Elektronikus dadák

BIZTONSÁG A KICSIKNEK

Ha Ön szülő vagy gondozó, tudja, milyen fontos, hogy mindig szemmel tartsa gyermekeit. Néha azonban el kell hagynia a szobát, vagy más feladatokra kell koncentrálnia, ilyenkor az elektronikus bébiszitterek hihetetlenül hasznosak lehetnek. Ezeket az eszközöket úgy tervezték, hogy figyelemmel kísérjék gyermekét, és valós idejű frissítésekkel és figyelmeztetésekkel lássák el Önt, így mindig szemmel tarthatja, mi történik.

Áruházunkban elektronikus bébifigyelők széles választékát kínáljuk, hogy segítsünk Önnek gondoskodni csemetéi biztonságáról. Kínálatunkban az egyszerű hangfigyelőktől kezdve a mozgásérzékelőkkel és éjjellátó funkciókkal ellátott csúcskategóriás videokamerákig minden megtalálható.


 

Legnépszerűbb termékek

video dadus
Egyedi és praktikus videó dadus
Raktáron (>5 db)
DS37084222
 
31 710 Ft
összesen 1 termék
video dadus
31 710 Ft

  Ismerje meg ezt az egyedülálló videó dadust, amely felügyeli és biztonságban tartja a gyermekét, bárhol is legyen. Amint a kisgyermeke hiányol valamit, azonnal figyelmeztetni...

DS37084222

Az elektronikus bébiszitterek egyik fő előnye a nyugalom, amit biztosíthatnak. Ön egy másik szobából is hallhatja vagy láthatja gyermekét, és egyes készülékek kétirányú kommunikációt is biztosítanak, így Ön beszélhet gyermekével, ha vigasztalásra vagy megnyugtatásra van szüksége.

Az elektronikus bébiszitterek másik előnye a kényelem. Sok készülékünk hordozható, így magával viheti, amikor utazik, vagy meglátogatja barátait és családját. A beállításuk és használatuk is egyszerű, így nem kell hozzá műszaki ismeretekkel rendelkeznie ahhoz, hogy belevágjon.