Profi akkumulátoros metszőolló

Kód: DS72720248
41 040 Ft / db
Raktáron (>5 db)

Kezelje fáit szakszerű gondozással. A vezeték nélküli metszőolló zseniális megoldás a fák és bokrok ágainak ápolására. A minőségi ápolás jutalma olyan termés lesz, amelyre a profi kertészek is büszkék.

Az ergonomikusan kialakított nyél és az éles pengék kombinációja kényelmes, gyors és könnyű munkát biztosít a kertben. A vezeték nélküli metszőolló biztosítja, hogy a fák lombkoronájában elegendő fény legyen a páratlan terméshez.

Ezen metszőollók kivételes tulajdonsága az elektromos motorban rejlik, amelynek köszönhetően még a vastagabb ágak is könnyedén levághatók. A kerti munka soha többé nem lesz ilyen megerőltető.

A vezeték nélküli metszőolló minden típusú fán és növényen használható. Felbecsülhetetlen segítség lesz a metszés során. Értékelni fogja a praktikus hordtáskát is, amely megkönnyíti a tárolást és a szállítást.


 

A MI TIPPÜNK

Ha szükséges, rendelkezésünkre áll teleszkópos metszőollónk, amely a vastagabb ágakkal is megbirkózik.

További praktikus kerti kiegészítők minden kertbe és háztartásba.

Részletes információ

Termék részletes leírása

PROFESSZIONÁLIS VEZETÉK NÉLKÜLI METSZŐOLLÓ

A vezeték nélküli metszőolló a legmagasabb minőséget, megbízhatóságot és teljesítményt nyújtja, amelyre kertje tökéletes ápolásához szüksége van.

Régi metszőollót használ, amitől fáj a keze? Nem kell. A tökéletlen vágás, amely károsítja a fa ágait, szintén a múlté. A vezeték nélküli metszőollóval profi lesz.

 • Gyümölcsfák könnyed metszése
 • Csendes működés
 • Az akkumulátor akár 2 órát is kibír
 • Csúszásmentes és ergonomikusan kialakított fogantyú
 • Éles penge a tökéletes vágáshoz
 • Praktikus hordtáska az olló, a töltő és az akkumulátor kényelmes szállításához és tárolásához

 Nagy teljesítményű akkumulátoros metszőolló

SZAKMAI MUNKA, AMELYET MINDENKI ELVÉGEZHET

A vezeték nélküli metszőollót úgy tervezték, hogy a vele való munka kényelmes, egyszerű és mindenekelőtt biztonságos legyen. A titok az elektromos motorban rejlik, amely Ön helyett termeli a szükséges energiát. Önnek csak meg kell húznia a ravaszt.

 

AZ ELEKTROMOS SZERSZÁMOKNAK NEM FELTÉTLENÜL KELL ZAJOSNAK LENNIÜK

Fedezze fel a vezeték nélküli metszőolló egyedülálló előnyeit, és élvezze a csendes működést. Csak a jó, éles vágás hangját fogja hallani.

 

FIGYELEMRE MÉLTÓ AKKUMULÁTOR-ÜZEMIDŐ

Az akkumulátornak köszönhetően az ollót akár 2 órán keresztül is használhatod rendkívül egyszerű kerti munkákhoz. Kétórás töltés után a vezeték nélküli metszőolló teljes erővel készen áll a további használatra.

 akkumulátoros metszőolló

BIZTONSÁG ÉS KÉNYELEM A MUNKAHELYEN

Tapasztalja meg a maximális biztonságot a csúszásmentes fogantyú kivitelnek köszönhetően. A stabilitás felbecsülhetetlen, különösen vastagabb ágak metszésekor. Az ergonomikus formával kombinálva biztonságot és kényelmet kap egyben.

 

ÉLES PENGÉK A TÖKÉLETES VÁGÁSHOZ

Fedezze fel a maximális vágási élességet és pontosságot. Az exkluzív pengeanyag minden körülmények között professzionális munkát biztosít. Ugyanakkor nagyon tartósak, így az akkumulátoros metszőolló hosszú éveken át szolgálja Önt.

 

FELBECSÜLHETETLEN PRAKTIKUM

Az akkumulátoros metszőolló egy készlet része, amelyhez tartozik egy töltő, akkumulátor és a pengék felszereléséhez szükséges szerszámok is. Mindezek a praktikus hordtáskában találják meg a helyüket, ami sokkal kényelmesebbé teszi a hordozást.

metszőolló 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Maximális vágási átmérő: 20 - 30 mm
 • Penge anyaga: fém
 • Töltési idő: 1-2 óra
 • Munkaidő: 2 óra
 • Szín: raktárkészletünk rendelkezésre állása alapján küldjük.

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: