Erőteljes gyomégető

Kód: DS10026772
19 230 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg a kiváló gyomégetőt, amely segít abban, hogy útjai mindig szépen ápoltak, gyommentesek maradjanak. A gyomirtás hatékony, egyszerű és ami a legfontosabb, vegyszermentes lesz, nem károsítja a környező talajt.

Az egyedülálló forrólevegős gyomirtó olyan technológiát alkalmaz, amely akár 650°C-os hőmérsékleten is hatékonyan távolítja el a gyomokat. A készülék kiváló minőségű motorral rendelkezik, amely páratlan, akár 2000 wattos teljesítményű.

A szenzácios gyomégető kezelése nagyon egyszerű. Csak csatlakoztassa a hálózathoz, állítsa be a hőmérsékletet, és máris megkezdheti a gyomok eltávolítását. A készülék kényelmes hűtésére szolgál a fém állvány, amely egy pillanat alatt kicsúsztatható.

Ez a praktikus elektromos gyomirtó akkor is megbízhatóan szolgálja Önt, ha beizzítja a grillsütőt. A grill begyújtásához egyszerűen cserélje vissza a fúvóka tartozékot.

 Próbálja ki az egyedi gyomégetőt, és élvezze a tökéletesen szép előkertet és teraszt.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

PRAKTIKUS GYOMÉGETŐ

Ön is vágyik szép burkolatra a háza körül? Egyszerűen csak egy praktikus gyomirtóra van szüksége, amely gyorsan és hatékonyan szabadul meg a gyomoktól még a legelérhetetlenebb helyeken is. Valójában sokkal egyszerűbb, mint kézzel kihúzni.


erőteljes gyomégető

 

VEGYSZERMENTES

A tökéletes kezelés a járdára, a házhoz vezető járdára vagy a kertben egyetlen csepp vegyszer használata nélkül, permetezés nélkül. Ez minden olyan ember álma, aki környezetbarát módon akar viselkedni, ugyanakkor szeretné megvédeni és szépíteni a környezetét.

 

KÉT HŐMÉRSÉKLETI BEÁLLÍTÁS

Ez az egyedülálló elektromos gyomégető két állítható hőmérséklet-beállítással rendelkezik. A legfontosabb az üzemmód, ahol a kibocsátott levegő hőmérséklete eléri a 650 °C-ot. A második üzemmód biztosítja a készülék hűtését.

 

LEVEHETŐ FOGANTYÚ - KÖNNYEN HORDOZHATÓ

Az elektromos gyomirtó fogantyúja levehető.  Ennek a praktikus eszköznek a szállítása vagy tárolása nem jelent majd problémát.

Egyszerűen vegye le a fogantyút, és pillanatok alatt két rövidebb alkatrészt kap. Ezt a gyomégetőt sokkal könnyebb autóval a kertbe, nyaralóba stb. szállítani. Könnyen tárolhatja bárhol, ahol szüksége van rá.

 
praktikus gyomégető

 

FÚVÓKA A GRILL MEGGYÚJTÁSÁHOZ

A kiváló forrólevegős gyomégető a grill meggyújtásakor is tökéletes szolgálatot tesz. Egyszerűen rögzítse a grillgyújtó fúvókát a készülék aljára. Ez tényleg nagyon kényelmes megoldás.

 

KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG

Az elektromos gyomirtó kezelése nagyon egyszerű. Csatlakoztassa a készüléket egy elektromos áramforráshoz, és kapcsolja be a kívánt hőmérsékleti üzemmódot - a fő üzemmódot. Elkezdheti eltávolítani a gyomokat.

Ha befejezte a munkát, kapcsolja át a hőmérséklet üzemmódot alacsonyabb hőmérsékletre. Csúsztassa ki a fémállványt, és hagyja biztonságos helyen kihűlni.

 

HOGYAN MŰKÖDIK

A praktikus elektromos fűkasza technológiája kiváló. Az akár 2000 W-os villanymotornak köszönhetően az elektromos égő olyan hatalmas hőt termel, hogy megbízhatóan elpusztítja a növényeket és így a gyomokat is.

A fúvókával egyszerűen megközelíti a gyomokat, és a koncentráló fúvókán keresztül sugárzó magas léghőmérséklet hatására megszabadul a nem kívánt gyomoktól, például a járdán. Ön is értékelni fogja ezt a praktikus segítőt.

 
gyomégető

 

MŰSZAKI ELŐÍRÁSOK

  • Feszültség: 230 V - 50 Hz
  • Teljesítmény 2000 W
  • Hőmérséklet beállítás: 60 °C, 650 °C
  • Levegőáramlás 500 L/min -1,8 m
  • Gumikábel: Ho5RN-F

 

A CSOMAG A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZZA:

  • 1 gyomirtó koncentrációs fúvóka
  • 1 fogantyú kábelcsipesszel
  • 1 fúvóka a BBQ grill meggyújtásához
  • 1 összecsukható fém állvány

 

A MI TIPPÜNK

ELSŐ OSZTÁLYÚ PORSZÍVÓ, APRÍTÓGÉP ÉS LOMBFÚVÓ

 

kerti porszívó, aprítógép és lombfúvó

 

Fedezze fel a gyors és egyszerű módszert, amellyel könnyedén megszabadulhat a levelektől a kertjében. A levélfúvó nemcsak porszívózik, hanem aprít is, és a működési mód egyszerű megváltoztatásával egy erőteljes levélfúvót is kap.

 

 

PRAKTIKUS LEVÉL- ÉS FŰGYŰJTŐ

 

kiváló fű- és levélgyűjtő kézi villa

 

Fedezze fel a kiváló levél- és fűgyűjtőt, és könnyítse meg munkáját a kertben és az előkertben. Kényelmesen és biztonságosan távolítsa el a levél- és egyéb kerti hulladékkupacokat.

 

 

TÉRKŐFUGA TAKARÍTÓ - GYOMIRTÓ TÉRKŐTISZTÍTÓ

 

térkőfuga takarító - gyomirtó térkőtisztító

 

Ismerjen meg a professzionális gyomirtót, amivel rendkívül egyszerűvé válik a gyomeltávolítás, és amennyire csak lehet, csökkenti a munkával töltött időt.

 

 

PRAKTIKUS KERTI KOSÁR - LEVÉLZSÁK

 

egyedi kerti kosár – levélzsák

 

Próbálja ki ezt a hatalmas, praktikus kerti kosarat a leveleknekEgyszerre nagy mennyiségű levél fér bele, ami sokkal gyorsabbá és könnyebbé teszi a kerti munkát.

 

 

ROBUSZTUS ÉS STRAPABÍRÓ FÚRÓFEJ

 

professzionális földfúró fej

 

Ismerje meg a professzionális talajfúró fejet, amellyel bármilyen lyukat kényelmesen, gyorsan és hatékonyan kifúrhat. Nem számít, hogy zöldségeket, fákat kell ültetnie, a talajt kell szellőztetnie, vagy lyukat kell ásnia egy oszlopnak, ezzel a fúróval könnyedén elvégezheti.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: