DUPLA CSOMAG - Riasztó kígyók, hangyák, vakondok és pockok ellen

Kód: DA92962048
28 670 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A csomagolás két darab kígyó –és hangya riasztót tartalmaz.

Ismerje meg ezt az erőteljes riasztót, amely tökéletesen elűzi a kígyókat, hangyákat, vakondokat, pockokat, egereket, patkányokat és más mászó rovarokat. Hatékony növényvédelemre is a madarak ellen.

A 400 és 1000 Hz között változtatható frekvenciájú ultrahang és vibráció speciális modern technológiája segítségével csendesen és nem mérgező módon védi meg akár a 1000 m²-es területet is. A jelek a kígyók, vakondok és hangyák idegrendszerére hatnak. Félelmet, szorongást és a dezorientációt okoznak, ami a helyszín elhagyásához vezet. Ugyanakkor a készüléket LED villanófény technológia egészíti ki az éjszakai riasztás érdekében.

Az egyedülálló szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy a riasztó tökéletesen biztonságos, nem mérgező és ártalmatlan a gyermekek, macskák és kutyák számára. Ez egy hatékony, gyors, egyszerű és kényelmes megoldás a nem kívánatos látogatók ellen. A madárijesztőt kertekbe, parkokba, mezőkre és egyéb külső területekre tervezték.

Fedezze fel a leghatékonyabb megoldást kertje védelmére. A speciális vibrációs és ultrahangos technológia az egyik leghatékonyabb és teljesen biztonságosabb módszere a nem kívánatos kígyók, vakondok, hangyák és rágcsálók elűzésére. A készülék 5 riasztómóddal rendelkezik, hogy az állatok soha ne tudjanak hozzászokni.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ISMERJE MEG A KÍGYÓK, HANGYÁK, VAKONDOK ÉS RÁGCSÁLÓK HATÉKONY RIASZTÓJÁT

Olyan területen él, ahol kígyók vannak, és szeretné megvédeni gyermekeit, otthonát vagy kertjét? Folyamatosan harcol a hangyák ellen, és nem tudsz megszabadulni tőlük? Megoldást keres a tolakodó rágcsálók vagy a termését elpusztító madarak kezelésére, egyszer s mindenkorra? Szeretnél megszabadulni a tolakodó vakondoktól, amelyek folyamatosan pusztítják a kertedet? Olyan megoldást hozunk Önnek, amely segít a kígyók, hangyák, vakondok, ürgék, egerek, patkányok és más rágcsálók ellen. Ez az egyedülálló riasztó rendkívül hatékony, és ugyanakkor teljesen biztonságos.

 • Speciális vibrációs és ultrahangos technológia
 • Változtasd meg kerted egy kártevő taszító erőtérré
 • Elemes, karbantartást nem igényelő eszköz
 • Nem mérgező, vegyszermentes, méregmentes
 • A legerősebb készülék akár 1000 m2-es hatótávolsággal
 • Használatos arra is, hogy megvédje termését a madaraktól
 • Minőségi berendezés, Németországban gyártották
 • Összesen 5 riasztómód
 • LED vaku riasztó éjjel

 vadond es pocokriaszto

 

HOGYAN MŰKÖDIK A KIGYÓ-, HANGYA-, VAKOND- ÉS POCOKRIASZTÓ

Ez az egyedi riasztószer az ultrahangos és rezgőfrekvenciás jelek legújabb technológiáját használja, amely csendesen és nem mérgező módon védi az akár 1000 m² -es területet is.

A talajba nyomva a riasztó 400 és 1000 Hz közötti változtatható frekvenciájú rezgéseket bocsát ki. A jelek a kígyók, hangyák, vakondok és rágcsálók idegrendszerére hatnak. Félelmet, szorongást és a terepen való dezorientációt okoznak. Néhány nap múlva a kártevők elhagyják ezt a területet. A rezgéseket rendszeres időközönként adja ki az riasztó, és a változó tartomány miatt az állatok nem tudnak hozzászokni. A készüléket LED villanófény technológia egészíti ki, amely segít megvédeni a védett területet éjszaka.

A riasztó hatása és mértéke a talaj típusától függ. A száraz homokos felület tompítja a vibráló hullámokat, és a védőfelület akár a felére is csökkenhet (ebben az esetben érdemes két riasztót használni). A legjobb hatást nedves vagy agyagos talajjal érjük el.

 

MAXIMÁLIS ÖKOLOGIKUS

Ismerje meg a kígyók, hangyák, vakondok és rágcsálók eltávolításának legökologikusabb módját. Mostantól nincs többé szüksége az egészségre ártalmas mérgező spray-kre. Egyszerűen tegye ki ezt a riasztót a kívánt helyre, és nézze meg, hogyan segít elűzni a bosszantó kártevőket a kertjéből! A modern frekvenciajel-technológia, rezgés- és fénytechnika segítségével csendesen és nem mérgező módon védi az 1000 m² területeket. A készüléket napelem táplálja újratölthető elemekkel.

 
professzionalis vakondriaszto

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A RIASZTÓT

A készülék karbantartást nem igénylő, vezeték nélküli eszköz, ellenáll az időjárási viszonyoknak, és vízálló. Csak annyit kell tennie, hogy a kívánt helyen a földbe helyezi, bekapcsolja, amivel automatikusan aktiválja. Ez 24 órás védelmet biztosít kertje számára. Ideális kertekbe, gyümölcsösökbe, de mindenhova, ahol kígyókkal, vakondokkal, hangyákkal és más rágcsálókkal kell küszködnie.

 

HOL HELYEZZE EL A RIASZTÓT

Helyezze a riasztót bárhová a kertbe vagy a szabadba, arra a területre, amit szeretne megvédeni. Használjon elegendő számú riasztót. Kezdje a háznál, és menjen a telek határáig. Helyezze el az egyes eszközöket úgy, hogy természetes kártevőgátat hozzanak létre. 5-6 hét elteltével ajánlatos a készüléket 5 méterrel távolabb helyezni a védett terület növelése érdekében.

 

BÁRMILYEN TÍPUSÚ KÍGYÓRA, HANGYÁRA, RÁGCSÁLÓRA ÉS VAKONDRA

Ennek a napelemre működő eszköznek a felhasználási területe rendkívül széles. Használja kígyók, hangyák, vakondok, egerek, patkányok és más rágcsálók elleni küzdelemhez. Ideális a termés védelméhez. Mindezek az állatok érzékenyek a 400 és 1000 Hz közötti változó frekvenciájú rezgésekre. A tanulmányok megerősítették az eszköz hatékonyságát akár 1000 m2-es területen.


professzionalis kigyo es hangyariaszto

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI TERVEZÉS

A kígyók és hangyák elleni riasztó gyártásakor a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott kialakítást használták, amelyek biztosítják a termék maximális funkcionalitását és élettartamát. Biztos lehet benne, hogy a riasztó kitart, és 24 órán át védi a területét. Németországban készült.

A készüléket egy újratölthető elemekkel ellátott napelem látja el, amelyek nagy kapacitással rendelkeznek, akár 6 napos működésre teljes sötétségben is. A speciális polikristályos napelem rendkívül érzékeny és minimális fényben is újratölti az elemeket.

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Tápellátás: 2 db újratölthető elem, Mignon (AA) méretű, NiMH típusú, 1,2 V, 850 mA (tartozék); szükség esetén cserélheti őket,
 • Doboz: időjárásálló, stabil alumínium csap
 • Hatótávolság: kb. 1000 m² a talaj állapotától függően
 • Frekvencia tartomány: kb. 400 Hz ± 50 Hz, automatikus
 • Működés: Kapcsoló, üzemmód kapcsoló 5 módba
 • Áramellátás: polikristályos napelemek
 • Időköz: kb. 3 másodperc, kb. 57 mp. ki (Megszakítási időköz)
 • Feszültségtartalék: 6 nap
 • Integrált védelem a mélykisülés ellen
 • Üzemkész: azonnali működés és töltési funkció, még gyenge fényviszonyok között is
 • A csomag 1 db-ot tartalmaz

 


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: