Elektromos légycsapó

Kód: DS36013043
5 930 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerjen meg ezt az egyedülálló elektromos légycsapót - egy rovarkábító fegyvert. Egy tökéletes eszköz az összes nem kívánt lény eltávolítására. Legyen szó szúnyogokról, legyekről, lepkékről, darazsakról, pókokról és más rovarokról, számíthat arra, hogy ez a légycsapó könnyedén elintézi őket.

Elég egy kis érintés, és az elektromos légycsapó olyan impulzust küld, amely örökre megszabadítja a nem kívánatos rovaroktól. Amellett, hogy rendkívül hatékony, maximálisan biztonságos az emberek és állatok számára. Elég könnyedén megérinteni a rovart, és meg is oldódott a rovarprobléma. Nincs több folt a rovarok után a falakon vagy a bútorokon.

Az egyedülálló, szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy egyetlen rovar sem menekül meg. Nagyon gyors, egyszerű és kényelmes. Alkalmas lakások, házak, pincék, belső és külső terekbe. Rendkívül praktikus kempingezéshez, grillezéshez és egyéb tevékenységekhez is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

HATÉKONY ÉS GAZDASÁGOS MEGOLDÁS

Ez az egyedi légycsapó rendkívül hatékony, ugyanakkor kíméletes a bútorral és falakkal. Nem kell aggódnia a foltok miatt, amelyek károsíthatják a falakat vagy a bútorokat. A rakéta fogantyúján található gombbal kapcsolja be, és ezzel elektromos töltést bocsát ki. Amint megérinti a rovart, vagy az csak egy kicsit hozzá ér a dróthálóhoz, áramütést kap, és békén hagy.

 egyedi legycsapo

 

MAXIMÁLIS ÖKOLOGIKUS

Ismerje meg a rovarok otthonából való eltávolításának legökologikusabb módját. Mostantól már nincs szüksége az egészségre ártalmas mérgező spray-kre. Ezzel a légycsapóval játékosan meg tud szabadulni tőlük.

 

MIÉRT HASZNÁLJON ELEKTROMOS LÉGYCSAPÓT?

Ez az egyedi készülék segít Önnek a házban és lakásban tartózkodó nem kívánatos látogatók eltávolításában. A biztonságos kezelés érdekében hosszú nyél és egyedi dizájn lett kialakítva, amelynek hála egyetlen rovar sem menekül meg többé. Hihetetlenül hatékony, precíz és gyors. Ezek a tulajdonságok teszik a légycsapót közkedveltté.

 

HOGYAN HASZNÁLJA A LÉGYCSAPÓT

A rovarok felszedéséhez tegye a következőt: Nyomja meg a fogantyút úgy, hogy a sörték kinyíljanak, helyezze a nyitott sörtéket a rovarok fölé, és engedje el a fogantyút, hogy a sörték bezáruljanak. A rovarok kiszabadításához egyszerűen nyomja meg újra a fogantyút, hogy újra kinyissa a sörtéket. Egyszerű és hatékony.

 egedi elektromos legycsapo

 

BÁRMILYEN TÍPUSÚ ROVARHOZ

Ennek a légycsapónak a felhasználási területe rendkívül széles. Használhatja pókokra, méhekre, pillangókra, legyekre, szúnyogokra, poloskákra és különféle más típusú repülő és mászó rovarokra. Az elektrosokk gyorsan és kényelmesen megszabadítja a rovaroktól. Ugyanakkor a használat teljesen biztonságos.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI TERVEZÉS

Ennek a légycsapónak a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott kialakítást használtak, ami biztosítja a termék maximális funkcionalitását és élettartamát. Biztos lehet benne, hogy a légycsapó kitart. Az ütő markolata kapcsológombbal is fel van szerelve.

 

A légycsapó mérete: 46 x 17 cm

Tápellátás: 2x AA elem


Illusztrációs videó:


 

A MI TIPPÜNK

ASZTALI ROVARRIASZTÓ VENTILÁTOR

 

asztali rovarriasztó ventilátor

 

Ismerje meg ezt az egyedülálló, vegyszermentes, asztali rovarriasztó ventilátort, amellyel bosszantó legyek és szúnyogok nélkül élvezheti az étkezést és a pihenést. A riasztó egyformán jól működik kül- és beltéren egyaránt.

 

 

ULTRAHANGOS SZÚNYOG- ÉS ROVARRIASZTÓ

 

ultrahangos szúnyog- és rovarriasztó

 

Ismerje meg ezt az erőteljes riasztót, amely tökéletesen taszítja a szúnyogokat és más rovarokat.

 

 

KIVÁLÓ ELEKTROMOS LÉGYCSAPDA LEGYEK ÉS MUSLICÁK ELLEN

 

a tökéletes elektromos légycsapda

 

Próbálja ki ezt a tökéletesen hatékony elektromos légycsapdát, amely hatékonyan, kényelmesen és nagyon gyorsan megszabadul a legyektől és a muslicáktól.

 

 

KIVÁLÓ CSAPDA REPÜLŐ ROVAROK ELLEN: LEGYEK, DARAZSAK, LÓDARAZSAK ELLEN

 

hatékony csapda legyek, darazsak, lódarazsak és más repülő rovarok ellen

 

Ismerje meg ezt a hatékony csapdát legyek, darazsak, lódarazsak és más repülő rovarok ellen, amely biztosítja, hogy a szabadban bosszantó rovarok nélkül pihenhessen. A csali becsalogatja a rovarokat a csapdába, így azok már nem tudják megharapni Önt.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: