Bilik

BILIK SZÉLES VÁLASZTÉKA 

A bilire szoktatás minden gyermek életében fontos mérföldkő, és szülőként szeretné, ha ez az élmény a lehető legstresszmentesebb és legkényelmesebb lenne. Webáruházunkban megértjük, hogy mennyire fontos, hogy megfelelő eszközökkel és felszerelésekkel segítsük át gyermekét ezen az átmeneten, ezért funkcionális és stílusos bilik széles választékát kínáljuk.

A vécékollekciónk kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen a különböző gyermekek igényeinek, kortól, mérettől és nemtől függetlenül. Akár egy egyszerű bilit keres, akár egy fejlettebbet, amely további funkciókkal, például zenével és fényekkel rendelkezik, nálunk megtalálhatja a megfelelő megoldást. A legjobb márkákból származó, kipróbált és tesztelt biliket tartunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsák gyermeke számára.


 

Legnépszerűbb termékek

Hasznos gyermek piszoár
Hasznos gyermek piszoár
Raktáron (>5 db)
DS34378217
 
6 375 Ft
összesen 1 termék
Hasznos gyermek piszoár
Hasznos gyermek piszoár
Raktáron (>5 db)
6 375 Ft

A gyermek piszoár rendkívül hasznos és modern módja a babaápolásnak. Elengedhetetlen segítője lesz gyermeke WC-használatának megtanításában. Akkor is ideális, ha gyermeke nem...

DS34378217

A vécék különböző színekben és kivitelben kaphatók, így biztosan talál olyat, amely megfelel gyermeke személyiségének és preferenciáinak. Kínálunk élénk, merész színű biliket azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek kitűnni, valamint semlegesebb árnyalatúakat, amelyek tökéletesen illeszkednek a fürdőszoba berendezéséhez.

Minden bilink kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek biztonságosak gyermeke számára és könnyen tisztíthatók. Megértjük, hogy a bilire szoktatás során nem lehet elkerülni a baleseteket, ezért ügyelünk arra, hogy a bilik úgy készüljenek, hogy ellenálljanak a gyakori használatnak és tisztításnak. Olyan bilitanuló üléseket is kínálunk, amelyek ideálisak a felnőtt WC-ben való használatra, így megkönnyítve gyermeke számára a biliről a WC-re való átállást.