Madáretető ablakra és erkélyre - HÁRMAS CSOMAG

Kód: DS99964722
Akció Tipp
15 250 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A csomagolás 3 darab madáretetőt tartalmaz, amelyhez most INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Ismerje meg ezt az egyedi madáretetőt, amelyet biztonságosan rögzíthet az ablakra. Használhatja lakásban, házban vagy az erkélyen. Az extra erős tapadókorongnak köszönhetően az adagoló szilárdan a helyén marad. A nagy adagoló a lehető legegyszerűbbé teszi a használást.

A legjobb minőségű anyagok, a különleges tervezés és a szabadalmaztatott gyártási technológia biztosítja a termék maximális élettartamát és funkcionalitását. Mindezek a jellemzők teszik ezt az etetőt prémium kategóriás termékké az árkategóriájában.

Most mindenki segíthet a madaraknak, és még kertre sincs szükségük. Egyszerűen csak rögzíti az etetőt, megtölti, és már csak élvezni kell látványt a boldog madarakra.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Merítsen ihletet más kisállat barát termékünkből is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

SEGÍTSEN AZ ÉHEZŐ MADARAKON

A hideg téli hónapokban az éhes madarak száma is megnő, és szó szerint a mi segítségünkre van szükségük. Az etető megvásárlásával több madár életét mentheti meg. Ezt az etetőt kifejezetten lakásokba és házakban élők számára tervezték. Ily módon tényleg bárki tehet etetőt az ablakra.

 egyedi madareteto

 

A HÁZ -ÉS LAKÁSABLAKRA VAGY ERKÉLYRE

Az extra erős tapadókorongnak köszönhetően ezt az adagolót lakások, házak vagy erkélyek üvegén való használatra tervezték. Leveheti a tapadókorongot és használhatja az etetőt a kertben is.

 

NAGY ADAGOLÓTÁLCA

Ennek az etetőnek az a nagy előnye, hogy nagy edénybe töltheti a madáreleséget. A gravitációnak hála magától automatikusan feltöltődik. Így nem kell attól tartanod, hogy elfelejted pótolni a táplálékot, és télen éhezni fognak a madaraid.

 

ERŐS TAPADÓKORONG

Az adagolót egy extra erős tapadókoronggal együtt szállítjuk, amely növeli a stabilitást és megakadályozza a nem kívánatos kiesést az ablakon. Könnyen rögzíthető és nagyon jól tart.

 praktikus madareteto

 

PRÉMIUM ANYAGOK

Ennek a madáretetőnek a gyártásához a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott gyártási technológiát használták. Ennek köszönhetően az etető maximálisan biztonságos, erős és tartós. Biztos lehet benne, hogy hosszú évekig szolgálni fog. Élvezze zavartalanul a boldog madarak megfigyelését.

 

AZ ADAGOLÓ HASZNÁLATA

Az adagoló felszerelése előtt az üveget alaposan zsírtalanítani kell. Ezután áztassa be a tapadókorongot, majd rögzítse az üveghez. Ily módon a tapadókorong biztonságos rögzítést biztosít az üveghez. Ezután öntse az eledelt a tartóba.

 

MILYEN ELEDELT VÁLASSZON

A madaraknak leggyakrabban adott táplálék a köles, a mák, a lenmag, a darált dió vagy a napraforgó mag. A legalkalmasabb a nyers gabona. Nem megfelelőek a konyhai maradékok, a tészta, a füstölt és fűszeres termékek vagy a romlott élelmiszerek.

 
ontapados madareteto

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Etető méretei: kb 15 × 15 × 6cm
  • Anyaga: műanyag

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: