Biztonsági öv kutyáknak

Kód: DS64314371
Akció Tipp
4 595 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Minden kutya megérdemli, hogy ugyan olyan biztonságosan utazzon, mint az emberek. Ezért bemutatjuk ezt a minőségi biztonsági övet kutyáknak, hogy Ön és kutyája is biztonságban legyen vezetés közben.

Ezzel az övvel egyszerűen, gyorsan és megbízhatóan rögzítheti kutyáját az autóban. A kutya nem szaladgál szabadon az autóban, nem vonja el a figyelmét a vezetésről, és egyben jobban védett ütközés vagy erős fékezés esetén.

Egyszerűen rögzítse az övet a kutyahámhoz vagy a nyakörvhöz, majd kapcsolja be a klasszikus övtartóba. Minden járműbe alkalmas.

A 68 cm-ig állítható hosszúság minden kutyafajta kényelmes rögzítésére alkalmas. Ezzel a nagyszerű hevederrel biztonságos utat biztosíthat magának és kedvencének.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Gyakran vezetsz úgy, hogy négylábú kedvence magával utazik? Zavarja a kutya állandó mozgása az autóban? Ha igen, van egy egyszerű megoldásunk erre a problémára – egy biztonsági öv kutyáknak.

Ez a biztonsági öv a kutya rögzítésére szolgál, miközben Ön vezet. Az egyik vége a biztonsági hevederhez csatlakozik, a másik vége pedig ugyanúgy az autó klasszikus biztonsági övtartóba.

 

A kutya biztonsági öv előnyei

  • a kutya nem szaladgál össze-vissza az autóban
  • megakadályozza az autóvezető figyelmének elvonását
  • egyszerű telepítés

 

Műszaki leírás

  • Anyag: nylon
  • hossza: 68 cm
  • Szín - a készlet erejéig szállítjuk

 

biztonsagi ov kutyaknak es macskaknak 


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: