Elektromos rovarcsapda - lámpa szúnyogok és legyek ellen

Kód: DS99139956
8 980 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű rovarcsapdát, amely segít megszabadulni a bosszantó rovaroktól. Alkalmas szúnyogok, legyek és más repülő vagy mászó rovarok ellen is.

A kék UV fény modern technológiájának segítségével vonzza a rovarokat és egy könnyű érintéssel örökre elpusztítja őket. A készülék hangtalanul és nem mérgező módon védi lakását vagy házát.

Az egyedülálló szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy a szúnyogriasztó tökéletesen biztonságos, nem mérgező és ártalmatlan a gyermekek, felnőttek, macskák, kutyák és más háziállatok számára.

Ez egy hatékony, gyors, egyszerű és kényelmes megoldás a nem kívánatos látogatók ellen. Alkalmas lakásokba, házakba, pincékbe, hálótermekbe, garázsokba és mindenhova, ahol van egy klasszikus konnektor.

Fedezze fel a leghatékonyabb megoldást otthona védelmére. A speciális technológia az egyik leghatékonyabb és teljesen biztonságos módja a nem kívánatos szúnyogok vagy rovarok eltüntetésére.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 ISMERJE MEG A HATÉKONY SZÚNYOG, LÉGY - ÉS ROVARCSAPDÁT

Megoldást keres a betolakodó szúnyogokra egyszer és mindenkorra? Meg akar szabadulni a szúnyogoktól az alagsorban vagy a padláson? Olyan megoldást kínálunk, amely segít Önnek. Ez az egyedülálló csapda rendkívül hatékony, de ugyanakkor teljesen biztonságos.

  • Speciális UV technológia
  • Egyszerű telepítés és használat
  • Nem mérgező, vegyszermentes, méregmentes
  • Szúnyogokra, legyekre és egyéb rovarokra

 

HOGYAN MŰKÖDIK A SZÚNYOG - ÉS ROVARÖLŐ LÁMPA

Ez az egyedülálló rovarcsapda a legújabb UV technológiát használja, amellyel vonzza magához a rovarokat. Ennek a technológiának köszönhetően a rovarok a lámpához repülnek. Amint a rovar hozzáér, vagy csak kicsit nekimegy a húrnak, áramütést kap, és nyugalma van tőle.

 

MAXIMÁLISAN ÖKOLOGIKUS

Ismerje meg a szúnyogok és rovarok otthonából való eltávolításának legökologikusabb módját. Mostantól nincs többé szüksége az egészségre ártalmas mérgező spray-kre. Egyszerűen csatlakoztassa ezt az elektronikus egységet egy szabványos konnektorhoz, és nézze meg, hogyan segít elűzni otthonából a bosszantó kártevőket! A modern UV technológia és az elektromosság segítségével hangtalanul és nem mérgező módon megvédheti Önt és otthonát. Az áramfogyasztás minimális.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A CSAPDÁT

Mindössze annyit kell tennie, hogy bedugja a készüléket a konnektorba, és az automatikusan elindul. A készülék be-/kikapcsoló gombbal rendelkezik a kényelmes kezelés érdekében.

 

HOL HELYEZZE EL AZ ESZKÖZT

Helyezze a rovarcsapdát bárhová a belső térben, amelyet védeni szeretne. Ideális pincékbe, padlásokra, garázsokba, konyhákba, szobákba, irodákba, raktárakba, kollégiumokba és mindenhova, ahol meg kell küzdeni a tolakodó rovarokkal. Helyezze a csapdát nyitott helyre, hogy ne legyen átfedés, és jó hozzáférést biztosítson hozzá.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI TERVEZÉS

Ennek a szúnyog- és rovarriasztónak a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott dizájnt használtuk, amely biztosítja a termék maximális funkcionalitását és élettartamát. Biztos lehet benne, hogy a riasztó kitart. Emellett modernnek és stílusos a külseje, így bármilyen helyiségbe, irodába vagy hálószobába illik.

 

 MŰSZAKI LEÍRÁS

  • biztonságos emberek és állatok számára
  • Tápellátás: 230V 50 / 60Hz (klasszikus konnektor)
  • Áramfelvétel mindössze 1,5 W

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: