Kerti gyomirtó villa

Kód: DS37356483
7 500 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg a professzionális gyomlálókést, amely rendkívül megkönnyíti a gyomlálást, és minimalizálja a gyomlálással töltött időt.

A gyomokat állva húzza ki, anélkül, hogy lehajolna. Ez nemcsak időt takarít meg, hanem a hátadat, a kezedet és a térdedet is. Kényelmes és könnyen használható, és a kihúzáshoz nincs szükség erőre, így a besorolás idősebbek számára is alkalmas.

Ezt a készüléket minden kertésznek szánjuk, mint egyedi eszközt, amely megkönnyíti a kerti munkát. A legmagasabb minőségű anyagok és a szabadalmaztatott gyártási technológia garantálja a termék funkcionalitását és tartósságát.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

AZ EGYEDÜLÁLLÓ GYOMIRTÓ

Elege van a bosszantó gyomok kihúzásából? Szeretné minimálisra csökkenteni a gyomlálással töltött időt? Szeretne megszabadulni a gyomoktól és gyökereiktől anélkül, hogy más növényeket károsítana? Ez az egyedülálló gyomtalanító minden kertész számára nélkülözhetetlen eszköz. Szabadalmaztatott kialakításának és maximális minőségének köszönhetően ez egy prémium termék.

  • A legegyszerűbb gyomláláshoz
  • Eltávolítja a gyomokat és a gyökereket
  • Jelentősen csökkenti az időt
  • Kíméli a hátat és a kezeket
  • Kiváló minőségű anyagok

 

kerti gyomirtó villa

 

HOGYAN MŰKÖDIK A GYOMIRTÓ

Ez az egyedülálló gyomirtó kifinomult kialakításának köszönhetően tökéletesen működik. Az éles nyéllel egészen a gyökerekig le lehet szúrni, ha egyszerűen rálép a taposófelületre. A gyomokat ezután könnyedén eltávolítja.

 

A LEGGYORSABB GYOMLÁLÁSHOZ

Spórolja meg értékes idejét, és szerezze be ezt az egyedülálló gyomirtót. Bármilyen gyomot villámgyorsan kihúzhat. Rendkívül gyors, hatékony és kényelmes megoldás, amely jelentősen csökkenti a gyomlálással töltött időt.

 

NINCS FÁJÓ HÁT

Többé nem kell lehajolnia a gyomláláshoz. Mostantól kényelmesen, állva húzhatja ki a gyomokat. Ez nemcsak a kezét, hanem a hátát is kíméli.

 

ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁS

A gyomlálókanalat úgy tervezték, hogy a legnagyobb hangsúlyt fektessék a mozgás ergonómiájára, az egyszerűségre és a könnyű használatra. A vele való munka rendkívül kényelmes és egyszerű. Az eszköz minden korosztály számára alkalmas, férfiak és nők számára egyaránt.

 

gyomirtó villa

 

A LEGMAGASABB MINŐSÉGŰ ANYAGOK A MAXIMÁLIS FUNKCIONALITÁS ÉRDEKÉBEN

A kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően ez a gyomirtó rendkívüli élettartammal és kivételes funkcionalitással rendelkezik. Az anyagok maximális tartóssága lehetővé teszi a különböző talajtípusokon bármilyen gyomnövényen való használatot.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Csúszásgátló láb
  • Méretek: 14,5 cm x 13,5 cm
  • Fekete szín

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: