Kiváló tartóháló uborka és más zöldségek termesztéséhez

Kód: DS48637706
4 640 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Próbálja ki az uborka és más zöldségek termesztéséhez kiválóan alkalmas támasztóhálót, és garantáltan javítani és növelni fogja a termését.

A praktikus uborkatámasztó hálót úgy készítettük, hogy a növényeknek a növekedésükhöz szükséges támogatást nyújtsa. Az indák nagyon könnyen kúszhatnak ezen a kiváló minőségű nejlonhálón.

A tartóháló használatával tökéletesen megvédi zöldségeit a penészedéstől, rothadástól vagy akár a szárak törésétől.

A 2 x 10m-es méretben jó segítségére lesz a zöldség- és virágoskertben. Könnyedén felszerelheti szilárd tartóra uborkához, borsóhoz, babhoz, valamint dísznövényekhez és virágokhoz.


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy háló 3 db-os csomag tartóhálót uborka és más zöldségekhez, vagy egy 5 db-os csomag tartóhálót uborka és más zöldségekhez kedvezményes áron.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

KIVÁLÓ HÁLÓ UBORKA ÉS MÁS ZÖLDSÉGEK TERMESZTÉSÉHEZ

Ön is keresi a módját, hogy javítsa a kerti ágyásait? Az uborka és más zöldségek termesztésére szolgáló egyedi háló segít Önnek.

Gyorsan, egyszerűen és hatékonyan teremt jobb termesztési feltételeket a kertjében lévő növények számára. Ezen kívül a hálón növő növények nagyon esztétikusan néznek ki a kertben.

A zöldségtartó hálók segítségével könnyen termeszthet gyönyörű uborkát, babot, borsót és más alkalmas kúszónövényeket.

 zoldsegfuttato halo

 

A NÖVÉNYTÁMASZTÓKHOZ IS ALKALMAS

Ez a praktikus támasztóháló uborkához és más zöldségekhez kiváló segítség, különösen egy szilárd növénytámasszal kombinálva, amelyet itt találja.

Könnyedén létrehozhat különböző szélesebb és keskenyebb szerkezeteket a hálóval, pontosan az Ön igényei szerint.

 

JOBB TERMÉST FOG ELÉRNI

Az uborkatermesztéshez használt háló garantálja, hogy a szezon során a szokásosnál nagyobb és jobb minőségű termést kapjon. A növényeket vonzza a fény, amelyből a hálókon bőven jut nekik. Ahogy a gyümölcs érik, nem ér a földhöz, nem akadályozza a növekedését, ezért szebb alakja van.

 

MEGELŐZI A PENÉSZESEDÉST

Ez az egyedülálló kerti segítő, praktikus zöldségtartó háló ráadásul megvédheti a kerti növényeket a penész- és rothadáskároktól.

Mivel a szárak felfelé húzódnak, több levegő jut hozzájuk, nem érnek a talajhoz, ezért nem rothadnak el.

 

egyedi uborkafuttato halo

 

VIRÁGTERMESZTÉSHEZ IS

Használja ezt a szenzációs növénytartó hálót a virágoskertben is, és az eredmény biztosan kellemesen meg fogja lepni. Keresse meg azokat a virágokat, amelyek kúsznak, és a háló segítségével készíthet egy gyönyörű virágkerítést.

 

VÉDI A NÖVÉNYEKET A TÖRÉSTŐL

Az uborka és más zöldségek számára készült praktikus támasztóháló megvédi növényeit az esetleges szártöréstől. A zöldségek és a virágok sokkal jobban fogják bírni a szelet.

 

FESZES ANYAG

Az uborkahálók kiváló minőségű nejlonból készülnek, ami megbízható támaszt nyújt a növények szárának. A kúszó növényszárak könnyen rögzíthetők hozzájuk.

A háló zöld színben készült, ami szépen illeszkedik a kert zöldjéhez.

 uborkahalo

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Méretek: 2 x 10m
  • Szín: zöld
  • Dísznövények kinyújtásához
  • Segédeszköz a zöldségtermesztéshez
  • Csomag tartalma: 1 × háló

 

A MI TIPPÜNK 

EGYEDI KERTI KESZTYŰ

kertészkesztyű ásókarmokkal

Ismerje meg a professzionális karmos kertészkesztyűt, amely maximális védelmet biztosít kezének munka közben, és megkönnyíti a kerti munkát.

 

 

KERTI RÚDCSATLAKOZÓK

 

csatlakozók kerti támasztó rudakhoz

Ismerje meg ezeket az egyedi kerti rúdcsatlakozókat, amelyekkel könnyen és gyorsan létrehozhat bármilyen támasztót a növények és virágok termesztéséhez.

 

 

PROFESSZIONÁLIS GYOMKISZEDŐ

 

gyomkiszedő

Ismerje meg a professzionális gyomkiszedőt, amely rendkívül egyszerűvé teszi a gyomlálást, és minimálisra csökkenti a gyomlálásra fordított időt.

 

 

NÖVÉNYKÖTŐK

 

kertészeti növényi kötözők

 

Nagyon praktikus klipszek a növényeknek a rúdhoz való rögzítéséhez. A speciális anyagnak köszönhetően, amelyből a kapcsok készülnek, a póznákhoz rögzített növények nem sérülnek.

 

EGYEDI KERTÉSZETI TÉRDELŐ - TÉRDVÉDŐ

 

egyedi kerti térdelő - térdvédő

Ismerje meg ezt az egyedülálló kerti térdvédőket, amelyek a lehető legkönnyebbé teszik a kerti munkát. A térdelés kényelmes lesz, még hosszú munkaidőben is.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: