Fehér zaj – Babaaltató

Kód: DS92285833
17 010 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt a nagyszerű altatót, amely segít a kicsiknek pillanatok alatt elaludni. A fehér zajnak köszönhetően ez gyerekjáték lesz. A fehér zaj a babákat azokra a hangokra emlékezteti, amelyeket az anyaméhben hallottak. Ez megnyugtatja és ellazítja őket, így sokkal hamarabb elalszanak.

A készülék 8 különböző hangot és altatódalt tartalmaz a tökéletes alvás érdekében. Szükség szerint automatikus kikapcsolást állíthat be. Abban az esetben, ha a baba felébred és sírni kezd, automatikusan elindul. Szintén nagyszerű a hangrögzítő funkció, amellyel az anyuka a baba hangját lejátszhatja, amint felébred.

A legjobb minőségű anyagok és a legújabb gyártási technológia garantálja a termék funkcionalitását és tartósságát. Kompakt méretének és könnyű súlyának köszönhetően bárhová kényelmesen magával viheti. Felnőttek számára is alkalmas a pihenés és a kikapcsolódás eszközeként.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI BABAALTATÓ - FEHÉR ZAJ

Ezt az altatót több anyuka is értékelni fogja. Minden olyan otthonban jól fog jönni, ahol kisbabák vannak. Néha a csecsemők nyugtalanok és nyűgösek, és nem tudnak elaludni. Ennek az eszköznek köszönhetően könnyen fog menni. Az altató azonban fordítva is használható, figyelemelterelésként. A babát elszórakoztatja, és ön is tud dolgozni.

 
babaaltato keszulek

 

FELNŐTTEK SZÁMÁRA IS ALKALMAS

Ez a nagyszerű éjszakai alvást biztosító készülék egy fehér zajkeltő gép, amely tökéletes a pihenéshez, tanuláshoz vagy bármilyen olyan helyzethez, amikor jobban szeretné ellenőrizni a hangkörnyezetet. Jobb alvást és nyugodt pihenést biztosít.

 

MIÉRT A FEHÉR ZAJ?

A fehér zaj rendkívül kielégítő, különösen a csecsemők és kisgyermekek számára. Emlékezteti őket arra a hangra, amelyet állandóan hallottak az anyaméhben. Ez biztonságérzetet és jólétet ad nekik. Ezáltal könnyebben ellazulnak és sokkal hamarabb elalszanak. Valahol szinte csodás hatással van rájuk.

 

TÖKÉLETESEN HORDOZHATÓ

Kompakt méretének és könnyű súlyának köszönhetően bárhová magával viheti ezt a fehér zajt. Ezt különösen értékelni fogja kirándulásokon, nyaralásokon, kempingezéseken és egyéb családi eseményeken.


multifunkcionalis babaaltato keszulek

 

KÜLÖNBÖZŐ HANGOK AZ EGYEDÜLÁLLÓ ALVÁSÉLMÉNYÉRT

Ez a nagyszerű babaaltató sokféle hangot tartalmaz a tökéletes alvás érdekében. Fehér zajt, esőt, tengert, madáréneklést és 4 altatódalt. Lehetőség van az anya hangjának rögzítésére is, amelyet a baba lehetőleg ébredés után hallhat.

 

AUTOMATIKUS BE- ÉS KIKAPCSOLÁS

A készülék hasznos automatikus be- és kikapcsolási funkcióval rendelkezik. A kikapcsolás 15, 30 vagy 45 percre állítható be, és ha a baba sírása meghaladja a 75 DB-t, a készülék automatikusan elindul. Egy másik nagyszerű funkció az anya hangjának felvétele, amely akkor szólal meg, amikor a baba felébred. Köztudott, hogy az anya hangja megnyugtatja a babát, és biztonságban érzi magát.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS GYÖNYÖRŰ DESIGN

Ennek a jobb alvást biztosító eszköznek a gyártásához a legjobb minőségű anyagokat és a legújabb gyártási technológiát használták fel, ami garantálja a termék funkcionalitását és tartósságát. Modern kialakításának köszönhetően bármilyen gyermekszobába vagy hálószobába illik.


feher zaj babaaltato

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Méretek: 13 x 8 x 4 cm
 • Anyag: műanyag
 • Szín: fehér-kék
 • Energiaellátás: 3x AAA elem (nem tartozék)
 • 8 hang: fehér zaj, eső, tenger, madarak éneke és 4 altatódal
 • Felvételi funkció: lehetőség az anya hangjának rögzítésére, amelyet a baba lehetőleg ébredés után hallhat
 • Ha a baba sírása meghaladja a 75 dB-t, az altatódal automatikusan elindul
 • Többfunkciós használat: a baba altatása vagy figyelemelterelése
 • A kikapcsolási időzítő 15, 30 vagy 45 percre állítható be
 • Hangerőszabályzó
 • Méretének és súlyának köszönhetően könnyen hordozható

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: