Horkolásgátló csomag

Kód: DS99964713
Akció Tipp
9 485 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A horkolásgátló csomag tartalmaz egy horkolásgátló orrgyűrűt és egy horkolásgátló maszkot kedvező áron.

Ez a csomag úgy van tervezve, hogy megoldja a horkolás problémáját biztonságosan, és a lehető leghatékonyabban.

Horkolásgátló orrgyűrű

Ez az orrgyűrű nagymértékben javítja az orrlégzést, így a horkolás kezd alábbhagyni. Ajándékozza meg Önmagát és másokat egy igazán jó éjszakával, és nyugodt alvással. Nem mérgező anyagból készült, védőtokba csomagolva.

Horkolásgátló maszk

A horkolásgátló maszk csukva tartja a száját alvás közben, így kiküszöböli a horkolást.


 

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

MIÉRT ALAKUL KI A HORKOLÁS?

A horkolás leggyakoribb oka az alvás közbeni orrdugulás. Ezt követően a személy a száján keresztül lélegzik. Ez azt jelenti, hogy a nyaki nyílás szűkül, ami rossz légáteresztést eredményez.

Mivel az embernek egyenletes mennyiségű levegőre van szüksége a tüdejében, a levegőellátás sebessége nő. A torok nyomása megnő, a nyak és a lágy szájpadlás vibrálni kezd. Az ezekből a rezgésekből származó hangot horkolásnak nevezik.

Az orrcsipesz kiszabadítja a légutakat, és így megakadályozza a horkolást. Az egész folyamat tudatalatti. Az alvást önmagában nem zavarja, ellenkezőleg, javítja annak minőségét, mert a horkolás legyengíti az emberi szervezetet.

 

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ORRCSIPESZ

Az orrcsipesz segít az orrlyukak kitágításában. Ez elősegíti a jobb légzést bármilyen helyzetben. Így az ember nem kényszerül arra, hogy szájon keresztül lélegezzen. Az orron keresztül történő légzés teljesen megszünteti a horkolást.

Speciális anyagból készült, melynek kellemes a használata és egyben higiénikus is. Az orrcsipesz hatékony, egyszerű és olcsó módja a horkolás megszüntetésének.


 

horkolasgatlo maszk

ALLÍTSA LE A HORKOLÁÁST – FEDEZZE FEL EZT A NAGYSZERŰ MASZKOT

  • Megszünteti a horkolást
  • Kiváló minőségű anyag
  • Kellemes és kényelmes viselet
  • Természetes megoldás a horkolásra
  • Megfizethető megoldás

 

CSUKJA BE A SZÁJÁT

Az orron keresztül történő légzésnek természetesnek kellene lennie. De gyakran nem ez a helyzet. Amikor tátott szájjal alszunk, az elkeskenyedett torkon áthaladó levegő megrezegteti a szájpadlás lágy szöveteit, jellegzetes hangot keltve – horkolás. A felnőttek körülbelül 45%-a néha horkol, 25%-a pedig rendszeresen. Ennek a leggyakoribb oka a szájlégzés.

 

HOGYAN MŰKÖDIK A HORKOLÁS ELLENI MASZK?

Felteszi a fejére a horkolás elleni maszkot. Ez biztosítja, hogy a szája egész éjszaka zárva marad. A maszk megakadályozza a horkolás kialakulását. Hosszan tartó használat esetén a szervezetben kialakul az orron keresztüli légzés szokása, ezzel segítve a horkolás megelőzését. A maszk univerzális méretű, kényelmes a viselete és nem nyom. Mostantól kipihenten és tele energiával ébredhet.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • anyaga: neoprén
  • szín: kék-fekete

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: