Mancstisztítók

HATÉKONY MÓDJA A MANCSOK TISZTÍTÁSÁNAK

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol egyedülálló mancs tisztítót kínálunk, amely kutyák és macskák számára egyaránt ideális. Ha belefáradt a sáros mancsnyomok állandó tisztításába és a kellemetlen szagok kezelésébe, akkor mancstisztítónk a tökéletes megoldás az Ön számára.

Az állattartók igényei szerint tervezett mancs tisztító gyors, egyszerű és hatékony megoldást kínál arra, hogy sétáltatás vagy kinti játék után megtisztítsa kedvence mancsait. Innovatív kialakítású mancstisztítónk lehetővé teszi, hogy kíméletesen és hatékonyan távolítsa el a szennyeződéseket, a sarat és egyéb törmelékeket kedvencének mancsairól anélkül, hogy durva vegyszerekre vagy túlzott súrolásra lenne szükség.


 

Legnépszerűbb termékek

összesen 2 termék
egyedi tappancstisztito
6 820 Ft

  A szilikon mancstisztító kutyáknak egy nagyon kényelmes és gyors megoldás, amikor a sarat és egyéb szennyeződések kell lemosni a kutya lábáról. Gyors és kényelmes megoldás...

DS65579239
mancstisztito 2x
10 375 Ft

A szilikon mancstisztító kutyáknak egy nagyon kényelmes és gyors megoldás, amikor a sarat és egyéb szennyeződések kell lemosni a kutya lábáról. Gyors és kényelmes megoldás nem...

DA65579239

Mancstisztítónk kiváló minőségű, nem mérgező anyagokból készül, amelyek biztonságosak a háziállatok és az emberek számára. Használata is hihetetlenül egyszerű. Egyszerűen töltse meg a tisztítót vízzel, helyezze bele a háziállat mancsát, majd óvatosan forgassa fel a tisztítót. A tisztító belsejében lévő puha sörték eltávolítják a szennyeződéseket és a törmeléket kedvence mancsáról, így az tiszta és friss lesz.

Az egyik legjobb dolog mancstisztítónkban a sokoldalúsága. Beltéren és kültéren egyaránt használható, és ideális a legkülönbözőbb felületeken, beleértve a szőnyeget, a csempét és a keményfapadlót is. Emellett hihetetlenül hordozható, így ideális az útközbeni használatra.