HÚSZAS CSOMAG - Paradicsomfuttató keret - növénytámasz

Kód: DC44361260
24 395 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A csomagolás 20 darab növénytámasztó rudat tartalmaz.

A praktikus paradicsomfuttató keret és növénytámaszokat a paradicsom és más növények növekedése során támasztékként használhatja. Nagyobb terméshozamot és jobb minőséget érhet el a saját termesztésű zöldségekből vagy gyümölcsökből.

Ezeknek a paradicsomtámasztóknak az elkészítése és összeszerelése nagyon egyszerű, gyors és kényelmes a meneteknek köszönhetően. Ezek összeköthetők, így bármilyen méretű támasztót készíthet.

Ez a növénytartó nagyon stabil és erős, köszönhetően a kiváló minőségű acél anyagoknak, amelyekből készült. Ráadásul a külső műanyag zöld színének köszönhetően nagyon természetesnek hat a kertekben.

Ezek a rudak különböző kisebb kerítések építésére is alkalmasak. Például könnyen elkészíthet egy tyúkólat. A praktikus rudak az időjárási körülményekkel szembeni ellenálló képességüknek köszönhetően évekig kitartanak.

Ezeket a paradicsomfuttató kereteket biztosan szeretni fogja.


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy kedvezményes csomagot, amely 12 db kerti rúdcsatlakozót tartalmaz kedvezményes áron.

Itt akciós áron talál egy csomag növénytartó hálót, vagy egy 3-as csomag növénytartó hálót, vagy egy 5-ös csomag növénytartó hálót kedvezményes áron.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

PRAKTIKUS NÖVÉNYTÁMOGATÁS

Ön is szeretne nagyobb és jobb minőségű paradicsomot, babot vagy más kúszónövényt termeszteni? Ezek a praktikus növénytámaszok sok helyet biztosítanak növényeinek, hogy a napsütésben kinyújthassák magukat, és jobban megérjenek.

A paradicsom és más növényeket futtató támaszok kiváló segítőtársak lesznek a kertben. Könnyen kezelhetőek, és zöld színüknek köszönhetően nagyon természetesen mutatnak a kertben.

novenyfuttato keret

VÁLTOZATOS FELHASZNÁLÁS

Ezek az egyedi botok kiváló minőségű támasztékként szolgálnak a paradicsom és más növények számára. A puha szárú, törékeny növények vagy a kúszónövények növekedésük során fokozatosan ezekre a támasztékokra támaszkodnak.

Ezek a rudak nagyon jó szolgálatot tesznek, ha kis ketrecek építésére használja őket, például tyúkok számára.

 

FORMÁZOTT KIÁLLÓ RÉSZEKKEL

A lenyűgöző és praktikus paradicsom- és egyéb növényekhez való rudak oldalain egyedi formájú kiemelkedések találhatók. Ezek arra szolgálnak, hogy a növény könnyebben fel tudjon mászni a támaszra.

 

MINŐSÉGI ANYAG

A kiváló paradicsom- és egyéb növényekhez való rudak minőségi anyagokból készülnek. Hosszú ideig élvezheti előnyeiket.

Kiváló minőségű, csavart acélrudakból készülnek, amelyeket zöld színű műanyaggal vonnak be, ami nagyon természetesnek hat a kertekben.

 

paradicsomfuttato keret

 

BÁRMILYEN HOSSZÚSÁGÚ RUDAT ÖSSZEÁLLÍTHAT ÉS ÖSSZEKAPCSOLHATJA ŐKET

Ez a paradicsom és más növények számára készült praktikus támasztórúd bármilyen hosszúságúra összeállítható. Ezért alkalmasak kevésbé és jobban kúszó növényekhez is.

A pálcák a praktikus csatlakozók segítségével könnyen összeilleszthetők. Különböző háromdimenziós támaszokat hozhat létre, amelyek sokkal stabilabbak lesznek a növények számára. Ezekkel a csatlakozókkal kényelmesen létrehozhat egy háromdimenziós támasztékot egy cserépben is.

A paradicsompóznákhoz praktikus csatlakozókat talál itt.

 

IDŐJÁRÁSÁLLÓ

A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően, amelyekből a paradicsompóznák készülnek, nagyon ellenállóak a különböző kedvezőtlen időjárási körülményekkel szemben. Szilárd támaszt nyújtanak a növényeknek esőben és szélben is.

 

KÖNNYEN ÖSSZESZERELHETŐ

A hosszabb rudak összeszerelése a paradicsomhoz és más növényekhez nagyon egyszerű. A végén menettel rendelkeznek, így gyorsan, könnyen és szilárdan becsavarhatók. Ez hosszabb támasztékot hoz létre. A tüskéknek köszönhetően a kemény felületekbe is könnyű belenyomni.

egyedi paradicsomfuttato keret

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • bevont csavart acélrúd menetes
  • hosszúság: 60 cm
  • átmérő: 16 mm
  • anyag: műanyaggal bevont fém
  • szín: zöld

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: