Hasznos gyermek piszoár

Kód: DS34378217
6 375 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A gyermek piszoár rendkívül hasznos és modern módja a babaápolásnak. Elengedhetetlen segítője lesz gyermeke WC-használatának megtanításában. Akkor is ideális, ha gyermeke nem hajlandó bilire járni.

A piszoár fő elve a felnőttek természetes ösztönös utánzásában rejlik. A gyermek utánzással gyorsabban tanul. Számára természetesebb, hogy egy kis késztetésre oda megy, ahová a felnőttek mennek.

A baba piszoár erős tapadókorongokkal könnyen rögzíthető a falhoz. A magasságot kényelmesen beállíthatja gyermeke igényei szerint. A tisztítás rendkívül egyszerű, kényelmes és gyors. Amikor szükség után van, egyszerűen csak vegye ki és ürítse ki az elülső tartályt.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI BABAPISILÓ - A LEGJOBB MEGOLDÁS

Hogyan tanítsa meg a fiát vécére menni? Nem hajlandó bilire menni? Csak az Ön számára hozzuk el ezt az egyedülálló baba piszoárt. A eredeti kialakításnak köszönhetően gyermeke gyorsabban megtanul vécére menni. Ez a nagyszerű WC a következő egyedi jellemzőkkel rendelkezik:

  • Gyorsan száradó felület
  • Univerzális méret
  • Higiénikus és gyors tisztítás
  • Malomkerék a befelé célzáshoz
  • Ismételten használható
  • Egyedi és funkcionális kialakítás

 

Hasznos gyermek piszoár

 

A GYERMEKEK KÉNYELMES ÉS HATÉKONY TANÍTÁSÁHOZ

Az otthoni gyermek piszoár használata pótolhatatlan segítő a gyermekek tanítása során, de hatékonyan kombinálható a klasszikus WC-ülőke vagy bili használatával. A nagyszerű kialakítás egy felnőtt WC-t utánoz. Így a gyermek gyorsabban megtanulja, hogy hova kell pisilni.

 

KÜLÖNLEGES ÉS FUNKCIONÁLIS KIALAKÍTÁS

A speciális anyagoknak köszönhetően a piszoár nagy szilárdsággal rendelkezik, és hosszú ideig fog szolgálni. A tapadókorongok szilárdan rögzítik a piszoárt a kívánt helyre, így nem kell aggódnia egy esetleges baleset miatt.

 

KÖNNYŰ ÉS GYORS TISZTÍTÁS

A gyermek piszoár egy alapból áll össze, amely tapadókorongokkal rögzíthető a kívánt helyre. A vizelde funkcionális részét ezután felakasztja. A tisztítás egyszerű, gyors és kényelmes. A belső falak polírozott bevonata megkönnyíti a napi higiéniai karbantartást. Szükség után nem kell eltávolítania a piszoárt a falról, csak vegye le és ürítse ki az elülső tartályt.

 

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ

  • Anyaga: műanyag
  • Magasság: 29 cm
  • Zöld szín

 

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: