Napelemes vakond- és pocokriasztó

Kód: DS38070225
8 285 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt az erőteljes riasztót, amely tökéletesen taszítja a vakondokat, pockokat, egereket, patkányokat és más rágcsálókat.

A 400-tól 1000 Hz-ig változó frekvenciájú hangtartományú ultrahangjelek modern technológiája és a speciális vibrációs technológia segítségével csendesen és nem mérgező módon védi meg akár a 800 m²-es területet is. A jelek a vakondok és pockok idegrendszerére hatnak. Félelmet, szorongást és a dezorientációt okoznak, ami a helyszín elhagyásához vezet. .

Az egyedülálló szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy a pókriasztó tökéletesen biztonságos, nem mérgező és ártalmatlan a gyermekek, felnőttek, macskák, kutyák és más háziállatok számára. Ez egy hatékony, gyors, egyszerű és kényelmes megoldás a nem kívánatos látogatók ellen. A vakondriasztót a kertekbe, parkokba, mezőkre és egyéb külső területekre tervezték.

Fedezze fel a leghatékonyabb megoldást kertje védelmére. Az ultrahangos szónikus technológia az egyik leghatékonyabb és teljesen biztonságos módszere a nem kívánatos vakondok és rágcsálók elűzésére.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Itt talál egy kedvező csomagot, amely 2 darab egérriasztót tartalmaz, és INGYENES SZÁLLÍTÁS jár mellé.

Tekintse meg a madarak elleni védelemre szánt madárriasztó DUPLA CSOMAGUNKAT, amely most kedvező áron elérhető.   

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ISMERJE MEG A VAKONDOK ÉS RÁGCSÁLÓK HATÉKONY RIASZTÓJÁT

Megoldást keres a tolakodó rágcsálók kezelésére, egyszer s mindenkorra? Szeretne megszabadulni a tolakodó vakondoktól, amelyek folyamatosan pusztítják a kertét? Olyan megoldást hozunk Önnek, amely segít a vakondok, pockok, egerek, patkányok és más rágcsálók ellen. Ez az egyedi riasztó rendkívül hatékony, és ugyanakkor teljesen biztonságos.

 • Szónikus ultrahang technológia
 • Változtasd meg kerted egy kártevő taszító erőtérré
 • Napelemes, karbantartást nem igényelő eszköz
 • Nem mérgező, vegyszermentes, méregmentes
 • A legerősebb készülék akár 800 m2-es hatótávolsággal


professzionalis ragcsaloriaszto

 

HOGYAN MŰKÖDIK VAKOND- ÉS POCOKRIASZTÓ

Ez az egyedi vakondriasztó a legmodernebb ultrahang-frekvenciás jeltechnológiát alkalmazza, amely hangtalanul és nem mérgező módon képes megvédeni akár 800 m²-es területeket is. A talajba nyomva a riasztó 400 és 1000 Hz közötti változtatható frekvenciájú hangokat bocsát ki. A jelek a vakondok és rágcsálók idegrendszerére hatnak. Félelmet, szorongást és a terepen való dezorientációt okoznak. Néhány nap múlva a kártevők elhagyják ezt a területet. A hang harminc másodperces időközönként szólal meg.

A hangot a rúd belsejében rezgések kísérik, amelyek növelik a készülék hatékonyságát. A riasztó hatása és mértéke a talaj típusától függ. A száraz homokos felület tompítja a vibráló hullámokat, és a védőfelület akár a felére is csökkenhet (ebben az esetben érdemes két riasztót használni). A legjobb hatást nedves vagy agyagos talajjal érjük el.

 

MAXIMÁLIS ÖKOLOGIKUS

Ismerje meg vakondok és rágcsálók eltávolításának legökologikusabb módját. Mostantól nincs többé szüksége az egészségre ártalmas mérgező spray-kre. Egyszerűen tegye ki ezt a riasztót a kívánt helyre, és nézze meg, hogyan segít elűzni a bosszantó kártevőket a kertjéből! A modern frekvenciajel-technológia, rezgés- és fénytechnika segítségével csendesen és nem mérgező módon védi az 800 m² területeket.


egyedi vakondriaszto

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A RIASZTÓT

A készülék karbantartást nem igénylő, vezeték nélküli eszköz, ellenáll az időjárási viszonyoknak, és vízálló. Csak annyit kell tennie, hogy a kívánt helyen a földbe helyezi, bekapcsolja, amivel automatikusan aktiválja. Ezután a tetején elhelyezett napelem segítségével töltődik. Ez 24 órás védelmet biztosít kertje számára.

 

HOL HELYEZZE EL A RIASZTÓT

Helyezze a riasztót bárhová a kertbe vagy a szabadba, arra a területre, amit szeretne megvédeni. Ideális kertekbe, gyümölcsösökbe, és mindenhova, ahol vakondokkal és más rágcsálókkal kell megküzdenie.

 

BÁRMILYEN RÁGCSÁLÓRA ÉS VAKONDRA

Ennek a napelemre működő eszköznek a felhasználási területe rendkívül széles. Használja vakondok, egerek, patkányok és más rágcsálók elleni küzdelemhez.

 
egyedi ragcsaloriaszto

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI TERVEZÉS

Ennek a vakondriasztónak a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott kialakítást használtuk, ami biztosítja a termék maximális funkcionalitását és élettartamát. Biztos lehet benne, hogy a riasztó kitart. Ezen kívül a riasztó kiváló minőségű akkumulátorral van felszerelve, amelyet egy napelem lát el. Így 24 órán keresztül védi Önt zöld energiával.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Hossz: 25 cm
 • Fej méretei: 5,7 x 5,7 x 2,2 cm
 • A napelem méretei: 4 x 4 cm
 • Hatótávolság: 800 m2
 • Frekvencia 400 és 1000 Hz között
 • A hang harminc másodperces időközönként szólal meg

 

A MI TIPPÜNK

RIASZTÓ KÍGYÓK, HANGYÁK, VAKONDOK ÉS POCKOK ELLEN

riasztó kígyók, hangyák, vakondok és pockok ellen

Ismerje meg ezt az erőteljes riasztót, amely tökéletesen elűzi a kígyókat, hangyákat, vakondokat, pockokat, egereket, patkányokat és más mászó rovarokat. Hatékony növényvédelemre is a madarak ellen.

 

 

KÍGYÓK, HANGYÁK, VAKONDOK ÉS RÁGCSÁLÓK HATÉKONY RIASZTÓJÁT

riasztó kígyók, hangyák, vakondok és pockok ellen

Ismerje meg ezt az erőteljes riasztót, amely tökéletesen elűzi a kígyókat, hangyákat, vakondokat, pockokat, egereket, patkányokat és más mászó rovarokat.

 

 

VAKONDOK ÉS RÁGCSÁLÓK HATÉKONY RIASZTÓJÁT

minőségi vakond- és pocokriasztó

Ismerje meg ezt az erőteljes riasztót, amely tökéletesen taszítja a vakondokat, pockokat, egereket, patkányokat és más rágcsálókat.

 

 

HATÉKONY RÁGCSÁLÓRIASZTÓT

ultrahangos kültéri egér, patkány, rágcsáló és rovarriasztó

Ismerje meg ezt az erős riasztót, amely tökéletesen taszítja az egereket, patkányokat és más rágcsálókat. A készülék vízálló, IP 54 védettséggel rendelkezik, ezért alkalmas kültéri rágcsálók elűzésére.

 

 

HATÉKONY RÁGCSÁLÓRIASZTÓT

 

ultrahangos rovar és rágcsálóriasztó

 

Ismerje meg ezt az erős riasztót, amely tökéletesen taszítja az egereket, patkányokat és más rágcsálókat.

 

MINŐSÉGI ULTRAHANGOS RIASZTÓ VADÁLLATOK, MACSKÁK, KUTYÁK, MADARAK ELLEN

riasztó vadon élő állatok, kutyák, macskák és madarak ellen

Ismerje meg ezt a hatékony riasztót, amely tökéletesen elűzi az olyan vadon élő állatokat, mint a szarvasok, vaddisznók, rókák, nyestek, mókusok és más vadon élő állatok.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: