Praktikus ideiglenes fogpótlás

Kód: DS93200906
7 800 Ft / szett
Raktáron (>5 szett)

 

Fedezze fel a praktikus ideiglenes fogpótlást, és szerezzen gyönyörű, tökéletes és teljes fogakat 5 perc alatt. Pillanatok alatt beilleszthet egy hiányzó fogat, vagy fedezhet egy törött fogat, vagy akár fehérítheti is fogait a szebb mosolyért.

Az ideiglenes fogpótlás elkészítése nagyon egyszerű. Kivesz egy megfelelő fogat a készletből, rögzíti a mellékelt speciális granulátumból készült masszát, és behelyezi a hiányzó fog helyére.

A csomagban 3-szor 10 implantátum található, így Ön pontosan kiválaszthatja új foga formáját és méretét.

Az egyedülálló ideiglenes fogpótlás lehetővé teszi, hogy visszanyerje gyönyörű, ragyogó és boldog mosolyát.


 

A MI TIPPÜNK

Itt 2 csomag praktikus ideiglenes fogpótlást talál kedvezményes áron.

Részletes információ

Termék részletes leírása

SZENZÁCIÓS IDEIGLENES FOGPÓTLÁS

Törött, elszíneződött vagy hiányzó fogat kell azonnal befednie? Próbálja ki a szenzációs ideiglenes fogpótlást. Gyors, egyszerű és hatékony a használata. Ideális átmeneti jelleggel:

  • fogak kozmetikai kezelése - ünnepségek, rendezvények alkalmával.
  • fogpótlás - amikor egy fog váratlanul kiesik.
  • szájpadlás nélküli fogsor, amíg a fogorvostól a végleges fogsorra várakozik.

 

Praktikus ideiglenes kivehető műfogsor

 

IDEIGLENES FOGPÓTLÁS

Az egyedülálló fogpótlás lehetőséget ad arra, hogy fogait kényelmesen, pontosan és ami a legfontosabb, gyorsan, kevesebb mint 5 perc alatt helyreállítsa.

Életünk során sokszor találkozunk olyan balesetekkel, amelyek nagyon kellemetlenné tehetik az életünket. A családi ünnepség előtti napon véletlenül kiesett fog az egyik ilyen. A megoldás ez a szenzációs ideiglenes fogsor. Pillanatok alatt új fogat kap.

 

VISSZAADJA ÖNBIZALMÁT

Problémái vannak a fogaival? Kitörnek vagy kihullanak a fogai? Ne várja meg, amíg újra megtörténik. Készüljön fel, és rendeljen ideiglenes fogpótlást. Egyetlen fogászati probléma sem lesz akadálya annak, hogy az emberek közé menjen. Ezek az új ideiglenes fogak azonnal visszaadják elveszített önbizalmát.

Ideálisak akkor is, ha fehérebb fogakat szeretne élvezni különböző különleges alkalmakkor, például esküvőkön, partikon vagy más eseményeken. REÁLIS IMPLANTÁTUM FELSŐ FOGAKHOZ

Ez az egyedülálló ideiglenes fogsor egy egyedi és valósághű implantátum, amelyet kényelmesen rögzíthet felső fogsorához. Szükség esetén a felső fogsorát is helyre tudja majd állítani.

 

3 X 10 IMPLANTÁTUMBÓL ÁLLÓ KÉSZLET

A csomagban egy 3x10 implantátumból álló készletet talál. Kiválaszthatja a fogsorához legjobban illeszkedő árnyalatot és méretet. Ezzel a lehető legtermészetesebb megjelenést érheti el.

 

KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG

A ideiglenes fogpótlás kezelése valójában nagyon egyszerű.

  • kiválasztja a kívánt fogat a készletből
  • levágja a kiválasztott fogat a készletből
  • a csomagolásból kivett "kis golyókat" forró vízbe teszi
  • amikor a "kis golyók" feloldódtak, kiveszi őket, és felragasztja a fogsorra.
  • utolsó lépés - az elkészített pótló fog behelyezése a fog helyére

  

TÖKÉLETES MOSOLY

Ne rejtse el a fogait. Kényeztesse magát a tökéletes mosollyal egy olyan egyszerű, megfizethető és praktikus megoldással, mint ez a különleges ideiglenes fogpótlás. Boldoggá teszi magát és szeretteit.

 

kivehető műfogsor

 

MŰSZAKI ELŐÍRÁSOK

  • 3 x 10 implantátumból álló készlet
  • oldódó granulátum a hiányzó fogak pótlására

 

A MI TIPPÜNK

EGYEDI IDEIGLENES KIVEHETŐ MŰFOGSOR

egyedi ideiglenes kivehető műfogsor

Fedezze fel a praktikus ideiglenes kivehető fogsorokat, és szerezzen gyönyörű, tökéletes és teljes fogakat 5 perc alatt. Pillanatok alatt rögzítheti a műfogsort.

 

 

ÉJSZAKAI FOGCSIKORGATÁS ELLENI SÍN - BRUXIZMUS

éjszakai fogcsikorgatás elleni sín - bruxizmus

Fogcsikorgatástól szenved, fogai érzékenyek, fájdalmasak? Fedezzen fel egy egyedi megoldást. A fogvédő egy átlátszó eszköz, amely megvédi fogait a mechanikai kopástól.

 

 

ULTRAHANGOS FOGTISZTÍTÓ

ultrahangos fogtisztító

Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű ultrahangos fogtisztítót, amely segít a fogkő, a lepedék és a foltok eltávolításában, és segít megelőzni az ínybetegségeket.

 

 

MINŐSÉGI AKTÍV SZÉN FOGFEHÉRÍTÉSHEZ

minőségi aktív szén fogfehérítéshez

Ismerje meg a feketeszén fogfehérítést, amely gyorsan, hatékonyan és alaposan segít fehéríteni a fogakat. A fogrém mellett használja ezt a fogfehérítő szenet is minden nap, és nézze meg, hogyan változik a mosolya.

 

ERŐTELJES SZÓNIKUS FOGKEFE

 

erőteljes szónikus fogkefe

 

Ismerje meg ezt nagy teljesítményű szónikus fogkefét a tökéletes tisztaságért és a gyönyörű, egészséges és fehér mosolyért.

 

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ SZÁJZUHANY

 

nagy teljesítményű szájzuhany

Fedezze fel a fogak, a fogközök és az íny tökéletes tisztítására alkalmas erőteljes szájzuhanyt. A szájzuhany alkalmas ínygyulladás és parodontális betegségek, hidak, fogszabályozók és fogközök tisztítására, és megfelelő választás a fogak mindennapi tisztításához.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: