Horkolásgátló orrgyűrű

Kód: DS10612611
6 375 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Azok közé tartozik, akik nem tudnak aludni éjszaka, mert valaki folyton horkol? Vagy Ön az, akitől mások nem tudnak aludni, mert horkol?  Végezzen ezzel egyszer, és mindenkorra. A horkolásgátló orrcsipesz garantáltan segít Önnek ezzel a problémával.

Ez a orrcsipesz nagymértékben javítja az orrlégzést, és a horkolás kezd alábbhagyni. Ajándékozza meg Önmagát és másokat egy igazán jó éjszakával, és nyugodt alvással.  Nem mérgező anyagból készült, védőtokba csomagolva.


 

A horkolásgátló maszk is hatékony segítség lehet.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

MIÉRT ALAKUL KI A HORKOLÁS?

A horkolás leggyakoribb oka az alvás közbeni orrdugulás. Ezt követően a személy a száján keresztül lélegzik. Ez azt jelenti, hogy a nyaki nyílás szűkül, ami rossz légáteresztést eredményez.

Mivel az embernek egyenletes mennyiségű levegőre van szüksége a tüdejében, a levegőellátás sebessége nő. A torok nyomása megnő, a nyak és a lágy szájpadlás vibrálni kezd. Az ezekből a rezgésekből származó hangot horkolásnak nevezik.

Az orrcsipesz kiszabadítja a légutakat, és így megakadályozza a horkolást. Az egész folyamat tudatalatti. Az alvást önmagában nem zavarja, ellenkezőleg, javítja annak minőségét, mert a horkolás legyengíti az emberi szervezetet.


jedinecna-klipsa-proti-chrapani

 

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ORRCSIPESZ

Az orrcsipesz segít az orrlyukak kitágításában. Ez elősegíti a jobb légzést bármilyen helyzetben. Így az ember nem kényszerül arra, hogy szájon keresztül lélegezzen. Az orron keresztül történő légzés teljesen megszünteti a horkolást.

Speciális anyagból készült, melynek kellemes a használata és egyben higiénikus is. Az orrcsipesz hatékony, egyszerű és olcsó módja a horkolás megszüntetésének.A MI TIPPÜNK

HORKOLÁSGÁTLÓ KARÓRA

 

horkolásgátló karóra

 

Fáradtan, kimerülten és kialvatlanul ébred? Valószínűleg a horkolás a hibás, ami partnerét is korlátozza. Aludjon egyszerűen és hatékonyan horkolás nélkül. Forradalmi megoldást kínálunk Önnek – a horkolásgátló karórát.

 

 

EGYEDI ALVÓ SZEMMASZK

 

alvómaszk

 

Az alvómaszk tökéletesen védi szemét a fénytől. A szemmaszknak köszönhetően sokkal gyorsabban elalszik, és jobb minőségű, egészségesebb alvást biztosít.

 

 

BLUETOOTH ALVÓMASZK BEÉPÍTETT FEJHALLGATÓVAL

 

bluetooth alvómaszk beépített fejhallgatóval

 

Nehezen alszik el, zavarja az utcai lámpa fénye, napközben is aludnia kell? Hoztunk egy nagyszerű megoldást - egy szemmaszkot alváshoz beépített fejhallgatóval.

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: