Professzionális földfúró fej

Kód: DS68218223
10 375 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg a professzionális talajfúró fejet, amellyel bármilyen lyukat kényelmesen, gyorsan és hatékonyan kifúrhat. Nem számít, hogy zöldségeket, fákat kell ültetnie, a talajt kell szellőztetnie, vagy lyukat kell ásnia egy oszlopnak, ezzel a fúróval könnyedén elvégezheti.

A maximális teljesítmény és a termék tartóssága érdekében a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott gyártási technológiát alkalmazták. Az univerzális kialakítás lehetővé teszi a használatát minden hagyományos fúrógépben és elektromos csavarhúzóban.

A talajfúró rendkívül praktikus és hasznos segítség minden kertben. Jelentősen megkíméli az idejét és a hátát is. Professzionális és otthoni használatra egyaránt alkalmas. Ezzel a talajfúróval még jobban fogja élvezni a kerti munkát.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ROBUSZTUS ÉS STRAPABÍRÓ FÚRÓFEJ

A talajfúró fej nagy teherbírású acélból készült, fényes fekete lakkozott felülettel. A speciális acélnak és a szabadalmaztatott kialakításnak köszönhetően a fúrás ezzel a fúrófejjel rendkívül kényelmes, gyors és hatékony. Könnyen és gyorsan fúrhat vele lyukakat hagymák, virágoskertek, fák vagy kerítések ültetéséhez a kertben. Ez egy felbecsülhetetlen értékű segítő a kertben.

 
professzionalis foldfuro fej

 

IDŐT ÉS EGÉSZSÉGET TAKARÍTHAT MEG

Ezzel a fúrófejjel pillanatok alatt kiáshatja a szükséges lyukat. Az ásás rendkívül gyors és hatékony. Néhány perc alatt több tucat növényt ültethet el. Ezzel időt takaríthat meg és kíméli a hátat.

 

PROFESSZIONÁLIS ÉS OTTHONI HASZNÁLATRA

A speciális földfúró mindennapos használatra alkalmas a szakemberek, de minden kertész számára is. A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően rendkívüli tartóssággal és funkcionalitással rendelkezik. Praktikus méretének köszönhetően a legtöbb igényt kielégíti.

 

BÁRMIHEZ HASZNÁLHATJA

Ez a talajfúró a legjobb ültető eszköz hagymák, zöldségek, virágok és kis fák ültetésére, a mély talajrétegekben lévő bokrok és fák trágyázására. Segítségével minden erőfeszítés nélkül áshat lyukat a póznáknak, rögzíthet egy napernyőt, egy sátrat és még sok mást.


egyedi foldfuro fej

 

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

A fúrófejjel való munka rendkívül egyszerű, és bárki számára könnyen kezelhető. Az univerzális hegynek köszönhetően a fúrógép alkalmas az összes szokásos fúrógéphez vagy elektromos csavarhúzóhoz. Rögzítse a hatszöget a fúrótokmányba. Fúrja a fúrófejet a talajba, majd húzza ki, és szórja ki belőle a földet. Ismételje ezt addig, amíg ki nem ássa a kívánt lyukat.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Méretek: 4 x 22 cm
  • Anyag: acél
  • Elektromos fúrógéphez
  • A fúró nem tartozék

 

Illusztrációs videó:


 

A MI TIPPÜNK

ELSŐ OSZTÁLYÚ PORSZÍVÓ, APRÍTÓGÉP ÉS LOMBFÚVÓ

 

kerti porszívó, aprítógép és lombfúvó

 

Fedezze fel a gyors és egyszerű módszert, amellyel könnyedén megszabadulhat a levelektől a kertjében. A levélfúvó nemcsak porszívózik, hanem aprít is, és a működési mód egyszerű megváltoztatásával egy erőteljes levélfúvót is kap.

 

 

PRAKTIKUS LEVÉL- ÉS FŰGYŰJTŐ

 

kiváló fű- és levélgyűjtő kézi villa

 

Fedezze fel a kiváló levél- és fűgyűjtőt, és könnyítse meg munkáját a kertben és az előkertben. Kényelmesen és biztonságosan távolítsa el a levél- és egyéb kerti hulladékkupacokat.

 

 

TÉRKŐFUGA TAKARÍTÓ - GYOMIRTÓ TÉRKŐTISZTÍTÓ

 

térkőfuga takarító - gyomirtó térkőtisztító

 

Ismerjen meg a professzionális gyomirtót, amivel rendkívül egyszerűvé válik a gyomeltávolítás, és amennyire csak lehet, csökkenti a munkával töltött időt.

 

 

PRAKTIKUS KERTI KOSÁR - LEVÉLZSÁK

 

egyedi kerti kosár – levélzsák

 

Próbálja ki ezt a hatalmas, praktikus kerti kosarat a leveleknekEgyszerre nagy mennyiségű levél fér bele, ami sokkal gyorsabbá és könnyebbé teszi a kerti munkát.

 

 

PRAKTIKUS GYOMÉGETŐ

 

erőteljes gyomégető

 

Ismerje meg a kiváló gyomégetőt, amely segít abban, hogy útjai mindig szépen ápoltak, gyommentesek maradjanak. A gyomirtás hatékony, egyszerű és ami a legfontosabb, vegyszermentes lesz, nem károsítja a környező talajt.

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: