Horkolásgátló karóra

Kód: DS85318458
12 540 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Fáradtan, kimerülten és kialvatlanul ébred? Valószínűleg a horkolás a hibás, ami partnerét is korlátozza. Aludjon egyszerűen és hatékonyan horkolás nélkül. Forradalmi megoldást kínálunk Önnek – a horkolásgátló karórát.

A horkolásgátló óra érzékeny érzékelőkkel rendelkezik, amelyek figyelik a horkolás okozta hangrezgéseket. A horkolás észlelése után a készülék aktiválja az idegstimulációt, amely megszünteti a horkolást.

Aludja ki magát ékében, horkolás nélkül. Partnere ezt minden bizonnyal értékelni fogja.


 

A MI TIPPÜNK 

Próbálja ki a horkolásgátló orrgyűrűt is.

A horkolásgátló maszk is hatékony segítség lehet.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 MIÉRT ALAKUL KI A HORKOLÁS?

A horkolás leggyakoribb oka az alvás közben elernyedt izom a torokban. Ez azt jelenti, hogy a nyaki nyílás szűkül, ami rossz légáteresztést eredményez.

Mivel az embernek egyenletes mennyiségű levegőre van szüksége a tüdejében, a levegőellátás sebessége nő. A nyomás a torokban megnő, a nyak és a puha szájpadlás vibrálni kezd. Az ezekből a rezgésekből származó hangot horkolásnak nevezik.

A Snore Stopper idegrendszeri impulzus több fényimpulzust bocsát ki, amelyek stimulálják a horkoló idegrendszerét. Megszakítja a horkolást. Az idegi stimuláció növeli a légzőrendszer feszültségét. Ez megállítja a horkolást alvás közben. Az egész folyamat tudatalatti. Az alvást önmagában nem zavarja, ellenkezőleg, javítja annak minőségét, mert a horkolás legyengíti az emberi szervezetet.

 

HOGYAN MŰKÖDIK A HORKOLÁSGÁTLÓ KARÓRA?

 1. Rezgésfigyelés:

A készülékben lévő érzékelők figyelik a horkolás okozta hangrezgéseket. A horkolás észlelése után a készülék aktiválja az idegstimulációt.

 1. Impulzus az idegrendszernek:

A Snore Stopper néhány fényimpulzust bocsát ki, amelyek stimulálják a horkoló személy idegrendszerét.

 1. Horkolás megszakítása:

Az idegi stimuláció növeli a légzőrendszer feszültségét. Ez megállítja a horkolást alvás közben. Az egész folyamat tudatalatti. Az alvást önmagában nem zavarja meg, ellenkezőleg, javítja annak minőségét, mert a horkolás legyengíti az emberi szervezetet.

 
Deminas horkolasgatlo karora

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

 • Helyezzen be egy AAA elemet a készülékbe.
 • Vegye ki a zselé cellákat (a csomag része) a csomagolásból, és ragassza fel őket a fekete elektródákra (a készülék aljáról). Jobb impulzusvezetésre tervezték. (Kopás után vezetőképes gél használata is lehetséges).
 • Kapcsolja be a készüléket az intenzitás tárcsa néhány fokkal történő elforgatásával. Amikor elfordítja a kereket, rövid kattanást hallhat, ami azt jelzi, hogy a készülék be van kapcsolva. Állítsa az intenzitást 1-es szintre. A LED ZÖLD fénnyel világít.
 • Rögzítse a készüléket a csuklójához, kényelmes helyzetben, ne feszítse túl az övet. Győződjön meg róla, hogy a LED PIROSAN kezd villogni! Ez annak a jele, hogy a készülék helyzete megfelelő, és az impulzusok megfelelő vezetőképessége biztosított.
 • Nyomja meg egymás után háromszor a TEST gombot. A készülék 5 másodperces tesztimpulzust hajt végre. Állítsa be az intenzitást a kiválasztott szintre. Ha a LED gyors időközönként PIROSAN villog, az elem lemerült, és hamarosan ki kell cserélni.
 • FIGYELEM! A RelCare Snore Stopper nem alkalmas pacemakerrel rendelkezők számára!

 

CSOMAG TARTALMA

 • 1 db horkolásgátló CE5000
 • 2 db gél vezetőképes cella

 


 

A MI TIPPÜNK

HORKOLÁSGÁTLÓ ORRGYŰRŰ

 

horkolásgátló orrgyűrű

 

Ez a orrcsipesz nagymértékben javítja az orrlégzést, és a horkolás kezd alábbhagyni. Ajándékozza meg Önmagát és másokat egy igazán jó éjszakával, és nyugodt alvással.

 

  

EGYEDI ALVÓ SZEMMASZK

 

alvómaszk

 

Az alvómaszk tökéletesen védi szemét a fénytől. A szemmaszknak köszönhetően sokkal gyorsabban elalszik, és jobb minőségű, egészségesebb alvást biztosít.

 

 

BLUETOOTH ALVÓMASZK BEÉPÍTETT FEJHALLGATÓVAL

 

bluetooth alvómaszk beépített fejhallgatóval

 

Nehezen alszik el, zavarja az utcai lámpa fénye, napközben is aludnia kell? Hoztunk egy nagyszerű megoldást - egy szemmaszkot alváshoz beépített fejhallgatóval.

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: