Kertészkesztyű ásókarmokkal – HÁRMAS CSOMAG +INGYENES SZÁLLÍTÁS

Kód: DS99964678
Akció Tipp
12 155 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A csomagolás 3 pár kertészkesztyűt tartalmaz, és INGYENES SZÁLLÍTÁS jár hozzá.

Ismerje meg a professzionális karmos kertészkesztyűt, amely maximális védelmet biztosít kezének munka közben, és megkönnyíti a kerti munkát. A speciális anyagoknak és a szabadalmaztatott gyártási módszernek köszönhetően ezek a kesztyűk rendkívül tartósak, kényelmes viseletűek és praktikusak.

Virágok ültetéséhez, zöldségek ültetéséhez, gyomláláshoz, kapáláshoz, ásáshoz és ültetéshez a kertben vagy egyéb tevékenységekhez tervezték. Rendkívül praktikusak és jelentős időmegtakarítást jelentenek.

Munka közben tökéletesen védik Önt, megelőzve a vágásokat, horzsolásokat, hólyagokat és egyéb sérüléseket. A vízálló anyagoknak köszönhetően még a nedves talajon végzett munka sem okoz gondot. Ezekkel a kerti kesztyűkkel még nagyobb élmény lesz a kerti munka.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI KERTI KESZTYŰ

Az egyedülálló kertészkesztyű lehetővé teszi a kényelmes munkavégzést, miközben maximális védelmet nyújt. Alkalmasak professzionális használatra, de otthoni kertészek számára is. A szabadalmaztatott kialakításnak és a maximális minőségnek köszönhetően ez egy prémium termék.

 • Vízálló és praktikus
 • Egyedi design
 • A legjobb minőségű anyagok
 • Férfiak és nők számára egyaránt alkalmas
 • Univerzális méret

 
egyedi kerteszkesztyu asokarmokkal

 

TÖKÉLETESEN VÉD ÉS MEGKÖNNYÍTI AZ ÉLETET

A maximálisan erős anyagoknak köszönhetően tökéletesen védi a kezét munka közben. A kesztyűk tartósabbak, mint a hagyományos kesztyűk. A beépített karmok semmilyen módon nem zavarják a normális munkát. Szükség esetén megkönnyítik a munkát, és csökkentik az ásással vagy ásó keresésével töltött időt. Rendkívül kényelmes és hatékony a velük való munka.

 

MULTIFUNKCIONÁLIS HASZNÁLAT

A kesztyűt számos tevékenységhez használhatja. Használhatja őket kapáláshoz, ültetéshez, gyomtalanításhoz, talajműveléshez és egyéb tevékenységekhez. Ideálisak a virág-, fűszer- vagy zöldségeskertben.

 

NINCS IZZADT KÉZ

Ez a prémium minőségű anyag maximális légáteresztő képességet is biztosít. A keze kevésbé izzad, mint a hagyományos kesztyűben. A csúszásmentes anyaggal együtt a lehető legkényelmesebb lesz a munka ezekkel a kesztyűkkel.

 

minosegi kerteszkesztyu asokarmokkal

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK A MAXIMÁLIS FUNKCIONALITÁS ÉRDEKÉBEN

A kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően a kesztyűk hosszú élettartammal és kivételes funkcionalitással rendelkeznek. A biztonságos kerti védőkesztyűk a legmagasabb szintű tartós anyagból készülnek. Ennek eredményeképpen a kesztyű sok használat után is megbízhatóan szolgálhatja Önt.

 

NEDVES TALAJON TÖRTÉNŐ MUNKAVÉGZÉSRE IS ALKALMAS

A kertészkesztyű vízálló, így nedves talajon is kényelmes vele dolgozni. Tisztításukhoz egyszerűen öblítse le őket folyó víz alatt.

 

MINDEN TEVÉKENYSÉGET ELVÉGEZHETSZ BENNÜK

A különleges anyagok és a kialakítás lehetővé teszik, hogy bármilyen tevékenységet elvégezzen a kesztyűben. Még a kertben végzett aprólékos munkákhoz is alkalmasak. A kesztyű egy bevált termék, sok elégedett használóval.

kerteszkesztyu

A CSOMAG TARTALMA

 • 1x pár multifunkcionális kesztyű

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Anyag: latex, PES, műanyag
 • Méret: univerzális
 • Szín: zöld
 • Ültetéshez
 • Könnyen kiásható föld
 • A speciális karmok megkönnyítik a talaj megmunkálását
 • A karmok csak a jobb kesztyűn vannak
 • Erős és tartós
 • Szükség esetén folyó víz alatt öblítse le

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: