Csőrendszeres autópálya

Kód: DS14359443
14 820 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető
A tétel elfogyott…

 

Van otthon egy kis versenyzője? Ez az egyedi csőrendszeres versenypálya garantáltan boldoggá teszi. Ezt a különleges pályát magasságban vagy szélességben is megépítheti. Az egyedi kisautó nagy sebességgel halad rajta, miközben megszegi a gravitáció összes törvényét.

Speciális edzett műanyagból készül, és a speciális alkatrészeknek köszönhetően bármilyen alakúra megépíthető. Több pályát is összekapcsolhat. Könnyedén átépítheti, és különböző görbéket, köröket, felüljárókat, aluljárókat és bármi mást létrehozhat, ami csak eszébe jut.

Tökéletesen fejleszti a kreativitást, a találékonyságot és az intelligenciát. Ez a pálya egyedi ajándék minden autórajongónak, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Ez az autópálya méltán nyerte el az Év játékszere címet. Kicsik és nagyok egyaránt játszanak vele, mindenki imádni fogja.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI, CSŐ ALAKÚ AUTÓPÁLYA, AMELY KREATIVITÁSRA ÖSZTÖNÖZ

Ez az egyedülálló csőrendszeres autópálya kreativitásra és az autókkal való újszerű játékra ösztönöz. A hagyományos, változatlan alakú autópályákkal ellentétben ezt az autópályát szó szerint úgy rakhatja össze, ahogyan csak akarja. Építhet felüljárókat, aluljárókat, kanyarokat, építheti szélességben és magasságban egyaránt. Ráadásul teljesen kompatibilis, így több autópályát is csatlakoztathat a még jobb játékélmény érdekében. Hozzon létre modern megjelenést, élvezze a hangulatot és szórakozzon stílusosan.


csorendszeres autopalya

 

ERŐS AUTÓ

A csomag egy különleges játékautót is tartalmaz. Az autót a mellékelt vezérlővel irányíthatja. Ezután csak kapcsolja be az autót, tegye a pályára, és élvezze a gyors haladást az előkészített csapdákon. Nem elégszik meg a pályaépítés végtelen lehetőségeivel, és szeretne valami egyedit kipróbálni? Kapcsolja le a világítást, és hagyja, hogy az autópálya bevilágítsa a szobát a led-es autós világításnak köszönhetően.

 

KÖNNYEN ÖSSZECSUKHATÓ

Az alkatrészeket úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz. Ezek univerzálisak, így nem kell keresgélnie, hogy melyik alkatrész melyikhez illik. Az új autópálya készítése még a kisebb gyerekek számára is kényelmes és gyors lesz.

 

A TÖKÉLETES AJÁNDÉK

A gyerekek imádják az autóversenyzést, és imádnak új dolgokat létrehozni. Ez az autópálya mindkettőt ötvözi. Lehetőség arra, hogy egyszerre alkosson és játsszon egy szeretett autóval. Ezek a tulajdonságok teszik ezt az autópályát egyedülálló ajándékká kicsiknek és nagyoknak, lányoknak és fiúknak.


egyedi autopalya csovekbol

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Az autó méretei: kb. 7 x 2,5 x 2,5 cm
 • A vezérlő méretei: 11,5 x 4,5 x 2,5 cm
 • A vezérlő tápellátása: 2x AA elem (nem tartozék)
 • Alkalmas 5 éves kortól
 • 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas - az apró részecskék lenyelésének veszélye
 • Felnőtt felügyelete mellett használható
 • Az autópálya építhető: szélességben és magasságban
 • Kapcsolja be a járművet az ON/OFF gombbal.
 • USB tápkábel az autó feltöltéséhez

 

A CSOMAGOLÁS TARTALMA

 • 1x cső és tengelykapcsoló rendszer
 • 1x autó
 • 1x vezérlő
 • 1x USB töltőkábel

 


Illusztrációs videó:


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: