Ragasztópisztolyok

MEGBÍZHATÓ MÓDSZER AZ ANYAGOK GYORS ÖSSZEKAPCSOLÁSÁRA

Ha megbízható módszert keres az anyagok gyors és egyszerű összeillesztésére, akkor a ragasztópisztoly lehet az, amire szüksége van. Ezek a sokoldalú eszközök fűtött ragasztószálakkal erős és tartós kötést hoznak létre a legkülönbözőbb anyagok között, a papírtól és szövetektől kezdve a műanyagon át a fémig.

Online áruházunkban minőségi ragasztópisztolyok és ragasztószálak széles választékát kínáljuk, hogy minden ragasztási igényét kielégítsük. Akár professzionális kézműves, akár csak egy kényelmes módot keres a barkácsolt otthoni projektek megoldására, nálunk megtalálja a tökéletes ragasztópisztolyt.


 

Legnépszerűbb termékek

Ragasztópálcák forróolvadék pisztolyhoz
Pálcikák forróolvadék pisztolyhoz
Raktáron (>5 db)
DS61851390
 
2 375 Ft
Praktikus ragasztópisztoly
Praktikus ragasztópisztoly
Raktáron (>5 db)
DS15574501
 
5 040 Ft
összesen 2 termék
Ragasztópálcák forróolvadék pisztolyhoz
2 375 Ft

18 cm hosszú és 11 mm átmérőjű ragasztópálcák. Csere ragasztópálca ragasztópisztolyokhoz pálcika formájában. Alkalmas papír, karton, fa, bőr, kő, fém, üveg vagy műanyag...

DS61851390
Praktikus ragasztópisztoly
5 040 Ft

  Forró ragasztópisztoly a kreatív munkához. Művészetek, kézműves termékek, játékok, mű- és szalmavirágok, karácsonyfák, fém, fa, papír stb. modellezéséhez való felhasználásra...

DS15574501

Ragasztópisztolyaink többféle méretben és stílusban kaphatók, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek, a miniatűr ragasztópisztolyoktól kezdve, amelyek ideálisak a kisebb projektekhez, a nagyobb modellekig, amelyek igényesebb alkalmazásokat is képesek kezelni. Kínálunk vezeték nélküli ragasztópisztolyokat is a nagyobb kényelem érdekében, valamint kettős hőmérsékletű modelleket, amelyek lehetővé teszik az alacsony és magas hőmérsékletű beállítások közötti váltást a még nagyobb sokoldalúság érdekében.

Természetesen egy ragasztópisztoly csak annyira jó, mint a vele együtt használt ragasztópálcák, ezért kiváló minőségű ragasztópálcák széles választékát is kínáljuk. Legyen szó átlátszó vagy színes ragasztószálakról, magas vagy alacsony hőmérsékletű változatokról, nálunk megtalálja az igényeinek megfelelő lehetőségeket.