Egyedi világító autópálya – DUPLA CSOMAG

Kód: DS99964723
Akció Tipp
17 520 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A csomagolás 2 kompatibilis világító autópályát tartalmaz, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Fedezze fel ezt az egyedi, kivilágított autópályát, amely rendkívül szórakoztató, és egyszerre fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. Könnyedén átépítheti a pályát, és különböző kanyarokat, köröket, felüljárókat, aluljárókat, hidakat és bármi mást létrehozhat, ami csak az eszébe jut.

A pálya 160 darabból áll, 4 élénk szín kombinációjával. A speciális led autó könnyedén áthalad rajta, ami még szórakoztatóbbá teszi a játékot.

Speciális edzett műanyagból készül, és az alkatrészeknek köszönhetően alakítható és hajlítható. Tökéletesen fejleszti a kreativitást, az alkotóképességet és az intelligenciát. Ez a pálya egyedi ajándék minden autórajongónak, gyerekeknek, de felnőtteknek is.

Ez az autópálya méltán nyerte el az Év játéka címet. Kicsik és nagyok egyaránt játszanak vele, mindenki imádni fogja.


 

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI VILÁGÍTÓ AUTÓPÁLYA, AMELY KREATIVITÁSRA ÖSZTÖNÖZ

Ez az egyedülálló autópálya új módon ösztönzi a kreativitást és az autókkal való játékot. A hagyományos, változatlan alakú autópályákkal ellentétben ezt az autópályát szó szerint tetszőlegesen rakhatja egymásra. Építhet felüljárókat, aluljárókat, kanyarokat, különböző formájú és méretű hidakat. Ráadásul teljesen kompatibilis, így több autópályát is csatlakoztathat a még jobb játékélmény érdekében. Hozzon létre egy modern pályát, élvezze a hangulatot és szórakozzon stílusosan.


vilagito autopalya

 

ERŐTELJES KISAUTÓ

A csomagolás 1 különleges autót tartalmaz. Helyezzen bele 1x AA elemet. Ezután csak kapcsolja be az autót, tegye a pályára, és élvezze a gyors haladást a számára előkészített csapdákon. Nem elégszik meg a pályaépítés végtelen lehetőségeivel, és szeretne valami egyedit kipróbálni? Kapcsolja le a villanyt, és hagyja, hogy az autópálya bevilágítsa a szobát a fluoreszkáló anyagnak köszönhetően, amelyből készült. A színek játékát kiegészíti a kisautó, amely saját LED-világítással rendelkezik. Kapcsolja be egy gombnyomással, és csak élvezze a gyönyörű, gyors versenyt. A mellékelt matricáknak köszönhetően feldíszítheti az autót.

 

FIGYELEMFELKELTŐ

Az autópálya vonzza a figyelmet, és néha nehéz elszakítani tőle a gyerekeket. Az autó egyedi LED-világításának és a fluoreszkáló anyagból készült speciális színes alkatrészeknek köszönhetően a játék sötétben is használható. A gyerekek szó szerint imádják ezt. Egy egyedi, színes autó, amely egy nagyszerű autópályán száguldozik.

 

KÖNNYEN SZÉTSZERELHETŐ

Az alkatrészeket úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz. Ezek univerzálisak, így nem kell keresgélnie, hogy melyik alkatrész melyikhez illik. Az új autópálya készítése még a kisebb gyerekek számára is könnyű és gyors lesz.


magikus autoverseny palya

 

A TÖKÉLETES AJÁNDÉK

A gyerekek imádják az autóversenyzést, ugyanakkor imádnak új dolgokat létrehozni. Ez az autópálya mindkettőt ötvözi. A lehetőség, hogy egyszerre alkosson és játsszon szeretett autójával. Ezek a tulajdonságok teszik ezt az autópályát egyedülálló ajándékká kicsiknek és nagyoknak, lányoknak és fiúknak.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Anyag: műanyag
 • Méretek: az autópálya hossza 2,35 m (162 db, szabadon kiegészíthető további szettekkel)
 • Autó: 8,5 x 5,5 x 5 cm
 • Tápegység: autó 1x AA elem (nem tartozék)
 • Az év játéka
 • Stílusos játék nem csak fiúknak
 • A pálya minden irányban hajlítható, csavarható és forgatható
 • Egy piros világító autót tartalmaz, amely 5 LED fénnyel rendelkezik
 • A csomag tartalmaz autóra ragasztható matricákat
 • További készletekkel bővíthető
 • Pálya szélessége: 8 cm

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: