zavarják a normális munkát. Szükség esetén megkönnyítik a munkát, és csökkentik az ásással vagy ásó keresésével töltött időt. Rendkívül kényelmes és hatékony a velük való munka.

 

MULTIFUNKCIONÁLIS HASZNÁLAT

A kesztyűt számos tevékenységhez használhatja. Használhatja őket kapáláshoz, ültetéshez, gyomtalanításhoz, talajműveléshez és egyéb tevékenységekhez. Ideálisak a virág-, fűszer- vagy zöldségeskertben.

 

NINCS IZZADT KÉZ

Ez a prémium minőségű anyag maximális légáteresztő képességet is biztosít. A keze kevésbé izzad, mint a hagyományos kesztyűben. A csúszásmentes anyaggal együtt a lehető legkényelmesebb lesz a munka ezekkel a kesztyűkkel.

 

minosegi kerteszkesztyu asokarmokkal

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK A MAXIMÁLIS FUNKCIONALITÁS ÉRDEKÉBEN

A kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően a kesztyűk hosszú élettartammal és kivételes funkcionalitással rendelkeznek. A biztonságos kerti védőkesztyűk a legmagasabb szintű tartós anyagból készülnek. Ennek eredményeképpen a kesztyű sok használat után is megbízhatóan szolgálhatja Önt.

 

NEDVES TALAJON TÖRTÉNŐ MUNKAVÉGZÉSRE IS ALKALMAS

A kertészkesztyű vízálló, így nedves talajon is kényelmes vele dolgozni. Tisztításukhoz egyszerűen öblítse le őket folyó víz alatt.

 

MINDEN TEVÉKENYSÉGET ELVÉGEZHETSZ BENNÜK

A különleges anyagok és a kialakítás lehetővé teszik, hogy bármilyen tevékenységet elvégezzen a kesztyűben. Még a kertben végzett aprólékos munkákhoz is alkalmasak. A kesztyű egy bevált termék, sok elégedett használóval.

kerteszkesztyu

A CSOMAG TARTALMA

 • 1x pár multifunkcionális kesztyű

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Anyag: latex, PES, műanyag
 • Méret: univerzális
 • Szín: zöld
 • Ültetéshez
 • Könnyen kiásható föld
 • A speciális karmok megkönnyítik a talaj megmunkálását
 • A karmok csak a jobb kesztyűn vannak
 • Erős és tartós
 • Szükség esetén folyó víz alatt öblítse le

 

A MI TIPPÜNK

KIVÁLÓ HÁLÓ UBORKA ÉS MÁS ZÖLDSÉGEK TERMESZTÉSÉHEZ

 

kiváló tartóháló uborka és más zöldségek termesztéséhez

Próbálja ki az uborka és más zöldségek termesztéséhez kiválóan alkalmas támasztóhálót, és garantáltan javítani és növelni fogja a termését.

  

KERTI RÚDCSATLAKOZÓK

 

csatlakozók kerti támasztó rudakhoz

Ismerje meg ezeket az egyedi kerti rúdcsatlakozókat, amelyekkel könnyen és gyorsan létrehozhat bármilyen támasztót a növények és virágok termesztéséhez.

 

 

PROFESSZIONÁLIS GYOMKISZEDŐ

 

gyomkiszedő

Ismerje meg a professzionális gyomkiszedőt, amely rendkívül egyszerűvé teszi a gyomlálást, és minimálisra csökkenti a gyomlálásra fordított időt.

 

 

NÖVÉNYKÖTŐK

 

kertészeti növényi kötözők

 

Nagyon praktikus klipszek a növényeknek a rúdhoz való rögzítéséhez. A speciális anyagnak köszönhetően, amelyből a kapcsok készülnek, a póznákhoz rögzített növények nem sérülnek.

 

EGYEDI KERTÉSZETI TÉRDELŐ - TÉRDVÉDŐ

 

egyedi kerti térdelő - térdvédő

Ismerje meg ezt az egyedülálló kerti térdvédőket, amelyek a lehető legkönnyebbé teszik a kerti munkát. A térdelés kényelmes lesz, még hosszú munkaidőben is.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: